|
خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۰:۳۲, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #624
|
|||
|
|||
|
حرف دل من: خدا تازه وارد ها و در آغاز فعالیت ها رو زیاد کنه!!!!!!!!!!! [b]شاید ماهم کابر فعالی ناظری چیزی شدیم! جواب دل مسئولین به من: به همین خیال باش! **************************************************************** به بابام میگم اگه من بمیرم چیکار میکنی؟!میگه بی سر و صدا تو باغچه خاکت میکنم یارانت قطع نشه!!یعنی ی تعریف جدید از عاطفه پدری ارائه داده هااااا O ****************************************************************** یه جا خوندم آیا میدانید فاصله مچ دست تا آرنج برابر طول کف پاست؟......منم اومدم امتحان کنم علاوه بر پاره شدن شلوارم ۲تا مهره ستون فقراتم جابجا شد پامم در رفت. الانم از وای فای بیمارستان خواستم صدامو ب گوش مسولین برسونم :| ****************************************************************** داریم کم کم نزدیک میشیم به روزی که یه پسر از خودش عکس بزاره زیرش بنویسه اینم من بدون آرایش ******************************************************************** یکی از حیف نون پرسید:اگه توی یه جنگلی درحال نماز خوندن باشیم و یهو یه شیر جلومون سبز بشه؛بهتر اینه که نمازو بشکنیم و فرار کنیم یا بایستیم و به نماز خوندمون ادامه بدیم? حیف نون جواب داد :اگه وضوت باطل نشد،بایست و ادامه بده!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,049 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,820 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,031 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 283,994 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,234 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,736 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|