کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غرب زدگی و غرب گرایی در ایران اسلامی (پروژه ی جامع)
۱۵:۲۹, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #48
آواتار

اولین چیزی که بعد از شنیدن سرگرمی های مضر به ذهن میرسه بازی های کامپیوتری هستش...
که در طی سالهای اخیر مخاطبان زیادی رو به خودش جذب کرده...درنتیجه بازی های کامپیوتری ابزاری بسیار قوی در آموزش، تبلیغ ،ترویج مذاهب، سوء استفاده سیاسی و شستشوی مغزی و..... می باشد.

البته بازی های رایانه ای خیلی بخش ها و قسمت ها دارد که هر کدام از این قسمت ها ممکن است مضرات و سود های خود را داشته باشند به طور مثال نگاهی به بازی های آنلاین بیندازید .
زمانی که این بازی ها به صورت رسمی وارد ایران شدند و جای خود را در گیم نت ها پر کردند خیلی از جوان ها و نوجوانان به طرف آن جذب شدند و این باعث شد که نیمی از وقتشان صرف بازی هایی شود که هیچ سودی برای آنها ندارد.
[تصویر: 139902_595.jpg]
البته زمانی که ما هم کوچکتر بودیم، پا در چنین مکان هایی می گذاشتیم!
من نمی گویم که بازی های گیم نتی سراسر ضرر دارند و سودی در آنها نیست بلکه من سعی دارم بگویم که این دسته از بازی ها هیچ آغاز و پایانی ندارند و فقط یک سیر خطی را طی می کنند.

یکی از مضرات بازی های کامپیوتری چاقی و اضافه وزنی است که جوانان و نوجوانان به آن مبتلا هستند.
شخصی که بازی کامپیوتری می کند به دلیل جذابیت زیاد بازی مدت طولانی از وقت خود را بدون حرکت بر روی صندلی می گذراند.علاوه بر بی حرکتی بسیاری از افراد هنگام انجام بازی های رایانه ای خوراکی هایی می خورند که معمولاسالم نیست.
کودکان در هنگام بازی مدام به صفحه کامپیوتر خود خیره می‌شوند چشمانشان از نظر بینایی دچار عوارض می‌شود. به اعتقاد پزشکان، کودکانی که به مدت طولانی از رایانه استفاده می‌کنند در معرض خطر نزدیک بینی قرار می‌گیرند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، مجید املشی ، یاســین ، عبدالرحیم ، Bahar ، پرنیان ، Reza2035 ، عبدالرحمن ، قلب ، fafa* ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، السا
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: غرب زدگی و غرب گرایی در ایران اسلامی (پروژه ی جامع) - رضوانه - ۱۱/اسفند/۹۲ ۱۵:۲۹

پرش در بین بخشها:

بالا