|
خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۱۱:۰۶, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #340
|
|||
|
|||
|
بفرما آقا عبدالرحمن
هی بیا گیر بده دیدی چقدر سخته؟ ![]() همش هم تقصیر این محمد هست ![]() ای کاش همه دوستان وقتی میان تو تاپیک خنده اون دکمه بالائی یقه رو باز کنن وبدونن فرق طنز و جدی ولودگی رو باورکنین خندیدن انقدرهام سخت نیست الان اینهائی که میگم مطمئنم یه سری گارد میگیرن زمان ما من نو جوون که بودم یادمه همش بچه مذهبی ها با قیافه های ترسناک بودن یعنی از اون تیپ آدمهائی که فکر میکردن اگه اخمشون باز باشه دیگه مذهبی نیستن زمانی که میگم اونموقعی بود که سطل رنگ دستشون بود و هرکی آستینش کوتاه بود دستش رو رنگ میزدن یا با تیغ شلوار لی ها رو پاره میکردن یا اگه طرف حرف میزد میبردنش تا گردن تو بلوک میزاشتن میزدنش چه نتیجه ائی گرفتن ؟؟؟ چی رو اصلاح کردن؟؟؟ درمورد الان خودشون همین آدمهای مثلا مذهبی قدیم بگم که دیگه ......... من نمیخوام بگم اون ها بدن اینها خوبن ویا برعکس فقط میخوام بگم زود در مورد همه چی قضاوت نکنیم بهتره چه بسا همه ما قاضی های خوبی هستیم!!!! خانم حدیث میدونم نباید مینوشتم اینها رو لطفا بزارین دوستان بخونن بعد پاکش کنین |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,056 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,911 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,149 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,109 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,315 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,771 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|