کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا خدای روشنایی در سریال Game of Thrones نماد لوسیفر است ؟
۱۷:۴۲, ۱۱/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/فروردین/۹۳ ۱۷:۴۶ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #4
آواتار
تاپیکتون منحرف میشه ... متن تاپیک مربوط به این سریال رو کامل آماده کردم، فقط تصاویرش مونده که باید اضافه کنم.
جناب اِلنور شما سریال رو دیدین یا رمان ها رو خوندین ؟!؟
تو این مورد فرقی هم نمیکنه البته ... از پیروان *خدای روشنایی* شاخص هاشون، یکی بانو ملیساندرا هست، یکی Brotherhood without Banner (= انجمن برادری بدون پرچم = فراماسونری).

حالا من کتاباش رو نخوندم ولی از بین دیالوگای پیروانش خیلی مباحث مشخص میشه. و یه نکتۀ خیلی مهمی که هست اینه که این *خدای روشنایی* میتونه آدما رو زنده کنه (بلافاصله بعد از مرگ) ... و این مطلب هم از رفتارهایی هست که تو هالیوود برای لوسیفر نشون میدن (نمونش سریال supernatural یا فیلم constantine).

خیلی خیلی واضحه که خدای روشنایی نماد لوسیفر ـه ! گفتم ... انقدر واضحه که حتی تو چنتا کامنت تو سایتای خارجی هم بنده این مطلب رو دیدم.

حتما قرار نیست که اشاره بشه که *خدای روشنایی* طغیان کرده و این ماجراها تا متوجه بشیم که نماد لوسیفر هست. وجه تشبیه های دیگه زیاد داره. مثلا اشاره به Wisdom هست تو سریال. و میدونیم که این شیطان پرستان تو کتاباشون wisdom یا خِرد رو به لوسیفر نسبت میدن. و ازین جور چیزا.

حالا باید سر فرصت تو تاپیکش که بزودی میزنم بحث کنیم.

اون پیش بینی رو هم بنده باتوجه به اِلمان هایی که تو سریال دیدم انجام دادم و با توجه به fact هایی که کی در حال حاضر قوی ـه ... کی در حال حاضر ضعیفه تو داستان و ... نبود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، amrtat71
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: فیلم سینمایی جن jiin 2014 با نکاتی در خور توجه - Justice Bringer - ۱۱/فروردین/۹۳ ۱۷:۴۲

[-]