(۱۸/خرداد/۹۰ ۰:۵۱)hamed313 نوشته است: همیه این مطالب و خوندم .حالا منکه پسرم ولی فکنم این دغدغه بسیاری از خانوهایی جامعه ماست.
من توی یکی از کلاسای دانشگاه تنها پسر بودم که میرفتم. سی چهل تا دختر ومن تنها پسر کلاس. اینم بگم که رشتم مدیریت صنعتی .بعد استادمون یه حرف خیلی خوبی زد گفت که دخترا هدف شما از دانشگاه اومدن چیه ؟خیلی از این جوابهای تکراری و کلیشه ای دادند بعضی میگفتن منزلت اجتماعی. کارو اشتغال.ووو خیلی چیزای دیگه.
بعد استادمون برگشت گفت ببینین ایها خوبه ولی هدف اصلی شما ازدواجه .کار و اشتغال وظیفه مرده.و مردهم تا کار پیدا نکنه یعنی تو این دوره وزمونه ازدواج نمیکنه.تا از یه جون میپرسی چرا زن نمی گیری میکه کو کار.از اون طرف زنها با کار کردن با حداقل حقوق باعث بیکاریی مردها میشن.نیازیم به تحقیق نداره .من تا دلتون بخواد سراق دارم.کافی به نزدیکترین ادارتون سر بزنین .جابجایی نقش زن و مرد توجامعه ما واقعا داره تبدیل به معضل میشه.زنها فکر میکنن دارن وارد اجتماع میشن ولی خبر از ضررهای که به خودشون میزنن نیستن.
این حداقل دیدگاه من جون بود اگرم اشتباهی بود ببخشید
منم با اينكه خودم زن هستم ولي با حرف شما موافقم.تو كلاس 45 نفره ما فقط4تا آقا هست تا جايي كه اساتيد ميگن نسل آقايون در دانشگاهها رو به انقراضه و اين يعني اينكه بايد منتظر يه فاجعه در 10-20 سال آينده باشيم فاجعه اي كه الان غرب داره باهاش دست و پنجه نرم مي كنه يعني فروپاشي و ازبين رفتن بنيان خانواده.
نه اينكه مشكل تحليلكرده و عالم شدن خانم هاي جامعه باشه ها نه به هيچ وجه مشكل اين نيست.مشكل اينه كه دختر امروز جامعه ما هدفش از زندگي شده تحصيلات و بعد هم شغل حالا به هر قيمتي.مشكل اينه كه من دختر ديگه هدف اصلي زندگيم مادر شدن نيست.من حس مادريم رو فدا ميكنم تا بتونم پا به پاي يك مرد كار كنم و به اون مرد كه يك عمر ميخواسته ثابت كنه كه از من برتره بفهمونم كه اشتباه ميكرده.دخترهاي نسل ما بايد ياد بگيرن كه نيازي نيست خودشون رو اثبات كنن بايد بفهمن كه ثابت شده هستن و افتخار كنن به خودشون و اهداف زندگيشون رو درجه بندي كنن.به نظر بنده مهمترين و والاترين هدف يك زن مادر بودن به معناي واقعي كلمه است تا از اين طريق نه تنها جامعه خودش بلكه دنيا رو بسازه.