کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: با مساوی شدن دیه زن و مرد در قانون مجازات اسلامی موافق هستید یا مخالف ( لطفا ابتدا پست اول را بخواهید بعد در نظر سنجی شرکت کنید)
موافقم
مخالفم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 2.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قانون جدید مجازات اسلامی و برابر شدن دیه زن و مرد
۰:۱۲, ۱۳/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۱ ۱۵:۰۲ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #1

با سلام به گزارش جناب اقای جواد طهماسبی ( مدیر کل تدوین لوایح قوه قضاییه ) در قانون جدید مجازات اسلامی که در حال تصویبه دیه زن و مرد یکسان شده به این ترتیب که کسی که مثلا یک زن رو به طور غیر عمد بکشه نصف دیه رو میده و نصف دیگه دیه رو دولت میده و اقای طهماسبی هدف از این طرح رو حمایت از حقوق زنان دونستند (البته این رو هم اضافه کنم که قانون هنوز اجرایی نشده)
البته اقای طهماسبی استاد دانشگاه من هستش و اگر هفته دیگه ایشون رو دیدم ازشون اطلاعات تکمیلی رو میگیرم
حالا دوستان به نظر شما این کار خوبه یا بد ؟
به نظر من این کار کاملا غلطه و به نظر من کسی که این حرف رو بزنه نعوذ بالله خودش رو بالاتر از خدا دیده !!!!! چون هدف از این طرح این عنوان شده که از حقوق زن حمایت بشه حالا سوال من از این افراذ اینه که ایا شما دلشوز تر نسبت به حقوق زن ها هستید یا خدا؟؟؟ یعنی نعوذ بالله شما از خدا هم مهربون تر هستید؟؟؟
طبیعتا اگر لازم بود که دیه مساوی باشه خود خدا این کار رو میکرد و کسی که این حرف رو بزنه نعوذ بالله خودش زو بالاتر از خدا دیده
حالا شما دوستان هم نظر بدید که با این طرح موافقید یا نه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، دل خسته ، Havbb 110 ، درست پسند ، شیدا ، سرباز سید علی ، مهدی2012

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۳۲, ۱۳/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۲ ۱۲:۳۹ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #81

نقل قول:اگر من چند تا حدیث بیارم که تفسیر این ایه باشه که همه باید برن دنبال علوم دینی اونوقت شما حرف من را قبول میکنی؟
شما کدوم ایه از کدوم سوره رو میگی؟
نقل قول:
من دارم میگم عالمی که مخالف اهل بیت حرف میزنه باید جلوش ایستاد باید به حرفش گوش نکرد
شما زمانی میتونی بفهمی حرف عالم خلاف حرف اهل بیت یا نه که خودتون از حرف اهل بیت مطلع باشید خب اگر از حرف اهل بیت مطلع هستی که دیگه نیازی نیست به علما رجوع کنید اگر هم مطلع نیستی که نمیتونی قضاوت کنی که حرف فلان عالم خلاف اهل هست یا نه
نقل قول:
من همین سه تا سوال رو از شما دارم اگر بنده حالا به هر دلیلی به هیچ یک از علما اعتماد نداشتم و ان ها را موجه نمیدانم و مثلا سواد هم ندارم حالا اگر من داری این سه مشکل شدم تکلیف من چیست؟ به علما که حاضر نیستم رجوع کنم چون انها را شاسیته نمیدانم حالا به هر دلیلی خودم هم که سواد ندارم که برم مثلا احادیث را بخوانم حالا تکلیف من چیست؟
این سوال رو شما باید جواب بدید !!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا اگر کسی بی سواد بود باید چیکار کنه؟؟؟؟؟؟؟

نقل قول:الان یه سوال برام پیش اومده . یعنی منظور شما اینه که شکیات نماز تو روایات نیامده؟!!!!! چون از حرف شما اینجوری برداشت کردم. اگر نیامده پس این علما شکیات نماز را از کجا در اورده اند؟ از خودشون در اوردن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منظور من اینه که شما تخصص ندارید که با رجوع به ایات و روایات جواب مساله رو در بیارید پس باید به متخصصش رجوع کنیذ اگر تخصص دارید به این 3 تا سوال با استفاده از ایات و روایات جواب بدید اگر هم تخصص ندارید که نفرمایید میشه خود ادم به ایات و روایات رجوع کنه
۲۰:۵۷, ۱۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #82

(۱۳/تیر/۹۲ ۱۲:۳۲)ahmad1300 نوشته است:  شما کدوم ایه از کدوم سوره رو میگی؟
شما زمانی میتونی بفهمی حرف عالم خلاف حرف اهل بیت یا نه که خودتون از حرف اهل بیت مطلع باشید خب اگر از حرف اهل بیت مطلع هستی که دیگه نیازی نیست به علما رجوع کنید اگر هم مطلع نیستی که نمیتونی قضاوت کنی که حرف فلان عالم خلاف اهل هست یا نه
این سوال رو شما باید جواب بدید !!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا اگر کسی بی سواد بود باید چیکار کنه؟؟؟؟؟؟؟

منظور من اینه که شما تخصص ندارید که با رجوع به ایات و روایات جواب مساله رو در بیارید پس باید به متخصصش رجوع کنیذ اگر تخصص دارید به این 3 تا سوال با استفاده از ایات و روایات جواب بدید اگر هم تخصص ندارید که نفرمایید میشه خود ادم به ایات و روایات رجوع کنه

من حدس میزنم منظورت همون ایه ای باشه که گفته همه نرن جهاد بلکه یک عده هم وایسن درس بخونن. حالا چه فرقی داره اهل بیت گفتن هر کس باید سراغ علوم دینی بره و یاد بگیره این چیزها رو
خب تو تو شنیفتادی به همین خاطر تو و خیلی از بچه های دیگه متوجه حرف من نمیشن. سر یک مساله نماز علما ده جور حرف میزنن و با هم اختلاف دارن خوب این مفهومش چیه؟ یعنی هر کس از کنار هم چیدن این ایات و روایت به یه چیزی رسیده . پس معلوم میشه همه اجنهاد خودشون را کردن پس تو هم ممکن بری و یه برداشت دیگه بکنی حالا اینجاست که میگم اون اقا به هرچی رسیده برای خودش حجت هست. حالا من مخالف این نیستم که شما بری تقلید بکنی از کسی ولی اگر واقعا میرفتی یک مقدرا با این حوزوی ها دم خور میشدی میفهمدی که باب عجب دنیای هست و چه خبره اونوقت به حرفام چی میبردی با تو نت گفتن و چت کردن معلوم نمیشه

افرین منم همینو میگم اولا تو خودت باید بری و دین رو مثل همون عالم خودت یاد بگیری و از دیگری تقلید نکنی اما خب حالا ممکنه یک نفر شرایطشو نداشته باشه و جور نشه که خودش بره دنبال علوم دینی و متخصص بشه اینجاست که میگم حداقل باید بره حسابی با احادیث اهل بیت دم خور بشه تا بفهمه این ادمی که داره ازش تقلید میکنه کجا رو به خطا رفته و کجا نرفته. ببین پسر خوب الان اهل بیت مثلا گفتن دختر بدونه اذن پدر میتونه صیغه انجام بده اما اکثر علما گفتن نمیشه . خب چرا نمیشه؟ در حالی مه امام فرمودن میشه. من به کمک یکی از دوستانم در این زمینه حسابی تحقیق کردیم واقعا موندیم که علما بر چه اساسی گفتن نمیشه. البته برخی علما هم گفتن میشه. خب اینجا همون جای هست این عده از علما اشتباه کردن و الان ضرر این اشتباه اقایون هم تمام و کمال دامنه جامعه و جوانهای مارو گرفته. علت هم معلومه که چرا حاضر نشدن زیر بار حرف اهل بیت برن چون نشستن برا خودشون مصلحت اندیشی کردن. یا چه میدونم از دختر خودشون ترسیدن یا احکام اسلام را با احساسات قاطی کردن هی گفتن برای جامعه مضر هست و نمیشه جمعش کرد. به علما میگم نمیشد جمعش کرد؟ باشه اشکال نداره. خب حال اگر میتونید بیاید این زنا رو از تو دانشگاه ها و جامعه جمع کنید اگر راست میگید.
دادش من من در جایی که مطلع نباشم نظر نمیدم . سوال میکنم شبهه میشه برام اما نظر نمیدم تا برم حسابی تحقیق کنم

اگر کسی بی سواد بود و به علما هم اعتماد کامل داشت باید بره از علما تقلید بکنه. خب من جواب دادم . حالا شما جواب بده اگر کسی به علما اعتماد نداشت به هر دلیلی حالا و سواد هم نداشت تکلیفش چیه؟ فقط خواهشا نپیچون قضیه را . جواب درست و روشن بده.

درمورد تخصص هم انقدر بزرگش نکنید دادش من . واقعا اگر حسابی بری دنبال دین و تحقیق کنی خیلی چیزها را متوجه میشی من الان چطوری بهت بگم.؟ خودت باید بیفتی توش تا ببینی چه خبره اونوقت حرف منو متوجه میشی والا تا اخر عمرت باید دنبال این و اون بدوی و هی تقلید بکنی و خودت هیچ حق نظر و رای نداشته باشی. این خیلی بد هست که ادم دنبال رو دیگران باشه و برای عزت ادم خوب نیست برای کرامت ادم خوب نیست برای اندیشه ادم خوب نیست مگه تو چته که باید دیگران برات تعیین و تکلیف بکنن؟

درباره بحث نماز که نرفتم دنبالش وقت هم نمیکنم درباره هدیه امروز حدود 5 - 6 کتاب تخصصی را بررسی کردم و تمام احادیثی را که درباره هدیه بود را دیدم. در هیچ کدام اهل بیت نفرموده بودن که هدیه خمس داره. حالا وقتی اهل بیت چیزی نگفتن معلوم میشه که هدیه خمس بهش تعلق نمیگیره حالا بازم باید بیشتر مطالعه کرد دربراه اون روزه ماه رمضان هم که خودت شاهد هستی که بین علما چقدر اختلاف هست. دیلیلش چیه؟ حتی با این که علم پیشرفت کرده بازم میبینی که با هم اختلاف دارن . چرا اینطوری هست چون هر کس برداشت خودشو داره و بر اساس برداشت خودش نظر میده حالا من چرا باید به چنین اشخاصی که در یک مساله به این سادگی نمیتونن به توافق برسن باید اعتماد کنم و دینمو بدم دست اونا. من هم طبق نظر خودم عمل میکنم. منم میرم مثلا روایاتشو ببرسی میکنم بعد به هر نتیجه ای که رسیدم به همون عمل میکنم دقیق همون کاری که خود همین علما کردن.
۱:۰۷, ۱۴/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۲ ۱:۰۸ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #83

نقل قول:
افرین منم همینو میگم اولا تو خودت باید بری و دین رو مثل همون عالم خودت یاد بگیری و از دیگری تقلید نکنی اما خب حالا ممکنه یک نفر شرایطشو نداشته باشه و جور نشه که خودش بره دنبال علوم دینی و متخصص بشه اینجاست که میگم حداقل باید بره حسابی با احادیث اهل بیت دم خور بشه تا بفهمه این ادمی که داره ازش تقلید میکنه کجا رو به خطا رفته و کجا نرفته.
قربون دهنت اختلاف ما تموم شد دیگه
ما شرایطش رو نداریم یاد بگیریم پس به حرفای مراجع گوش میدیم
شما اگر امکانش رو دارید که خب برید یاد بگیرید و مقلد نباشید
والسلام
نقل قول:
حالا شما جواب بده اگر کسی به علما اعتماد نداشت به هر دلیلی حالا و سواد هم نداشت تکلیفش چیه؟ فقط خواهشا نپیچون قضیه را . جواب درست و روشن بده.

باید ببینه در قیاس با بقیه به کدوم بیشتر اعتماد داره و از اون تقلید کنه اینطوری نزد خدا بازخواست نمیشه چون از بین علمای موجود بهترینشون رو انتخاب کرده
به فرض هم که همشون بد باشند به حکم ایه لا یکلف الله نفسا الی وسعها این ادم با انتخاب بهترین علما از بین علمای موجود و گوش دادن به حرفش نزد خدا باز خواست نمیشه ( چون عالمی بهتر از اینی که انتخاب کرده نبوده پس چون امکان انتخاب بهتری نداشته بازخواست نمیشه )
۲۳:۰۵, ۱۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #84

(۱۴/تیر/۹۲ ۱:۰۷)ahmad1300 نوشته است:  باید ببینه در قیاس با بقیه به کدوم بیشتر اعتماد داره و از اون تقلید کنه اینطوری نزد خدا بازخواست نمیشه چون از بین علمای موجود بهترینشون رو انتخاب کرده
به فرض هم که همشون بد باشند به حکم ایه لا یکلف الله نفسا الی وسعها این ادم با انتخاب بهترین علما از بین علمای موجود و گوش دادن به حرفش نزد خدا باز خواست نمیشه ( چون عالمی بهتر از اینی که انتخاب کرده نبوده پس چون امکان انتخاب بهتری نداشته بازخواست نمیشه )

AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
اخرش نتونستی نپیچونی . واقعا نمیشد هوای نفستو بزاری زمین؟Angry
اگر هم حرف خودت نیست و رفتی از کسی پرسیدی بگو و از خودت دفاع کن

مرد حسابی مگه بهت نگفتم نپیچون؟
من دارم بهت میگیم اصلا طرف به هیچ عالمی اعتماد نداره اصلا از اینها خوشش نمیباد سرشم بره حاضر نیست از اینها تقلید کنه چون از اینها خوشش نمیاد چون مطلقا بهشون اعتماد نداره هیچ کدوم را هم بهتر نمیدونه حالا باید چیکار کنه؟ همشون رو هم خیلی بد میدونه و اینجور نیست که بین بد و بدتر حق انتخاب داشته باشه.
در ضمن لازم هست که بدونی حرفی که زدمی به شدت مخالف عقل و نقل هست. یعنی چی که بره از اونی که بد هست تقلید بکنه. از کی تا حالا خدا اجازه داده تو بری از ادم بد تقلید بکنی. این همه ایه قران داریم که از این جور ادمها نهی میکنه . این چه حرفی بود زدی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

یالا جواب منو بده اینجوری اعصاب منو ریختی به هم. بگو تکلیف این ادم چیه
۲۳:۲۷, ۱۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #85

(۱۴/تیر/۹۲ ۲۳:۰۵)رنجستان نوشته است:  AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
اخرش نتونستی نپیچونی . واقعا نمیشد هوای نفستو بزاری زمین؟Angry
اگر هم حرف خودت نیست و رفتی از کسی پرسیدی بگو و از خودت دفاع کن

مرد حسابی مگه بهت نگفتم نپیچون؟
من دارم بهت میگیم اصلا طرف به هیچ عالمی اعتماد نداره اصلا از اینها خوشش نمیباد سرشم بره حاضر نیست از اینها تقلید کنه چون از اینها خوشش نمیاد چون مطلقا بهشون اعتماد نداره هیچ کدوم را هم بهتر نمیدونه حالا باید چیکار کنه؟ همشون رو هم خیلی بد میدونه و اینجور نیست که بین بد و بدتر حق انتخاب داشته باشه.
در ضمن لازم هست که بدونی حرفی که زدمی به شدت مخالف عقل و نقل هست. یعنی چی که بره از اونی که بد هست تقلید بکنه. از کی تا حالا خدا اجازه داده تو بری از ادم بد تقلید بکنی. این همه ایه قران داریم که از این جور ادمها نهی میکنه . این چه حرفی بود زدی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

یالا جواب منو بده اینجوری اعصاب منو ریختی به هم. بگو تکلیف این ادم چیه

باید یک مشت خاک برداره بریزه دو دستی بریزه تو سرش
اخه حرفایی میزنیا طرف هیچی سواد نره هیچکیم قبول نداره فقط باید خاک بریزه بر سرش AngryAngryAngryAngry
۲۳:۴۵, ۱۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #86
آواتار
دوستان لطفا جدل نکنید.
در صورت ادامه مبحث بسته خواهد شد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی
۲۰:۵۷, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #87

(۱۴/تیر/۹۲ ۲۳:۲۷)ahmad1300 نوشته است:  باید یک مشت خاک برداره بریزه دو دستی بریزه تو سرش
اخه حرفایی میزنیا طرف هیچی سواد نره هیچکیم قبول نداره فقط باید خاک بریزه بر سرش AngryAngryAngryAngry

احمد جون . ببین دادش من این جور حرف زدن ها جواب نمیشه الکی هم نپیچون فدات شم. جواب سوالمو بده این که نشد جواب. من منتظر جوابمم
۱:۲۵, ۱۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #88

(۱۵/تیر/۹۲ ۲۰:۵۷)رنجستان نوشته است:  احمد جون . ببین دادش من این جور حرف زدن ها جواب نمیشه الکی هم نپیچون فدات شم. جواب سوالمو بده این که نشد جواب. من منتظر جوابمم
خودت جواب سوالت رو میدونی؟ اگر میدونی به ما هم بگو
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]