|
معراجی ها ، آخرین فیلم ده نمکی
|
|
۳:۱۰, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
جسارتا من هم یه ارسالی بزنم
متاسفانه برخی افراد صرفا برای اینکه بگن ما با کلاسیم از ده نمکی بد میگن در حالی که عمدتا سواد سینما رو ندارن منظورم غیر افراد شرکت کننده در تاپیکه کلی تر اگر بخوام بحث کنم اینطور میشه که کمال همنشین در من اثر کرد!!! یعنی وقتی تمایلت به یکی زیاد میشه یواش یواش میری طرف اون شخص فردا هم میشی طرفدار اصغر فرهادی فرداش هم طرفدار زاک اسنایدر بحث سر همون تصرف قلوبه در جنگ نرم تازه بحث وحی شیاطین به اولیائهم رو به میون نکشیدم! من از اولین فیلم ده نمکی به فیلماش انتقاد کردم تا آخرین فیلمی که ازش دیدم دیدم بعد انتقاد کردم انتقاد کردم برای ارتقای سینمای انقلاب نه برای ادای روشنفکر بازی در اوردن اینم بگم خیلی از انتقادایی که به فیلم های ده نمکی میشه نه بخاطر رعایت نکردن برخی اصول حرفه ای بلکه بخاطر محتواشه وقتی من صبح تا شب فضای فکرم سینمای هالیوود باشه و عشقم مجید مجیدی و کیارستمی و اصغر فرهادی و جعفر پناهی دیگه رفتم تو زمین بازی طرف مقابل بحث اینه که در کدام زمین و با کدام قاعده بازی میکنید؟ بیاییم برای خودمون قاعده تعریف کنیم تا کی باید عشقمون هیچکاک و پازولینی و کوبریک باشه؟ نزارید براتون فضا تعریف کنند قواعد رو بشکونید توجه کنید وقتی کوبیسم متولد شد اینطور مسخرش نکردن(البته مسخره شد) با وجودی که اگر همین هایی که مسخره میکنن انصاف داشتن باید این سبک رو مسخره میکردن اعتماد به نفس(معنی مثبتش) داشته باشیم در هنر امیدوارم منظورمو رسونده باشم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سنگ تمام صداوسیما،شهرداری و یک وزارتخانه برای فروش معراجی ها | Yaser_h2011 | 55 | 20,314 |
۲/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: حفیظ |
|