|
* مطالب ناب، زیبا و تأثیرگذاری که در تالار خوانده ایم *
|
|
۲۲:۲۶, ۲۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام برادران و خواهران محترم و امام زمانی.
إن شاءالله که هر روزتون عید باشه. (هر روزی که توش گناه نکنیم، عیده). داشتم مطالب بخش اخلاق اسلامی و سیره معصومین رو مطالعه می کردم. واقعا بخش مهدویت و اصول عقاید شیعه مطالب نابی داره. خودم به شخصه دوست دارم همشون رو تو ذهن بسپارم. داشتم بعضی هاش رو تو موبایلم یادداشت میکردم. دیدم نه. نمیشه. باید کار دیگه ای کرد. آخه خیلی زیادن و همشون هم زیبان. من هم که حوصله نوشتن ندارم. این تاپیک رو ایجاد کردم تا خودم و هر برادر یا خواهری مطلبی ناب و قشنگ و البته اعتقادی و مذهبی رو تو تالار خونده و خیــــــــلــــــی از اون خوشش اومده رو تو این تاپیک قرار بده. هر چند وقت هم میایم تو این تاپیک و این مطالب رو مرور میکنیم. یا علی. مطالبی که امشب خوندمشون و خیلی زیبا و تأثیر گذار و البته تکون دهنده بودن:
امام على عليه السلام ـ در پاسخ به سؤال از نحوه محاسبه نفس فرمود : چون صبح را به شب رساند، به سراغ نفْس خويش رود و بگويد : اى نفْس ! امروز بر تو گذشت و هرگز سوى تو برنمى گردد . خداوند از تو خواهد پرسيد كه آن را چگونه سپرى كردى ؟ در آن روز چه كردى ؟ آيا خدا را ياد كردى، يا سپاس و ستايشش گفتى؟ آيا حقّ برادر مؤمنى را گزاردى؟ آيا بار غمى از دل او برداشتى ؟ آيا در نبودِ او هواى زن و فرزندان او را داشتى ؟ آيا وقتى مُرد، به بازماندگان او رسيدگى كردى ؟ آيا با استفاده از مقام و موقعيّتت، از غيبت برادر مؤمنى جلوگيرى كردى ؟ آيا مسلمانى را يارى رساندى ؟ چه كارى براى او كرده اى ؟ پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : اخلاقت را نيكو گردان خداوند حساب تو را سبك مى كند. سخنانی از خداوند متعال:
اگر ، رویگردانان از من ، می دانستند من چگونه انتظارشان را می کشم و چطور مشتاق بازگشتشان هستم ، از شوق من ، می مردند و به خاطر محبت من اعضای بدنشان از هم می گسست. رساله قشیریه و احیا علوم الدین ج 4 ص 472 ای عیسی چقدر چشم انتظار باشم و به نیکی آنها را بطلبم ، در حالی که آنها به سویم باز نمی گردند. کافی ج 8 ص 134 انا جلیس من جالسنی ، انا ذاکر من ذاکرنی ، انا غافر من استغفرنی ، انا مطیع من اطاعنی من همنشین کسی ام که با من بنشیند ، یاد کننده کسی هستم که مرا یاد کند ، آمرزنده آن کسی هستم که از من آمرزش بخواهد ، و مطیع کسی هستم که مرا اطاعت کند . می دونید به چه جور نشستنی عرب « جلیس » میگه ؟؟؟؟ وقتی که دو تا دوست کنار هم بشینند و دستشون رو به دور گردن هم بندازند. |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۴, ۱۳/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:این پست حاوی نامه خصوصی به یکی از بازدید کنندگان همیشگی این تالار است.به دلیل اینکه نام کار بری ایشون رو نمیدونستم مجبورم که التماس دعام رو اینجا براشون بذارم. اینجا |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
چگونه دعا كنيم؟ کسی پرسید: بهترین زمان برای دعا کردن چه موقع است و بهترین مکان کجاست؟ به او گفتم : بهترین زمان، اکنون و بهترین مکان همینجاست. باید در همانجا که هستیم شروع کنیم . روشهاي زیر در دعاکردن موثر هستند : 1- هر روز مدتی را به سکوت بگذرانید. جسمتان را آسوده کنید، افکارتان را از مشکلات برگیرید و متوجه خدا کنید و بدینترتیب ذهن و روحتان را استراحت بدهید. جواب هرمشکلی در خدا نهفته است. وقتی که ذهنتان را بر خدا متمرکز کنید، راهحل بطور خودکار به سراغتان میآید. آنقدر منتظر شوید تا جواب را دریابید، حتی اگر انتظارتان ساعتها طول کشد . 2- با خدا صحبت کنید، همانطور که ممکن است با دوستتان حرف بزنید. دعا، گفتگو با خدا و سخن گفتن با او بعنوان دوستی عزیز و صمیمی است. ساده و طبیعی با خدا حرف بزنید. هرچه را در دل دارید، به او بگویید. نگویید که خدا همهچیز را میداند، پس چرا آنچه را که میداند برایش تکرار کنم! وقتی هرچه را در دل دل دارید به او بگویید، آماده دریافت پیام خدا خواهید شد. در دعا فکر نکنید که باید از کلمات و عبارات رسمی و ادبی استفاده کنید. با خدا به زبان خودتان سخن بگویید. زبانی که خدا دوست دارد، زبان دل است، زبان عشق . 3- بسیاری از مردم احساس میکنند چنان پلید و گناهکارند که نمیتوانند به خدا نزدیک شوند، اما خدا همچون مادر ماست. اگر کودکی در چالهای بیفتد و سراپا آلوده شود، چه خواهد کرد؟ نزد مادرش میرود و میگوید: مادر! من کثیف شدهام. مرا بشوی و تمییز کن ! 4- دوباره و دوباره با خدا سخن بگویید. هراندازه که میتوانید با او حرف بزنید. وقتی که در اتوبوس هستید، در میان کارتان وقتی که غذا میخورید با او حرف بزنید. چشمانتان را یک دقیقه ببندید تا دنیا از نظرتان دورشود، آنگاه کلامی به خدا بگویید. به درون نگاه کنید و نفس عمیقی از عشق به بیرون بفرستید. این کار باعث میشود که احساس کنید خدا به شما نزدیک است و هرگز تنها نیستید . 5- وقتی که هنگام دعا چیزی را تقاضا میکنید، هرگز فراموش نکنید ممکن است چیزهایی که میخواهید، برایتان خوب نباشد. برای دریافت آنها دعا کنید اما به خدا بگویید درصورتی خواستهتان را اجابت کند که مطابق باخواست او باشد زیرا خواست او جز خیر و خوبی نهایی شما نیست. دعاکنید: خدایا! باشد که خواست تو و نه خواست من تحقق پذیرد! خداوند چهار پاسخ برای دعاهای ما دارد: نخستین پاسخ اومثبت است، یعنی خواست ما را اجابت میکند، اما گاهی هم خدا «نه» میگوید. سومین پاسخ، منتظر باش است و چهارمین پاسخ، اما چیز بهتری برایت هست . 6- اگر عزیزانتان از شما دورند، نگران آنها نباشید، بلکه آنها را به آغوش پرمهر خدا بسپارید. شما نمیتوانید در کنار آنها باشید، اما خدا میتواند . 7- هرروز باید برای کسانی که با شما بدرفتاری کردهاند یا آنها را دوست ندارید، دعا کنید. نفرت، انزجار، بدخواهی و خشم، موانع بزرگی در راه دعا هستند . 8- دعا کنید تا خدا از شما برای اجابت دعاهای دیگران استفاده کند. |
|||
|
|
۰:۳۵, ۱۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول: اینجا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 13155965694.jpg]](http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13155965694.jpg)