|
طرح نفوذ از درون با شبکه های ماهواره ای مذهبی (بحث و بررسی)
|
|
۲۳:۵۰, ۱۹/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۰ ۰:۲۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
خوب هر چه جلو تر میریم میبینیم این اقای افغانی بیشتر خودش رو نشون میده(الهیاری)
اولا من نمیدونم یک افغانی چه حقی دارد در دخالت کردن در امور ایرانی ها!! در ثانی دارد بین شیعیان هم اختلاف می اندازد. در واقع همان اسلام امریکایی را تبلیغ میکنید . ایشون ادعا میکرد که فلان مجتهد فلان رو گفته .اما بعد از این که دید اقایان علما هیچکدوم ایشون رو تایید نکردند .ادعا میکنه که من هیچ مجتهدی را قبول ندارم و خودم مجتهد هستم!!در صورتی که اجازه اجتهاد از هیچ کسی هم ندارد در مرحله بعد بر خلاف خطبه معروف شقشقیه و سخنان امام حسین(علیه السلام) و اعتقادات شیعه ادعا میکند که مردم در زمان غیبت باید بشینند در خانه و هیچ کاری نکنند و سماق بمکند!(عین جمله خوش) ایشان میگه من از طرف امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)مسعولم ابروی نظام ایران رو ببرم .چطور شد تا زمانی که در قم دفتر داشت و پول ملت بیچاره را با جعل قبض دفتر مراجع بالا میکشید از طرف امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ماموریت نداشت؟ ادعا میکنه که نظام ایران ابروی شیعه را برده ! اگر این حکومت را نداشتیم که این وهابیای.... ما رو هم مثل بحرین تکه تکه میکردند. به هیچ کس هم اجازه بحث نمیده (چون جوابی نداره) میگه من فقط با علمای طراز اول شما بحث میکنم !!(میونه این بابا رو حساب نمیکنند که بخواهند باهاش بحث کنند. ادعای خنده دار بعدیش هم اینه که میگه جنگ تحمیلی برای این بود که امام خمینی میخواست بر عراق حکومت کند!!! من وقت دیدن تلوزیون ندارم اما هر وقت اتفاقی گوش میدم میبینیم داره همون اسلام مد نظر امریکا را تبلیغ میکنه !! بعید نیست ۴ صباح دیگر ادعای بابیت هم مطرح کنه!! بیشتر از این حضور ذهن ندارم .اما بد جوری داره ابروی شیعه رو میبره!به هیچ عنوان هم از سر نادانی نیست .کاملا مشخصه که داره چه کاری انجام میده! یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بررسی پیامدهای گسترش شبکههای ماهوارهای فارسیزبان بر هویت | mahdy30na | 11 | 5,281 |
۷/شهریور/۹۳ ۲۲:۵۱ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| آیا صراط "شبکه ی ماهواره ای امام حسین" مستقیم است ؟؟؟ | آدم | 15 | 13,466 |
۱۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۱۸ آخرین ارسال: عالم مقدس لاهوت |
|
| درخشش شبکه های ماهواره ای فارسی زبان در شب اربعین | عبدالرحمن | 2 | 2,237 |
۴/دی/۹۲ ۱۰:۵۷ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| انجمن حجتیه در شبکههای ماهوارهای | عبدالرحمن | 5 | 4,381 |
۲۷/مهر/۹۲ ۲۰:۱۳ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| شبکه ماهواره ای «فارسی 1» و اهداف آن | SAEED_KOSAR | 115 | 61,050 |