|
خبر های خیلی خووووب از طرف مجردها ...
|
|
۳:۰۰, ۶/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۳ ۳:۰۲ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
این تاپیک در مورد خبرهای خوش در مورد ازدواج و خاستگاری و مطرح کردن موضوع با خونواده س. هیچ! تاکید میکنم هیچ موضوع یا کل کل یا موانع و این جور چیزا که تاپیک در موردشون زیاد هست، اینجا خواهشا و لطفا تکرار نشه! این تاپیک فقط مربوط به خبر های خوشحال کننده از طرف مجرد های تالاره اولین خبر هم خودم میدم اینقدر هول شدم الان نمیدونم از کجا شروع کنم... اقا یادتونه یه دوسالیه گفتم چقدر درگیر مطرح کردن این موضوع با خونواده هستم و هیچ مدلی نمیشه؟ قرار بود تا ماه اینده یه جوری این موضوع رو بگم، ولی امشب، یعنی همین یه ساعت پیش، یه جوری مامان رو گیر اوردم و بهش کل موضوع و حتی شخص مورد نظر رو معرفی کردم. البته اول خودش حدس زد!!!! تا گفتمش بیا بشین بات حرف بزنم ...خلاصه اینکه تا اینجاش خیلی خوب بوده و خودش گفت گزینه های زیادی هم خودش مد نظر داره الان در پوست خودم نمیگنجم، یه باری که حدودا دو سال بود رو دوشم سنگینی میکرد و کمرم رو خم کرده بود رو، احساس میکنم زمین گذاشتم. خلاصه اینکه برخورد خیلی خوب بود، انتظارشو نداشتم. عالی بیست. اقا به مادر ها بگید ، کمکتون میکنن، خیلی هم کمک میکنن. هر شب از بی حالیو پر فکری خوابم نمیبرد، الان از خوشحالی و پر فکری. با تشکر از همه ی کیایی که دعا کردن منو. راستی بگم که مجرد های عزیز، 40 روز زیارت عاشورا بخونید. من الان روز ششم ام و تا اینجاش خیلی خفن جواب داده پ.ن: دوستان میتونن خبر های خوبشون رو اعم از مطرح کردن، خاستگاری رفتن، جواب بله گرفتن و یا جواب بله دادن ! رو اینجا پست بذارن تا توی شادیشون شریک بشیم تشکر |
|||
|
|
۵:۱۵, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به به به سلامتی ... خب خدا رو شکر.. زبون این خانم موزه مو در اورد تا بهتون حرف حالی کنه که پاشید برید بگید به ماماناتون.
خدایا شکرت مشکل این جوون هم داره حل میشه ![]() 50% اسپم های تالار کم میشن از این به بعد ان شا الله شوخی بود !
|
|||
|
|
۵:۲۶, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۶/تیر/۹۳ ۵:۱۵)مرهـم نوشته است: به به به سلامتی ... خب خدا رو شکر.. زبون این خانم موزه مو در اورد تا بهتون حرف حالی کنه که پاشید برید بگید به ماماناتون. خدااییش دم بعضیا خیلی گرمه یکیشون فاطمه خانم بودن که در حال حاظر فقط توی وبلاگشون فعالیت میکنن یکیشونم خانم موزه که واقعا خوب به موضوع نگاه میکنن یکیشونم محمدصدرا ی عزیز که واقعا حرفای درست و جالبی زدن پ.ن: در مورد اون 50% اسپم هم عرض کنم که ، انشاا... اگه این موضوع ختم به خیر شد و یه سر و سامونی گرفتیم، علاوه به 50% من، 50% خانم هم بهش اضافه میشه خخخ ![]() البته در جهت تشویق مجرد ها ... |
|||
|
|
۱۲:۰۴, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خدا رو شکر ،
مات موندم خدایا شکرت . هرچی کلیده برامون گذاشتی و من خنگ با اینکه میدونم بهش عمل نمیکنم همه میگن برای ازدواج سالم 40 روز زیارت عاشورا بخون اما چیزی که از قراین و گفته های بچه های تالار بر میاد اینه که قبل از تموم شدن 40 روز همه کارا حل میشه . اصلا من مات موندم روز 6 ام جواب داد؟؟؟؟؟؟ همینکه قصد 40 روز کنی مثل اینکه خدا درای رحمتو بروت باز میکنه یکی دیگه از متاهل های تالار میگفت وقتی شروع کردم روز 10 ام اینا خاستگار برام اومد و مورد قبول شد الانم شوهرشونه . ![]() ![]() ![]() ![]() منم برم 40 روزمو شروع کنم ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
چیه الان اومدی ببینی چی رو پنهانی نوشتم
یبارم تنوع ایجاد بشه بد نیس حالا که به انگشتت فُشار اوردی یه صلوات بفرست برای سلامتی امام زمان اگر 40 تا خوندید جواب نداد نیاید دعوا و گیس کشی روزی یبار سوره طه رو هم بخونید خدا رو شکر از دست این اسپمای محمد راحت شدیم حالا میخواید من شروع کنم ![]() مثل این فیلمای ترسناک یه نفر میره یکی دیگه میاد |
|||
|
|
۱۲:۲۷, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۳۷, ۶/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۳ ۱۲:۴۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۴۰, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
من از منتظر ظهور بودن (ک نبودم بالواقع) اینو درس گرفتم که اگه میخوای دعات بگیره باید قبلش مضطر شی . اگه واقعا زن میخوای و راجع بهش دلهره داری 40 روزو تموم نکرده ایشالله با همسرتی اما اگه نه فک کنی حالا بخونم ببینم چی پیش میاد و این حرفها فایده نداره
|
|||
|
|
۱۲:۵۱, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| «مهم» (مجردها حتما بیان تو) از ازدواج چه می دانیم؟؟؟ «مهم» | أین المنتظر | 73 | 44,025 |
۲/آبان/۹۶ ۱۲:۵۰ آخرین ارسال: safetyshoes |
|
| نظرسنجی(عامل ناکامی در ازدواج مجردها) | یا زهرا | 27 | 10,047 |
۱۱/آذر/۹۵ ۱۷:۳۳ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| پیشنهاد راه هایی برای تسکین و آرامش دل مجردها | nafas | 3 | 1,878 |
۲۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۰:۲۸ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| خانواده چیست؟ *مجردها یا علی * | مرهم | 22 | 10,166 |
۴/مهر/۹۴ ۱۲:۵۱ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|

تا گفتمش بیا بشین بات حرف بزنم ...