|
وقتي آخوند ما اين باشه فاتحه دين خونده ميشه. (همسر دوم)
|
|
۱۱:۰۸, ۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۱۷ توسط III I III.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خدا رو شکر که ما فهمیدیم که رسول خدا و امیرالمومنین و بسیاری از انبیا و ائمه همه....
یک کلام از... (۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۴۲)SkyGirl نوشته است: شما میدونی به ما بگو. چه ادب و متانتی دارد این سخنان فمنیسم مذهبی موج میزند (۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۴۲)SkyGirl نوشته است: گند بزنه به جنس مسخرتون ....................رسول خدا و انبیا و ائمه جنسشون مذکر است وقتی انسان اینچنین با بغض و تعصب و غضب بحث می کنه... صرفاً جهت اطلاع: رسول خدا (صلوات الله علیه): «من کان فی قلبه حبة من خردل من عصبیة بعثه الله یوم القیامة مع اعراب الجاهلیة؛ هر کسی در دلش به اندازه دانه خردلی عصبیت باشد خداوند روز قیامت او را با اعراب جاهلیت محشور می کند».(1) امیرمؤمنان علی (علیه السلام) در خطبه معروف «قاصعه» می فرماید: «هنگامی که خداوند به فرشتگان دستور داد برای آدم (علیه السلام) سجده کنند، همگی اطاعت کردند جز ابلیس» سپس می افزاید: «اعترضته الحمیة فافتخر علی آدم بخلقه و تعصب علیه لاصله فعدو الله امام المتعصبین، و سلف المستکبرین الذی وضع اساس العصبیة؛ تکبر و تعصب به او دست داد، و بر آدم (علیه السلام) به خاطر خلقت خویش افتخار کرد، و از جهت اصل و ریشه خود نسبت به او تعصب ورزید، به همین دلیل این دشمن خدا پیشوای متعصبان، و سر سلسله مستکبران است، و کسی است که بنای تعصب را پی ریزی کرد»!(2) (1) اصول کافی، جلد 2، صفحه 308 (باب العصبیة) (2) نهج البلاغه، خطبه قاصعه، خطبه 192 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چکارکنم که خدا ازم راضی باشه؟؟راهش چیه؟؟؟ | حسن عزتي | 8 | 6,376 |