کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.17 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زن می خواست جامعه را فتح کند برعکس شد
۰:۵۱, ۱۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
همیه این مطالب و خوندم .حالا منکه پسرم ولی فکنم این دغدغه بسیاری از خانوهایی جامعه ماست.
من توی یکی از کلاسای دانشگاه تنها پسر بودم که میرفتم. سی چهل تا دختر ومن تنها پسر کلاس. اینم بگم که رشتم مدیریت صنعتی .بعد استادمون یه حرف خیلی خوبی زد گفت که دخترا هدف شما از دانشگاه اومدن چیه ؟خیلی از این جوابهای تکراری و کلیشه ای دادند بعضی میگفتن منزلت اجتماعی. کارو اشتغال.ووو خیلی چیزای دیگه.
بعد استادمون برگشت گفت ببینین ایها خوبه ولی هدف اصلی شما ازدواجه .کار و اشتغال وظیفه مرده.و مردهم تا کار پیدا نکنه یعنی تو این دوره وزمونه ازدواج نمیکنه.تا از یه جون میپرسی چرا زن نمی گیری میکه کو کار.از اون طرف زنها با کار کردن با حداقل حقوق باعث بیکاریی مردها میشن.نیازیم به تحقیق نداره .من تا دلتون بخواد سراق دارم.کافی به نزدیکترین ادارتون سر بزنین .جابجایی نقش زن و مرد توجامعه ما واقعا داره تبدیل به معضل میشه.زنها فکر میکنن دارن وارد اجتماع میشن ولی خبر از ضررهای که به خودشون میزنن نیستن.
این حداقل دیدگاه من جون بود اگرم اشتباهی بود ببخشید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، rajaby ، user313 ، seyyedi ، Reza2035 ، بیداری اندیشه ، libera ، محمداحسان ، خاک ، آزاد اندیش ، خادمة الزهرا ، blue.blood ، یار کوچک ، حسنیه ، جویای حقیقت ، Farzaneh ، sadegh-a ، keyvan-rostamy ، mofa ، یاســین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: زن می خواست جامعه را فتح کند برعکس شد - hamed313 - ۱۸/خرداد/۹۰ ۰:۵۱

پرش در بین بخشها:

بالا