تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا خدای روشنایی در سریال Game of Thrones نماد لوسیفر است ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
سلام،

دوستان میتونن مطالب رو بصورت منسجم تر و کامل تر در این تاپیک مشاهده کنن:

مینی تحلیل سریال بازی تاج و تخت Game of Thrones

هرچند بحثایی که تو این تاپیک صورت گرفته هم تکمیل کنندۀ مباحث مطرح شده تو تاپیکی هست که بالا اشاره کردم !

نقل قول:
در اغلب فیلم های هالیوودی علی الخصوص در سال های اخیر ما می بینیم که هالیود سعی نداشته به مفهوم شیطان و جن بودنش بپردازد .... در این فیلم هم این مطلب رو هنوز به طور قطعی نمیدانیم ... ولی با این وجود میدانیم که قهرمان فیلم می خواهد با جنیان مبارزه کند و فریاد
"اعوذ بالله من الشیطان رجیم " سر میدهد ... ولی اینکه بگوید لوسیفری که مسیحیان فکر می کنند فرشته ی نوری است یک جن اتشی است خیلی بعید است

سلام، جناب اِلنور ... اگه سریال بسیار مطرح و پر خرج Game of Thrones رو دیده باشین ... یا مثلا ویدئو موزیک Katy Perry ft. Kanye West به نام E.T ... متوجه میشین که بطور بسیار واضح دارن به ماهیت جنی *لوسیفر* و اینکه از آتش ساخته شده اشاره میکنن. و اصلا جای تعجب نداره که همچین فیلم هم بسازن.

تو سریال بازی تاج و تخت = Game of Thrones شخصیت Lucifer رو با اسم های Lord of Light (خدای روشنایی) ، Fire God (خدای آتش) و Red God (خدای قرمز) معرفی می کنن. و بصورت بسیار واضح ارتباط ش رو با آتش نشون میدن. مثلا اینکه پیروانش وقتی میخوان دعا کنن جلوی آتیش وای میسن. یا هرزگاهی از آتش حرف میزنن.

این مطلب انقدر واضح تو این سریال اشاره میشه که حتی داشتم سرچ میکردم به یه مطلبی تو سایت روزنامۀ هافینگتون پست رسیدم که به این مسئله اشاره کرده بود (که lord of light همون lucifer هستش).

تذکر: این سریال داری صحنه های غیر اخلاقی زیادی هست و توصیه نمیشه کسی نسخۀ بدون سانسورش رو ببینه.

یاحق.
ببینید الان قضیه چند بخش هست ...
اینکه موجوداتی به نام جن وجود دارند و این جنیان از اتش هستند و شیطان اصلی یک فرشته نوری نیست یک جن آتشی است
ممکنه یک سری موجودات وجود داشته باشند در فیلم ها و سریال ها که از آتش باشند ولی من به یاد ندارم گفته باشند که جن هستند و یا بر عکسش ... از همه مهمتر اشاره شده باشد به اینکه فرشته رانده شده فرشته نوری نیست .. جن آتشی است ..این خیلی مهم است
مشخصا هم جایی ذکر نشده در فیلم ها ی هالیوودی که شیطان بزرگ که زیر مجموعه فرمان به فرشته ها در سجده به انسان قرار گرفت جن است ... اگر شده بفرمایید...
سریال تاج و تخت برگرفته از یک سری رمان هست ...
در سریال و رمان اشاره به خدا های زیادی می شود ... خدایان قدیم و جدید و ...
مثلا خود استارک ها پایبند خدایان قدیمند و الان برادر رابرت که اسمش رو یادم رفته پیرو خدای نور است که تجلیش بیشتر در آتش است ... و یک سری راهب ها و چریک ها ... یک سری هفت تا خدای قدیم دارند ...
اشاره در این داستان به فرشته ها نمی شوند ...
بیشتر جلوه های رب النوعی دارند ... مثل یونان ...
مثالا در ارباب حلقه در سیلماریلیون ما یک خدای اولی داریم که از همه قدرمند تر است و بعد یک سری موجودات قدرتمند به اسم آینور فکر می کنم خلق می کند که یکیش مورگوت است که آن هم طغیان می کند و بعد دیگر برادران و خدای اولی باهاش می جنگند و بیرونش می کنند ... میبینید ...مورگوت الان تقریبا نماد لوسیفر است ...ولی تا جاییکه من میدونم در دنیای مارتین هم چین چیزی نیست ... تا جاییکه من خوندم و دیدم...رب النوعی است ماجرا
در مورد e.t اگر از نظر نماد شناسی باشد و خیلی ریز شویم و بخواهیم بگوییم منظورش شیطان بزرگ باشد ما مسلمان ها متوجه می شویم که سم دار است و جن است و ...
ولی اشاره ای به جنسیت آتش بودن لوسیفر نمی شود ...
اصلا انسان غربی و مسیحی اسمی از جن نشنیده ... بحث سر همینه ... شیطان فرشته ی نوری نیست ... جن اتشی است ...
این در فیلمی آمده به من بگید ببینمش اخویWink
یا علی
ببینید مثال زدم ...
اگر مثلا در ادامه بیاید بگوید همه ی این خدا های قدیمو جدید برادر بودند و این خدای آتش طغیان کرده و حسادت کرده و طرد شده می شود روش مانور بدهیم ... به عنوان لوسیفر ... همانند همون مورگوت ...
ولی الان خدای آتش هم نیست در اصل ...خدای روشنایی است که تجلیش می شود آتش ...
وجه شبه دیگری دارد با لوسیفر؟؟؟؟؟
تازه در نظر بگیرد که مخاطب غربی اصلا نمیداند لوسیفر شیطان است و از آتش ....
در مورد اینکه پیروز میدان هم کیست اصلا الان نمی شود روش صحبت کرد ..خیلی خیلی زود است ...
خدا زیاده تو این داستان ...
خدای مرگ هم داریم به نوعی ... کلی خدا هست ...
شما در پیش بینیتون تازه خدایان قدیم رو فراموش کردید و سپاهیان آدر ها و غول ها و مردمان آنسوی دیوار را هم فراموش کردید ...
لنیستر ها هم فعلا بیشترین ثروت رو دارند و بر استارک ها و باراتیئون ها هم پیروز شدند ...
هر کدوموش جدا هستند و در حال حاضر از همه ضعیف تر همین باراتیئون ها هستند که از لنیستر ها شکست فجیعی خوردند ....
هنوز برای قضاوت زود است ...
در مورد در لفافه بودن مطلب هم گفتم ...
مثالش همان مورگوت است ... هیچ اشاره ی مستقیمی نشده و در لفافه بیان می شود ...
ولی حداقل باید یک شباهت نمادین داشته باشد ... تا بشود علمی و منطقی دلیل آورد و قبول کرد
در کل خدای روشنایی جز تجلی آتش وجه شبه دیگر دارد با شیطان؟؟
به همین خاطر گفتم رب النوع است
تاپیکتون منحرف میشه ... متن تاپیک مربوط به این سریال رو کامل آماده کردم، فقط تصاویرش مونده که باید اضافه کنم.
جناب اِلنور شما سریال رو دیدین یا رمان ها رو خوندین ؟!؟
تو این مورد فرقی هم نمیکنه البته ... از پیروان *خدای روشنایی* شاخص هاشون، یکی بانو ملیساندرا هست، یکی Brotherhood without Banner (= انجمن برادری بدون پرچم = فراماسونری).

حالا من کتاباش رو نخوندم ولی از بین دیالوگای پیروانش خیلی مباحث مشخص میشه. و یه نکتۀ خیلی مهمی که هست اینه که این *خدای روشنایی* میتونه آدما رو زنده کنه (بلافاصله بعد از مرگ) ... و این مطلب هم از رفتارهایی هست که تو هالیوود برای لوسیفر نشون میدن (نمونش سریال supernatural یا فیلم constantine).

خیلی خیلی واضحه که خدای روشنایی نماد لوسیفر ـه ! گفتم ... انقدر واضحه که حتی تو چنتا کامنت تو سایتای خارجی هم بنده این مطلب رو دیدم.

حتما قرار نیست که اشاره بشه که *خدای روشنایی* طغیان کرده و این ماجراها تا متوجه بشیم که نماد لوسیفر هست. وجه تشبیه های دیگه زیاد داره. مثلا اشاره به Wisdom هست تو سریال. و میدونیم که این شیطان پرستان تو کتاباشون wisdom یا خِرد رو به لوسیفر نسبت میدن. و ازین جور چیزا.

حالا باید سر فرصت تو تاپیکش که بزودی میزنم بحث کنیم.

اون پیش بینی رو هم بنده باتوجه به اِلمان هایی که تو سریال دیدم انجام دادم و با توجه به fact هایی که کی در حال حاضر قوی ـه ... کی در حال حاضر ضعیفه تو داستان و ... نبود.
بحث جالبه ولی خداییش این تیکه منو کشت رسما Big GrinBig Grin
نقل قول:تذکر: این سریال داری صحنه های غیر اخلاقی زیادی هست و توصیه نمیشه کسی نسخۀ بدون سانسورش رو ببینه.

دوبلشو از کجا گیر بیاریم؟؟؟ WinkWink
نقل قول:تاپیکتون منحرف میشه ... متن تاپیک مربوط به این سریال رو کامل آماده کردم، فقط تصاویرش مونده که باید اضافه کنم.
جناب اِلنور شما سریال رو دیدین یا رمان ها رو خوندین ؟!؟
جفتش
نقل قول:حالا من کتاباش رو نخوندم ولی از بین دیالوگای پیروانش خیلی مباحث مشخص میشه. و یه نکتۀ خیلی مهمی که هست اینه که این *خدای روشنایی* میتونه آدما رو زنده کنه (بلافاصله بعد از مرگ) ... و این مطلب هم از رفتارهایی هست که تو هالیوود برای لوسیفر نشون میدن (نمونش سریال supernatural یا فیلم constantine).
اولا مرده زنده نمی کند ...هنوز نمرده باشد و در شرف مرگ باشد بر میگرداند
ثانیا خدا های دیگر هم به نوع دیگری می کنند ...مثل همون آدر ها ...
که خداشون رو نگفته یا یادم نیست ...
هر خدایی یک قابلیت دارد
مثلا پیروان یک خدا ، مردمان براووس توانایی تغییر چهره دارند و در اصول اسلامی این بیشتر می خورد به شیطان اگر بخواهید با نیرو ها مقایسه کنید

نقل قول:حالا من کتاباش رو نخوندم ولی از بین دیالوگای پیروانش خیلی مباحث مشخص میشه. و یه نکتۀ خیلی مهمی که هست اینه که این *خدای روشنایی* میتونه آدما رو زنده کنه (بلافاصله بعد از مرگ) ... و این مطلب هم از رفتارهایی هست که تو هالیوود برای لوسیفر نشون میدن
1. شما دارید وِیژگی های شیطان رو بر اساس آن چیز هایی که هالیوود به خورد مردم داده می سنجید یا واقعیت های اسلامی ..؟؟؟؟؟
در واقعیت های متقن شیطان هم چین نیرویی ندارد ...ولی مثلا توانایی تغییر چهره را دارد که دست خدای روشنایی نیست
2. لوسیفر کی مرده زنده کرد در سوپرنچرال؟؟؟؟؟ من تا فصل هفت دیدم البته
با یک یا دو فیلم هم که نمی شود گفت یک عملی نماد شیطان هست یا نیست ...
به چیزی می گوییم نماد که ویژگیش انقدر تابلو باشد که هر کی دید بگوید این نماد فلان چیز است
مثل برادر کشی نماد کار هابیل و قابیل است ...
مثل حسادت و بعدش طرد شدن و طغیان کردن یک پسر در برابر پدر و دیگر برادر ها که نماد لوسیفر است ...
نقل قول:مثلا اشاره به Wisdom هست تو سریال
در کجا اشاره شده؟؟؟؟؟؟؟
خرد رو بیشتر خدایان قدیم دارند ...خدایان استارک ها ...

نقل قول:و ازین جور چیزا.
نه اخوی ...نشد... از این جور چیز ها ؟؟؟!!!!
شما الان خیلی چیزهای جزئی و چند بعدی را دارید مثال میزنید که به چندین کاراکتر دیگر هم می خورد ... همین خرد رو خدایان دیگر هم دارند ...
هنوز خیلی چیز ها مشخص نشده است ....
خدایان آدر ها معلوم نیستند....
اسم داستان نغمه یخ و آتش است ...
ولی هنوز معلوم نیست کدام آتش...اژدها و یا خدای روشنایی
هنوز تکلیف خدایان قدیم مشخص نیست
هنوز تکلیف خیلی از نیروهای خدا مشخص نیست و پیروز جنگ ...
هنوز زود است برای تحلیل این اثر
مثلا جیمی لنیستر از بدترین شخصیت ها بود در کتاب یک و دو ولی از آخرای سه بعد خوب می شود
هنوز زود است برای تحلیل و این مارتین همه چیز را عوض می کند
..........
(۱۱/فروردین/۹۳ ۱۷:۵۲)black نوشته است: [ -> ]دوبلشو از کجا گیر بیاریم؟؟؟ WinkWink

قرار نیست دوبلش رو گیر بیارین بلک جان ... میدین به یه آدم خیّر که براتون سانسورش کنه !!!
اگه خیلی اصرار داشتین که ببینین البته !

(۱۱/فروردین/۹۳ ۱۸:۰۰)ELENOR نوشته است: [ -> ]اولا مرده زنده نمی کند ...هنوز نمرده باشد و در شرف مرگ باشد بر میگرداند

چرا دقیقاً طرف (بریک دنداریان) میمیره بعد زنده میشه. که بعداً بانو ملیساندرا ازش میپرسه که تو *اون سمت* (=دنیای مردگان) بودی و بریک دنداریان میگه *دنیای مردگانی* وجود نداره !!!

نقل قول:مثلا پیروان یک خدا ، مردمان براووس توانایی تغییر چهره دارند و در اصول اسلامی این بیشتر می خورد به شیطان اگر بخواهید با نیرو ها مقایسه کنید

بعله اتفاقا کاراکتر جکِن هاگار هم بسیار مرموز هست و به نظر بنده همین آقای جکِن (تغییر چهره میده) که قربانی هاش رو تقدیم خدای قرمز میکنه یه ارتباطی با شیطان دارن. هرچند دلیلی از داخل سریال هنوز ندارم ولی قطعا در آینده که *آریا استارک* میره به شرق (براووس) بیشتر خواهیم فهمید.

تنها نکته ای که خدای قرمز رو به خدای روشنایی مرتبط میکنه : جمله ای هست که شعار فصل 4 سریاله :

Valar Morghulis = All Men Must Die = همۀ انسان ها باید بمیرند !

این جمله رو تو سریال ، هم *جکِن هاگار* (تغییر چهره دهنده) میگه ... هم بانو ملیساندرا (جادوگر پرستندۀ خدای روشنایی).

نقل قول:1. شما دارید وِیژگی های شیطان رو بر اساس آن چیز هایی که هالیوود به خورد مردم داده می سنجید یا واقعیت های اسلامی ..؟؟؟؟؟

یه چیزی بین این دوتا !!!
مگه قراره یکی از این 2تا باشه ؟!؟

نقل قول:در واقعیت های متقن شیطان هم چین نیرویی ندارد ...ولی مثلا توانایی تغییر چهره را دارد که دست خدای روشنایی نیست

سریال کاملا پخش نشده و نمیشه مطمئن صحبت کرد ولی بنده 80 درصد احتمال میدم که خدای براووسی ها (Red God = خدای قرمز) با *خدای روشنایی* (Lord of Light) یه ارتباطی دارن.

نقل قول:2. لوسیفر کی مرده زنده کرد در سوپرنچرال؟؟؟؟؟ من تا فصل هفت دیدم البته

لوسیفر تو فصل 5 با کمک قدرت سوار (Hoursman) مرگ (یکی از 4 سوار آخرالزمان) مرده ها رو زنده کرد. ولی نکتۀ اصلی اینه که تو سوپرنچرال بیان میشه که فرشته ها قدرت زنده کردن مرده ها رو دارن و چندین بار هم شاهد این اتفاق هستیم. نه توسط لوسیفر ولی توسط Castiel و Zachariah اینو می بینیم. و لوسیفر هم تا اونجا که یادمه دیالوگی داره که میگه به دین: «اگه خودتو بکشی من دوباره زندت میکنم».

تو فیلم کنستانتین هم که خیلی واضح در آخر فیلم لوسیفر جان کنستانتین رو زنده میکنه !
و از طرفی تو سریال سوپرنچرال برای شیاطین هم قدرت برگردوندن مرده ها از مرگ رو متصور میشن.

so ...

نقل قول:با یک یا دو فیلم هم که نمی شود گفت یک عملی نماد شیطان هست یا نیست ...
به چیزی می گوییم نماد که ویژگیش انقدر تابلو باشد که هر کی دید بگوید این نماد فلان چیز است
مثل برادر کشی نماد کار هابیل و قابیل است ...
مثل حسادت و بعدش طرد شدن و طغیان کردن یک پسر در برابر پدر و دیگر برادر ها که نماد لوسیفر است ...
در کجا اشاره شده؟؟؟؟؟؟؟

بذارین بنده این سوال رو ازتون بپرسم ... آیا برای اینکه بگیم یه کاراکتر تو ی فیلم یا سریال نماد لوسیفر هست، حتما باید اون کاراکتر تو فیلم تمرد کرده باشه ؟!؟ Huh
اگه تمرد نکرده باشه ولی بقیۀ اِلمان ها رو داشته باشه نمیتونه نماد لوسیفر باشه ؟!؟ Huh

نقل قول:خرد رو بیشتر خدایان قدیم دارند ...خدایان استارک ها ...

واسه همین پرسیدم سریال رو دیدین یا رمان ها رو خوندین. تو تاپیک ارباب حلقه ها هم همین مشکل پیش اومد که بحث به جایی نرسید و 2 طرف قانع نشدن.
بحث رمان ها رو باید از سریال جدا کرد، وقتی میخوایم بررسی سریال رو.
بنده بحثم الان سر سریال هست و تو سریال اشاره نمیشه که فلان خدای قدیم یا جدید، خِرد می ورزه !!!

تو ارباب حلقه ها هم همین بحث پیش اومد. توی کتاب همون جناب مورگوث شیطان بودن ... ولی تو فیلم جناب Gandalf نماد مسیح و لوسیفر بود.

نقل قول:خدایان دیگر هم دارند ...
هنوز خیلی چیز ها مشخص نشده است ....
خدایان آدر ها معلوم نیستند....
اسم داستان نغمه یخ و آتش است ...
ولی هنوز معلوم نیست کدام آتش...اژدها و یا خدای روشنایی
هنوز تکلیف خدایان قدیم مشخص نیست
هنوز تکلیف خیلی از نیروهای خدا مشخص نیست و پیروز جنگ ...
هنوز زود است برای تحلیل این اثر
مثلا جیمی لنیستر از بدترین شخصیت ها بود در کتاب یک و دو ولی از آخرای سه بعد خوب می شود
هنوز زود است برای تحلیل و این مارتین همه چیز را عوض می کند

عیبی نداره ... ما تحلیل میکنیم و پیش بینی میکنیم ... فوقش اشتباه از آب در میاد و ضایع میشیم دیگه !!!

از شخصیت Imp هم نمیشه به همین راحتی گذشت ... اِلمان های ابلیسیِ کم نداره !!!

هرچند یه سری از دوستان نمیتونن با این قضیه کنار بیان که تو ی داستان چنتا شیطان وجود داشته باشه.

کاراکتر Imp عاشق فاحشه هاست. لقبش Demon Monkey هست ... و اشاره میکنه که در نگاه پدرش یه حرام زاده به حساب میاد و پدرش هم تلویحاً اینو تأیید میکنه تو فصل 3.
نقل قول:سریال کاملا پخش نشده و نمیشه مطمئن صحبت کرد ولی بنده احتمالا 80 درصد میدم که خدای براووسی ها (Red God) با *خدای روشنایی* یه ارتباطی دارن.
تا حداقل دو سال دیگر هم نمیفهمید Wink

نقل قول:لوسیفر تو فصل 5 با کمک قدرت سوار (Hoursman) مرگ (یکی از 4 سوار آخرالزمان) مرده ها رو زنده کرد. ولی نکتۀ اصلی اینه که تو سوپرنچرال بیان میشه که فرشته ها قدرت زنده کردن مرده ها رو دارن و چندین بار هم شاهد این اتفاق هستیم. نه توسط لوسیفر ولی توسط Castiel و Zachariah اینو می بینیم. و لوسیفر هم تا اونجا که یادمه دیالوگی داره که میگه به دین: «اگه خودتو بکشی من دوباره زندت میکنم».

تو فیلم کنستانتین هم که خیلی واضح در آخر فیلم لوسیفر جان کنستانتین رو زنده میکنه !

و از طرفی تو سریال سوپرنچرال برای شیاطین هم قدرت برگردوندن مرده ها از مرگ رو متصور میشن.
در کنستانتین زنده کرد ... فقط داشت می بردش جهنم که خدا نگذاشت و برش گردوند ... در تفکرات آنها گویا شیطان مالک جهنم است ....
لوسیفر هم در سوپرنچرال به دین میگوید خودت رو بکشی تو جهنم زندت می کنم هزار بار فکر کنم ...مطمئن نیستم 4 سال پیش دیدم فکر کنم....

نقل قول:بذارین بنده این سوال رو ازتون بپرسم ... آیا برای اینکه بگیم یه کاراکتر تو ی فیلم یا سریال نماد لوسیفر هست، حتما باید اون کاراکتر تو فیلم تمرد کرده باشه ؟!؟ [تصویر: huh.png]
اگه تمرد نکرده باشه ولی بقیۀ اِلمان ها رو داشته باشه نمیتونه نماد لوسیفر باشه ؟!

مهم ترین المان این هست ...
بقیه المان ها خیلی ضعیف می شوند و ...
مثل همین خرد ... که یک سری از شیطان پرستان میگویند شیطان خردمند است .... ولی ایا واقع خردمندی نماد شیطان است؟؟
یا آتش ...
آیا آتش و کسانی که آتش را تقدیس می کنند و ویژگی پاک کنندگی برایش لحاظ می کنند شیطان پرست هستند؟؟؟

نقل قول:که خدای براووسی ها (Red God = خدای قرمز)
کی گفته خدای براووسی ها خدای قرمز است؟؟
نقل قول:بنده بحثم الان سر سریال هست و تو سریال اشاره نمیشه که فلان خدای قدیم یا جدید، خِرد می ورزه !!!
در مورد خرد بالا توضیح دادم ... خرد ورزی بر فرض هم که ویژگی خدای دیگری در سریال نباشد نماد و ویژگی شیطان هم نیست ....
نقل قول:ولی تو فیلم جناب Gandalf نماد مسیح و لوسیفر بود.
از دید و تعبیر شما البته ....
نقل قول: عیبی نداره ... ما تحلیل میکنیم و پیش بینی میکنیم ... فوقش اشتباه از آب در میاد و ضایع میشیم دیگه !!!
خوب معلوم است که عیب دارد اخوی ...
شما نقد می کنید برای چه؟؟؟
به چه دلیل؟؟؟
جز اینکه برای دیگران مفید باشد؟؟؟ برای خواننده ها و بیننده ها مفید باشد؟؟؟
هنوز تمام نشده داستان و هیچی به هیچی است دارید بر مبنای پیش بینی خودتون تحلیل می کنید ((کتاب رو هم نخوندید تازه ... هر چی باشد سریال که نمی تواند سیر داستان را عوض کند))
فوقش ضایع نمیشوید ...فوقش کلی از زمان خودتون و مخاطبین خودتون رو هدر می دهید خدای نکرده برادر گرامی ...
بعدش هم برای ما و گفتمان نماد شناسی و تحلیل استراتژیک فیلم و سریال خدای نکرده لقب توهم توطئه را به جا می گذارید که این بار درست بوده بازم هم خدای نکردهSad

نقل قول:عیبی نداره ... ما تحلیل میکنیم و پیش بینی میکنیم ... فوقش اشتباه از آب در میاد و ضایع میشیم دیگه !!!

از شخصیت Imp هم نمیشه به همین راحتی گذشت ... اِلمان های ابلیسیِ کم نداره !!!
عرض کردم خدمتتون ...
جیمی تو دو تا کتاب بدترین شخصیت بود ولی از کتاب سه به بعد عوض می شود
آریا هنوز نیامده ...
شما هنوز برن استارک رو نمیشناسید کامل .... که یک وارگ است و یکی از مهمترین قهرمان ها ...هنوز خیلی ها رو نمیشناسید
بعد این مارتین مثل پشمک آدم می کشد ...ندیدید راب چجوری نفله شد؟؟؟
هنوز تاریخ والریا و تارگرین ها رو نمی دونید
ببخشید این طور می گویم ها ...
ولی انقدر عجول نباشید ...
صبر داشته باشید
بیشتر تحقیق کنید
(۱۱/فروردین/۹۳ ۱۹:۲۲)ELENOR نوشته است: [ -> ]تا حداقل دو سال دیگر هم نمیفهمید Wink

اگه پیش بینی های ما درست از آب درومد چی ؟!؟ HuhWink

نقل قول:در کنستانتین زنده کرد ... فقط داشت می بردش جهنم که خدا نگذاشت و برش گردوند ... در تفکرات آنها گویا شیطان مالک جهنم است ....

بعله، تو کنستانتین، جان خودکشی کرد و به همون خاطر هم بود که نشون داده شد زمان وایساد (مثل زمانیکه اون خانم پلیس رفت به جهنم و برگشت و نشون داده شد که قطرۀ آب وان حموم روی هوا وایساد)

نقل قول:لوسیفر هم در سوپرنچرال به دین میگوید خودت رو بکشی تو جهنم زندت می کنم هزار بار فکر کنم ...مطمئن نیستم 4 سال پیش دیدم فکر کنم....

تا اونجا که من یادمه حرفی از جهنم نمیزد !!! و اصلا این 2 برادر رو بهشتی نشون میدن تو سریال !!! اون قسمتی که ابتدای اپیزود جفتشون کشته میشن و میرن به بهشت رو یادتون هست ؟!؟

هرچند جهنمی و بهشتی زیاد هم فرقی نمیکنه ... مهم زنده کردن مردگان هست !!!

مهم ترین المان این هست ...
نقل قول:بقیه المان ها خیلی ضعیف می شوند و ...
مثل همین خرد ... که یک سری از شیطان پرستان میگویند شیطان خردمند است .... ولی ایا واقع خردمندی نماد شیطان است؟؟

به چه دلیل میگین ضعیف میکنه ... مهمترین نکته اسم کاراکتر هست که *خدای روشنایی* = Lord of Light هست. که با اسم Lucifer = Light Bearer = *حمل کنندۀ روشنایی* بسیار قرابت داره.

پس با این اوصاف میفرمایین که برای اینکه یه کاراکتر نماد لوسیفر باشه حتما باید طغیان کنه ؟!؟ درسته ؟!؟

نقل قول:یا آتش ...
آیا آتش و کسانی که آتش را تقدیس می کنند و ویژگی پاک کنندگی برایش لحاظ می کنند شیطان پرست هستند؟؟؟
در مورد خرد بالا توضیح دادم ... خرد ورزی بر فرض هم که ویژگی خدای دیگری در سریال نباشد نماد و ویژگی شیطان هم نیست ....

هنوز کامل موارد رو بیان نکردم ... حق میدم بهتون که موضع بگیرید!

نقل قول:خوب معلوم است که عیب دارد اخوی ...
شما نقد می کنید برای چه؟؟؟
به چه دلیل؟؟؟
جز اینکه برای دیگران مفید باشد؟؟؟ برای خواننده ها و بیننده ها مفید باشد؟؟؟
هنوز تمام نشده داستان و هیچی به هیچی است دارید بر مبنای پیش بینی خودتون تحلیل می کنید ((کتاب رو هم نخوندید تازه ... هر چی باشد سریال که نمی تواند سیر داستان را عوض کند))

بر مبنای پیش بینی تحلیل نمیکردیم برادر. تحلیل هم هنوز نکردیم فقط یه سری کدها رو دادیم. تحلیل رو بعداً بصورت کامل تو تاپیک مربوطه میذارم. خوندن کتاب تو تحلیل سریال هیچ کمکی نمیکنه این ارسال رو بخونید:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25...#pid204345

نقل قول:فوقش ضایع نمیشوید ...فوقش کلی از زمان خودتون و مخاطبین خودتون رو هدر می دهید خدای نکرده برادر گرامی ...

بنده این رو گفتم که شما بیخیالمون بشی برادر ... وگرنه مباحثی که میخوام مطرح کنم همه مستدل هست (براساس سریال نه براساس کتاب).

نقل قول:بعدش هم برای ما و گفتمان نماد شناسی و تحلیل استراتژیک فیلم و سریال خدای نکرده لقب توهم توطئه را به جا می گذارید

دهن افرادی که میان اینجا و به دیگران نسبت توهم توطئه میدن رو نمیشه بست. اصلا این افراد به این مسائل اعتقادی ندارن و همه نوع تحلیلی رو توهم توطئه میدونن.

نقل قول:
شما هنوز برن استارک رو نمیشناسید کامل .... که یک وارگ است و یکی از مهمترین قهرمان ها ...هنوز خیلی ها رو نمیشناسید
بعد این مارتین مثل پشمک آدم می کشد ...ندیدید راب چجوری نفله شد؟؟؟
هنوز تاریخ والریا و تارگرین ها رو نمی دونید
ببخشید این طور می گویم ها ...
ولی انقدر عجول نباشید ...
صبر داشته باشید
بیشتر تحقیق کنید

بنده هم تلویحا عرض کردم خدمتتون، برای تحلیل سریال باید کتاب ها رو بذارید کنار. اگه در مورد تارگریان ها توی سریال زیاد حرفی زده نمیشه ، به همون باید اکتفا کنید و تحلیل رو با توجه به اطلاعات سریال پیش ببرید. نه اینکه از کتاب ها هم اطلاعات وارد سریال کنید و بعد تحلیل کنید.
اینجوری به نتیجه نمیرسید. حالا هر چقدر هم که در مورد پیشینۀ کاراکترها بدونید، بازم کمکی نمیکنه و فقط باعث سردرگمی میشه.

نقل قول:کی گفته خدای براووسی ها خدای قرمز است؟؟

قالَ جکِن هاگار فی السیزن الثانی

a) جکن هاگار به آریا گفت بیا براووس دنبالم
b) جکن هاگار قربانی ها را به خدای قرمز تقدیم میکرد
c) شما فرمودین پیروان خدای براووسی تغییر چهره میدهند
d) جکن هاگار تغییر چهره میدهد

a + b + c + d => خدای براووسی ها = خدای قرمز !!!
نقل قول:اگه پیش بینی های ما درست از آب درومد چی ؟!
اولا که شما دارید نقد و تحلیل می کنید یا پیش گویی و رای دادن بر اساس حدس و گمان؟؟؟؟
اینکه دیگر اسمش تحلیل نمی شود
ثانیا سری که درد نمی کند که دستمال نمیبندند .. من که سیر داستان رو جلوتر از شما میدونم میگویم دارید به بیراهه می روید در نقدتون ...
آخرش میماند همین انگ توهم توطئه به این گفتمان که اینبار خدای نکرده حق هم خواهند داشت
تمام نشده سریال دارید بر اساس حدس نماد شناسی میکنید؟؟؟

نقل قول: بعله، تو کنستانتین، جان خودکشی کرد و به همون خاطر هم بود که نشون داده شد زمان وایساد (مثل زمانیکه اون خانم پلیس رفت به جهنم و برگشت و نشون داده شد که قطرۀ آب وان حموم روی هوا وایساد)

پس مرده ای زنده نشد ...

نقل قول:پس با این اوصاف میفرمایین که برای اینکه یه کاراکتر نماد لوسیفر باشه حتما باید طغیان کنه ؟!؟ درسته
حسادت کند و طغیان ..
بله ...
نمادش این است
تا الان شما چه فاکتور هایی ارائه کردید؟؟؟ مرور بکنیم؟؟؟
1. اولا که ماهیت خداشون آتش نیست ... آتش را تقدیس می کنند ... خدای نور است ...
هر گروهی هم که آتش را تقدیس کنند نماد شیطان پرست ها نمی باشند .... نمونش زیاده
2. بحث خرد ...
هنوز دقیق مشخص نکردید کجا و چگونه خرد وِیژگی این خدا بوده ولی خردمندی هم ویژگی و نماد شناخته شده و پذیرفته شده برای شیطان نیست لزوما
3. مرده زنده کردن ..
این هم لزوما چون تو دو تا سریال و فیلم شیطانشون از این کارها کرده که بهش نمی گویند نماد شیطان ...
الان شما برو تو خیابون بگو کی مرده زنده می کرد؟؟ میگویند حضرت مسیح ...
حالا چون تو دو تا فیلم شیطان می آمده بالانس میزده مثلا از این به بعد هر کی ژیمناستیک کار شد می شود نماد شیطان ؟؟؟؟

نقل قول:خوندن کتاب تو تحلیل سریال هیچ کمکی نمیکنه این ارسال رو بخونید
از آن حرفها هست ها ... چون شما کتاب رو نخوندین میگویید؟؟
سیر داستانی دقیقا بر اساس کتاب است ... تو داستان نمی شود که خدای نور بمیرد بعدش خدای نور تو سریال پیروز شود که

نقل قول: بنده هم عرض کردم خدمتتون، برای تحلیل سریال باید کتاب ها رو بذارید کنار. اگه در مورد تارگریان ها توی سریال زیاد حرفی زده نمیشه ، به همون باید اکتفا کنید و تحلیل رو با توجه به اطلاعات سریال پیش ببرید. نه اینکه از کتاب ها هم اطلاعات وارد سریال کنید و بعد تحلیل کنید.

تارگرین ها الان مهم نیست داستانشون در سریال .. در کتاب هم که همزمان با سریال پیش رفته هنوز شما چیز خیلی زیادی نمیدونید ...ولی وقتی فصل های بعد سریال بیاد و کتاب های 3 به بعد رو بخونید می فهمید
هنوز برن وارد داستان نشده ..برن کامل نیامده ...
سریال هم دقیقا داستانش بر طبق کتاب است

نقل قول:و همه نوع تحلیلی رو توهم توطئه میدونن.
تحلیلی که بر اساس حدسیات باشد و وقتی هنوز کسی داستان را کامل نمیداند و هنوز نصف نصف وقائع مهم داستان مطرح نشده ارائه شود را بهش بگویند توهم توطئه حق دارند
چرا انقدر عجله دارید برای تحلیل داستانی که هنوز کامل بیان نشده ؟؟؟
سری که درد نمی کند دستمال نمیبندند برادر ....
مسلمونی ما هم در گروی تحلیل سریال ها نیست که اتقدر براش عجله داشته باشیم

نقل قول:) شما فرمودین پیروان خدای براووسی تغییر چهره میدهند

یکی از خدای براوسی ها تغییر چهره میدهد که خدای بی نهایت چهره Many-Faced God است و خدای افراد تغییر چهره دهند و برخی می گویند همان خدای مرگ است ... و یا در اعتقادات خدایان هفت گانه همان غریبه است ..
هرچه هست خدای قرمز نیست ...
خدای نور دشمن خدایان قدیم است ... خدای بی نهایت چهره هم از زمره خدایان قدیم است
میبینید؟؟؟؟؟
دوباره بر اساس دانسته های ناقص شروع کردید به سر هم کردن

این هم راهگشاست
نقل قول:اساس این مذهب وابسته به یک دوگانگی است، دیدگاهی مانی گرایانه، که در یک سو رلور به عنوان خدای روشنایی، حرارت و زندگی و در سوی دیگر خدایی که اسمش نباید گفته شود به عنوان خدای یخ و مرگ قرار دارد. هر دو طرف درگیر نبردی ابدی بر سر سرنوشت جهان هستند. جنگی که بنا به پیشگویی‌های باستانی در کتاب‌های متعلق به آشایی (Asshai)، وقتی خاتمه پیدا می‌کند، که آزور آهای (Azor Ahai) به عنوان ناجی دوباره بر گردد، در حالی که شمشیر مشتعل و سرخ قهرمانان که لایت برینگر (Lightbringer) نامیده می‌شود در دستانش قرار دارد و از سنگ اژدها بیرون می‌آورد.
طبق گفتهٔ مارتین این مذهب تقربیا بر اساس پرستش آتش در آیین زرتشتی است. جنبه های دوگانه این مذهب از آیین زرتشتی و کاتار های (Cathars) قرون وسطی در اروپا که در جریان جنگ‌های صلیبی آلبیجنسی (Albigensian Crusade) نابود شده بودند، الهام گرفته شد.
منبع اصلی
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع