کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
«مهم» (مجردها حتما بیان تو) از ازدواج چه می دانیم؟؟؟ «مهم»
۱۴:۱۹, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #39
آواتار
امروزه دخترا همچین آرایش می کنن , من ک ی دخترم خوشم میاد دیگه وای به حال پسرا .
بنظرم یک مقدار آرایش کردن توی این دوره زمونه بد نیست خیلی هم طبیعیه .
نقل قول:اما گذشته از شوخی توی این دوره و زمانه خیلی از آدم ها از ترس اینکه مبادا یه وقت شری دامن خودشون و خانوادشون رو بگیره واسطه گری نمی کنند
این حرفو قبول دارم خودم ب عینه دیدم همچین کسانی رو . این جور آدما خودشون زخم خوردن .
تازه الان دیگه پسرا خودشون می خوان دنبال دختر بگردن و کسی رو ک ب دلشون نشسته به عنوان همسر انتخاب کنن.

یک سوالی ک ذهنمو مشغول کرده اینکه پسرا وقتی میبنن می تونن با دوستی با یک دختر نیازاشونو برطرف کنن پس دیگه چ انگیزه ای برای ازدواج دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا باید خودشونو زیر بار مسئولیت بندازن . دخترا هم ک نادان تر میرن با این پسرا دوست میشن . بنطرم نفع این جور دوستی ها بیشتر به طرف پسره تا دختر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، ISOD ، یاســین ، لبخند خدا ، السا ، nasimesaba ، مهدی2012
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: «مهم» (مجردها حتما بیان تو) از ازدواج چه می دانیم؟؟؟ «مهم» - mary20 - ۲۱/اسفند/۹۲ ۱۴:۱۹

[-]