|
خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۱۹:۳۳, ۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۲ ۱۹:۴۲ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #190
|
|||
|
|||
(۱/اسفند/۹۲ ۱۱:۴۷)Mohammad Trust نوشته است: عکس لو رفته از درست پسند گراام :دی به همراه استاد کلاس!! ![]() دوست گرامی!!! ![]() شما اینجوری میگین یه وقت باور میکنن واقعاً عکس منه! ![]() ![]() همینجا تکذیب میشه! من اصلاً دانشگاه نرفتهام. دلیل از این محکمتر؟ (۱/اسفند/۹۲ ۷:۴۱)عبدالرحمن نوشته است: درست پسند گرامیعنی شما از قصد میخوابیدین؟ ![]() ![]() من هرگز از قصد نمیخوابیدم. ![]() خوابم میبرد. بخاطر کمخوابی یا شرایط بسیار خوابآور زنگ بعد از نهار یا سرعت بسیار آهستهی صحبت کردن بعضی معلمان عزیز. یه بار زنگ بعد از نهار دو تا کلاس رو برده بودن نمازخونه. چشمهام چند ثانیه بیاختیار بسته شده بود ولی خوابم هنوز عمیق نشده بود و داشتم صدای معلم رو میشنیدم، بعد معلم دَرِ ماژیک رو پرت کرد و پرسید «داشتم چی میگفتم؟» من هم صداش در حافظهام مونده بود و دقیقاً جملهی آخرش رو گفتم. خلاصه هیچی دیگه! جمعیت رفت رو هوا! ![]() ![]() تا مدتها بچهها به نیکی یاد میکردن! ![]() (۱/اسفند/۹۲ ۱۸:۳۵)رضوانه نوشته است: پسر بازیگوش!مطمئن نیستم، ولی اینکه در ثانیهی 26 میبینیم که خودش کمک میکنه درسته؟ دوستانی که میدونن لطفاً ابهامزدایی بفرمایند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,047 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,777 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 274,964 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 283,927 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,173 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,727 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|