کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
* مطالب ناب، زیبا و تأثیرگذاری که در تالار خوانده ایم *
۲۳:۳۴, ۱۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #41
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:این پست حاوی نامه خصوصی به یکی از بازدید کنندگان همیشگی این تالار است.به دلیل اینکه نام کار بری ایشون رو نمیدونستم مجبورم که التماس دعام رو اینجا براشون بذارم.

[تصویر: 13155965694.jpg]
سلام اقا جان.میدونم که همش به تالار سر میزنید. اخه اینجا پر از بچه شیعه هاییه که هر روزشون با نام شما شروع میشه.درسته اینجا هم ناخالصی هست مثل من که خودمو قاطی این بچه هاکردم دارم ادعای پاکی و.. میکنم.
اقا جون ببینید چه تاپیک قشنگی بچه ها زدن.میان اینجا در کنار همه اختلاف نظرا و دعواهاشون برا هم دعا میکنن.منم گاهی میام لا به لاشون از عطر خوششون لذت میبرم.من که این دوستامو بخاطر ایمانشون برای اینکه کشته مرده شمان این قدر دوست دارم شما دیگه چقدر باید دوست داشته باشیدشون؟؟
میدونم مراقب همشون هستید. اسمای ابجی ها و داداشای خوبمو نمیگم .چون مطمئنم شما بهتر از من میشناسیدشون .هر چه قدر که اینا میان اینجا به عشق شما به تاپیکا سر میزنن.وقت میزارن مبادا کسی حرفی نزنه که دل شما درد بگیره شما هم همین قدر به دل این بچه ها سر میزنید که مبادا دلشون از ناملایمات روزگار گرفته باشه.
من که منم براشون برا پاک موندشون برا اینکه عاقب بخیر بشن دعا میکنم ،شما دیگه چقدر باید دعا کنید.حتما تاحالا برا خراب کاری بچه هایی مثل من خیلی ریش گرو گذاشتید که خدا هنوز منو صدا میزنه میگه اون وری نرو بیا پیش خودم راش از این وره.

[b]از من بخواه از خلق من نخواه.
اقاجون دیدید امروز چقدر دلم درد گرفت؟شما بگید چکار کنم؟برم از خلق خدا بخوام؟خلقی که الان اعتقاد و اعتماد بهش انگار خیلی قوی تر از خدامون شده؟
اقاجون چرا اینطوره؟واقعا چرا؟ مگه خدا برا ما کم میذاره؟مگه تاحالا کم گذاشته؟مگه ادما میدونن که در اینده خدا قراره برا ما کم بزاره؟که زودی میرن برا حل مشکل هم به همدیگه متوسل میشن.حالا به هر قیمتی...
اقا جون خوب مشخصه گاهی دعاهامون نمیگیره اخه با این سقف پر از گناه چطور نور دعا باید عبور کنه؟
اقا جون ماکه غیر شما کسه دیگه ای رو نداریم.که بریم سراغش ازش انتظار باز شدن گره های زندگیمون رو داشته باشیم.
هر وقت دعا میکنیم و میگیم قراره به شما متوسل بشیم .میدونید به ما زخم زبان میزنن.بدون اینکه بدونن دعامون چیه.شرایط زندگیمون چیه تندی اظهار نظر میکنن که اره این شبه مسلمونا هر وقت کارشون گیر میکنه میان دم در خونه خدا...بجای اینکه از اقا بخوان برا ظهورش دعا کنه ازش میخوان برا مشکلات شخصیشون دعا کنه...
بالاخره کلی با این حرفا دلمو میشکنن.
اقا جون شما بگید من اینجوری ام؟یعنی هرگز نشده خدا رو بخاطر عشق به خودش صدا کنم؟یعنی تاحالا نشده بدون منافع شخصی برا ظهور شما دعا کنم؟هرگز هیچ عشق پاکی از جانب من به اجداد مطهر شما نبوده؟
به قول حاج اقا......میشناسیدش که چه انسان خوبیه.میگه اجر رو این دنیا میدن انعام رو اون دنیا.میگه بچه ها نیت کنید خالص باشید اون وقت بخواید...
اقاجون شما که بهتر از همه اعتقادات من رو میدونید.ازمایشات الهی حقه.ودر برابر حرف حق جوابی جز اطاعت نیست.

اما ای عزیز ترین پدر زمانه دعا کنید اون ازمایشی نصیبم بشه که میدونید طاقتش رو دارم.اقا جون از اخرین ازمایش سختی که برای من بود مدت هاست میگذره.خودتونم میدونید چرا هنوز قلبم درد میگره.
میشه خواهش کنم برام دعا کنید؟دخترتون کم طاقت شده.بقول بچه ها وضعیتش اورژانسیه.اقاجووووووووووووون اگه دعا نکنید دخترتون داره از دست میره.ببینید کیا نگرانن.اونا که از شما به من پر محبت تر نیستن.اقاجون اولین و اخرین روزنه ای که من دارم و با اطمینان به همه میگم نگران نباشن شمایید.این رو خودتون بهتر میدونید.
برام دعا کنید به زودی زود خدا زیباترین وشیرین ترین نعمتش رو بهم بده.منم با تمام وجود قول مییدم از گوهری که خدا داد از جان مایه بزارم و مراقبت کنم.

اینجا
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، مرهم ، السا ، mofa ، بچه های گمنام
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: * مطالب ناب، زیبا و تأثیرگذاری که در تالار خوانده ایم * - سیمرغ - ۱۳/فروردین/۹۳ ۲۳:۳۴

پرش در بین بخشها:

بالا