کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وقتي آخوند ما اين باشه فاتحه دين خونده ميشه. (همسر دوم)
۸:۴۲, ۲/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۳ ۸:۴۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #3
آواتار
ایشون نمیدونه برا دلخوشی امثال شیرین عبادی و ز رهنورد جهنم بهای گرانیست

درسته خیلی از خانما از صحبت ایشون خوشحال شدند ولی خود بنده n نفر از جناح اینها رو میشناسم مثل همون موسوی و کروبی که حداقل دو تا زن دارند

اینو بصورت منبع موثق و کاملا حساب شده میگم

بقیشون رو هم میشناسم دونه دونه ولی صلاح نیست اسم ببرم

وقتی نون حروم نوش جان کردند از حق ملت خدا اینطوری گرفتارشون میکنه و خواهد کرد

اتفاقا افرادی که از لحاظ فکری انقلابی هستند نه مثل این عمامه آتشی ها تک همسر هستند و کاملا با محبت نسبت به خانوادشون

من البته نمیگم چند همسری خلاف انقلابی بودن و ایناس

ولی این ژست های لیبرالی قدیمی شده

چند همسری هیچ ایرادی نداره با موازینش نه اینکه از زن سوء استفاده بشه (تیپ فیلم خودشون یعنی زندگی خصوصی)

ولی طبیعتا اولویت با ازدواج جوانان است و سپس کار خیر بقیه!

(۲/اردیبهشت/۹۳ ۸:۳۸)bidel نوشته است:  اصل ازدواج روی عشق علاقه است. یعنی پایه اش روی اینه. چه جوری یه مرد می تونه همزمان به چهار تا زن عشق بورزه. چه برسه به نه تا!
از طرفی ما از حقوق برابر زن و مرد صحبت می کنیم. من پای صحبت علما نشستم و برام چیز هایی مثل مهریه و دیه و ارث و ... رو گفتن و من هم منطقا قبول کردم که حقوق زن و مرد در این موارد برابره. اما چطور وقتی یه مرد می تونه چند تا زن بگیره بهش نمی گن شهوت رانی و وقتی یه زن چند تا شوهر داره بهش می گن فاحشه؟
اگه میشه یه دلیل بیارد که مرد حق داره چند تا زن داشته باشه اما زن این حق رو نداره. لطفا آیه و حدیث هم نیارید. اونا دلیل نیستن، بلکه نتیجه هستن. بگید چرا اینجوریه.
استغفرالله، احادیث رو که می خوندم یاد تورات و تلمود می افتادم. لحن و مرام سخنان اون شکلی بودن.

عزیزم شما چی میل دارید اگر آیه و حدیث نمیخواید؟

شما هر موقع ازدواج کردید به خانمتون بگید حق داری ....

شما مثل اینکه هیچ شناختی از زن و ویژگی های باطنیش ندارید

ادامه بحث با دوستان
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصطفي مازح7610 ، یاســین ، رهگذر. ، SAViOR ، حضرت عشق ، zahra11 ، قلب ، Maysam-1st ، hamediran
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: وقتي آخوند ما اين باشه فاتحه دين خونده ميشه. (همسر دوم) - عبدالرحمن - ۲/اردیبهشت/۹۳ ۸:۴۲

[-]