|
معراجی ها ، آخرین فیلم ده نمکی
|
|
۱۵:۳۱, ۱/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/فروردین/۹۳ ۱۵:۴۲ توسط هادی....)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() فیلمِ!!! معراجی ها فیلمی که بیشتر شبیه مقاله بود تا فیلم ... فیلمی که اندازه ی یک ایده ناظره ماند و جلوتر نرفت... یک فیلم با داستانی نحیف و شعاری ... فیلمی که هیچ شخصیتی در آن خلق نشد... فیلمی با اسلوموشن های فراوان و کسل کننده ... موسیقی که بین نیرو های خودی و دشمن ، هیچ فرقی نمی گذاشت... فیلمی فاقد فرم و محتوا ... فیلمی که در کُل ، فیلم نبود!!! و در انتها ، جمله ی ( ادامه دارد ) که بیشتر از همه آدم رو اذیت می کرد ... ( ده نمکی ) هر چیز نداشته باشه ، اعتماد به نفسِ فوق العاده ای داره!!! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۱۸, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . من این فیلم رو دیدم، ولی اصلا به دلم ننشست، در این حد که همون وسطای فیلم دوست داشتم بقبه فیلم رو نبینم، البته این نظر منه،نمی دونم |
|||
|
|
۱:۲۷, ۲/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۳ ۱:۴۳ توسط هادی....)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول:فکر میکنم اگه قراره این فیلم نقد بشه بهتره چارچوب بحث رو مشخص کنیمبا احترام به tishtar عزیز... اول من تعریف فرم رو بگم : به تکنیک ها و تمهید هایی که کارگردان برای بیان کردن محتوا و موضوع انجام میده ، اصطلاحاً میگن فرم... ما میتوانیم با روش های مختلفی ، فرم را به فیلم تزریق کنیم مانند :
به نحوه ی قرار گرفتن دوربین در این پلان از فیلمه (جن گیر) توجه کنید که به خوبی در اون ، تقابل خیر و شر به وجود اومده ... ![]() یا موسیقی فیلم روانی اثر هیچکاک ، یه نوع فرم محسوب می شه ، چون حس ترس رو در انسان چند برابر می کنه... با این که در فیلم های هیچکاک کم ترین خون و خون ریزی رو می بینید ، اما بیشترین ترس رو تجربه می کنید !!!! پس با این حساب فرم ابزاری هست برای رسیدن به محتوا و از یکدیگر جدا نیستند ... این همه حرف رو زدم که بگم وارد کردن فرم به فیلم کار هر کسی نیست و لطفاً دیگه کلمه ی فرم رو کنار اسمِ مسعود ده نمکی نیارید!!! این آقا تو تعریف کردن داستان هم لکنت داره !!! وای به حال سینمای ارزشیه ما، که پرچم دارش آقا مسعوده ... |
|||
|
|
۳:۱۰, ۲/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
جسارتا من هم یه ارسالی بزنم
متاسفانه برخی افراد صرفا برای اینکه بگن ما با کلاسیم از ده نمکی بد میگن در حالی که عمدتا سواد سینما رو ندارن منظورم غیر افراد شرکت کننده در تاپیکه کلی تر اگر بخوام بحث کنم اینطور میشه که کمال همنشین در من اثر کرد!!! یعنی وقتی تمایلت به یکی زیاد میشه یواش یواش میری طرف اون شخص فردا هم میشی طرفدار اصغر فرهادی فرداش هم طرفدار زاک اسنایدر بحث سر همون تصرف قلوبه در جنگ نرم تازه بحث وحی شیاطین به اولیائهم رو به میون نکشیدم! من از اولین فیلم ده نمکی به فیلماش انتقاد کردم تا آخرین فیلمی که ازش دیدم دیدم بعد انتقاد کردم انتقاد کردم برای ارتقای سینمای انقلاب نه برای ادای روشنفکر بازی در اوردن اینم بگم خیلی از انتقادایی که به فیلم های ده نمکی میشه نه بخاطر رعایت نکردن برخی اصول حرفه ای بلکه بخاطر محتواشه وقتی من صبح تا شب فضای فکرم سینمای هالیوود باشه و عشقم مجید مجیدی و کیارستمی و اصغر فرهادی و جعفر پناهی دیگه رفتم تو زمین بازی طرف مقابل بحث اینه که در کدام زمین و با کدام قاعده بازی میکنید؟ بیاییم برای خودمون قاعده تعریف کنیم تا کی باید عشقمون هیچکاک و پازولینی و کوبریک باشه؟ نزارید براتون فضا تعریف کنند قواعد رو بشکونید توجه کنید وقتی کوبیسم متولد شد اینطور مسخرش نکردن(البته مسخره شد) با وجودی که اگر همین هایی که مسخره میکنن انصاف داشتن باید این سبک رو مسخره میکردن اعتماد به نفس(معنی مثبتش) داشته باشیم در هنر امیدوارم منظورمو رسونده باشم |
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز برای نقاشی در کوبیسم پیکاسو لازمه. برای ایستادن جلوی فیلمسازی ضد نوع بشری هالیوود هم لازمه از هیچکاک آموخت و بعد در جایگاه یک کارگردان کاردان فیلمسازی کرد ، نه اینکه با ندونم کاری و بی علمی از چیزی دفاع کنیم یا چیزی که تا اون حد زیباست رو نتونیم در حداقل ترین حالت ممکن به نمایش در بیاریم. وقتی علمش رو نداریم نباید ازش دفاع کنیم چون دفاع بد ... خدا هممون رو هدایت کنه. یا حق
|
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۱۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۳ ۲۲:۴۴ توسط هادی....)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول: عبدالرحمن نوشته : اگر منظور شما شکستن قواعد فنی سینما هست ، به نظرم این کار شدنی نباشه... خداییش سخته ، سیر تاریخ سینما رو به عنوان یک علم تجربی (خودم وارد علمش کردم) نادیده بگیری و بری واسه خودت فیلم بسازی ، اون هم ما که هنوز واسه خودمون سبک نداریم... به نظر می آد باید به کمک آزمون و خطاهایی که تا الان صورت گرفته جلو رفت... اگر هم منظور شما شکستن قواعد محتوایی هست ، خوب یه حرف دیگست ، جالبه که چند روز پیش یه کتابی رو می خوندم که در مورد سینما بود ، اشکالهایی که ما از فیلم ها و به طور کل از سینما می گیرم برای نویسنده مسخره بود ! مسئله ی کتاب فرا تر از این حرفا بود ، این بود که آیا مدیوم سینما با دین و مذهب و الهیات ، اصن کنار می آد ... نظر نویسنده این بود که کنار نمی آد ... حرفش این بود که سینما نزدیک به ماده هست و ذاتش مادیه و طبیعیه که توپ تو زمین غربی ها باشه... خلاصه که من تا آخر کتاب باهاش موافق بودم ولی چه کنم که یه قاعده ای هست که می گه : دلیل و اثبات شیٍ وقوعه به هر حال ما تو تاریخ سینما ، فیلم های دینی و مذهبی داشتیم ، هر چند کم و ... نقل قول:وقتی من صبح تا شب فضای فکرم سینمای هالیوود باشه و عشقم مجید مجیدی و کیارستمی و اصغر فرهادی و جعفر پناهی دیگه رفتم تو زمین بازی طرف مقابل به مجید مجیدیه زبون بسته چیکار داری دیگه !!! ![]() نقل قول:تا کی باید عشقمون هیچکاک و پازولینی و کوبریک باشه؟ تا وقتی یکی پیدا بشه ، بزنِ رو دست این آقایون !!! ![]() |
|||
|
|
۱۴:۰۷, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
منم ندیدم ولی کلا اخراجی هاشو دوست داشتم... در عین خنده اشکتم در می آورد. اینکه میگفت تو جبهه همه نوع ایرانی بود،درست که لات،یا غیره ولی بود..... تازه من یه سری رفته بودم (جایی
![]() ) شنیدم یکی گفت ایران ایرانه هرچه قدرم از رژیم ناراضی باشیم نمیزاریم کسی چپ نگاه کنه به ایران... خودم شنیدم.. این ینی اخراجی هام حاظرن برای ایران جونشونو بدن . کاری به این ندارم که مخالف رژیم بود واین ناراحتمون میکنه ولی بازم اگه خدایی نکرده حرف جنگی در میون بیفته همه جور آدمی رو میتونید بینید که قد علم کردن برای دفاع....به نظرم فیلمای قبلیش خوب بود این یکیشو ندیدم.
|
|||
|
|
۱:۳۴, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرجمن الرحیم
من که فیلمو رفتم دیدم فیلم خوبی دیدم از بسیار فیلم هایی که پخش میشود بسیار بهتر است. مثلا برید فیلم مترو پل بقول اساتید سینمایی استاد!کیمیایی ببنید تا متوجه مزخرف بودن فیلم بشید. اون صحنه های اهسته فیلم از تقلید فیلم سربازان رایان می باشد از نظر صحنه های جنگی و اکشن فکر میکنم بینظیرترین فیلم سینمای ایران تا اینک بوده است. محتواش و درون مایه اش تقریبا مثل فیلمهای قبلش بود اهالی سینما بصورت وقیحانه به فیلمهای ده نمکی میتازن و دلیل هم نمی اورن. البته تایید کلی فیلم نیست تکنیک خیلی جاها ضضعف دارد اما حرفش را برای مردم بسیار خوب میزند بهتر از بسیار از فیلمهای الان سینما. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سنگ تمام صداوسیما،شهرداری و یک وزارتخانه برای فروش معراجی ها | Yaser_h2011 | 55 | 20,194 |
۲/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: حفیظ |
|

![[تصویر: 22186180328018119085.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/22186180328018119085.jpg)

![[تصویر: 75043431219003870314.png]](http://www.shiaupload.ir/images/75043431219003870314.png)