|
آیا خدای روشنایی در سریال Game of Thrones نماد لوسیفر است ؟
|
|
۵:۲۲, ۱۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۵۹ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
نقل قول:ببینید، هنوز باید وایسیم تا خیلی چیزا معلوم بشهما هم که از اول همین حرف رو زدیم ... پس شما چرا انقدر اصرار دارید بر اساس حدس و گمان نقد کنید؟؟؟ هنوز از هفت تا کتاب 3 تاش رو ما داستانش رو میدانیم تقریبا ... بعد شما .... ![]() ![]() نقل قول:در این تصویر می بینیم که گوزن در وسط قرار داره و بقیه حیوانات دارن بهش ادای احترام میکنن. و از قضا دور سر این گوزن هالۀ نور هست که میدونیم این هالۀ نور رو برای 2 شخصیت استفاده میکنن فقط. 1. عیسی مسیح 2. لوسیفرشاید آره ... شاید هم نه ... الان همش حدسه ..حدس ![]() نقل قول:قرار همون صحبتای قبلی باز تکرار کنیم ؟!؟خودتون بحث رو آوردید بالا ... ![]() نقل قول:نمیدونم چرا خیلی از ماها دوست داریم نقش *وکیل مدافع شیطان* رو بازی کنیم! هالیوود به ذات نجس و کثیف هست. به چه قیمتی میخوایم تطهیرش کنیم؟ به قیمت اینکه حرفمون رو عوض نکنیم و تا آخر مرغمون 1 پا داشته باشه!چه کسی خواسته چهره هالیوود را تطهیر کند؟؟؟ من گفتم این سریال خوب است؟؟؟ من حتی به شما معترض شدم که چرا از جادو و قربانی کردن و ... این مسائل خبیث خدای نور حرف نمی زنید ... مساله در نقد شماست ... چون به نقد شما نقد وارد می کنیم شدیم وکیل مدافع شیطان؟؟؟ هالیوود به ذات نجس است ... بر منکرش لعنت. ... چرا نجس است؟؟؟ چون خقیقت را درست نمی گوید ...چون حقیقت را وارونه می کند ...مگر نقد شما وحی شده به شما از آسمان که نقد کننده اش را وکیل مدافع شیطان می دانید؟؟؟؟ ولی آیا چون نقد شما رو نپذیرفته ایم ما مرغمون یک پا دارد؟؟؟ شما هم نقد ما نپذیرفته اید ![]() ![]() مرغ شما چند پا دارد؟؟؟؟ به نقد شما نقد وارد است وگرنه اینکه این سریال مشکلات عدیده دارد وخیلی هم خوب دارد به شیطان خدمت میکند بیشتر مضامینش هم در راستای خواست شیطان است... ولی ایا نقد شما درست است؟ این یک بحث دیگر است تحمل خودتون رو ببرید بالا و انقدر راحت به منتقد نقد خودتون برچسب نزنید و وکیل مدافع شیطان و تطهیر کننده چهره ی هالیوود نخوانیدش!!!!!!!!
نقل قول:. نمیدونم شاید هنوز تو جو تاپیک ارباب حلقه ها هستین که دارین از اثر اینجوری دفاع میکنین !!!1. من اصلا تاپیک ارباب حلقه ها رو کامل نخوندم ... تالکین رو اشتباه نوشتم ..منظورم مارتین بود 2. من اصلا از این اثر دفاع نمی کنم ....نظرم رو بالاتر گفتم ...قبلتر هم گفته بودم ... این اثر مطمئنا یک اثری هست که توی سریالش سازندگانش به طرق مختلف در حال خدمت به خواسته های شیطان و طرح های شیطان هستند ...شکی توش ندارم ولی به نقد شما و شیوه نماد یابی شما نقد وارد می کنم ... نقل قول:که به نظرم اصلا بعید نیست.خوب بحث ما هم سر همین ها است .... اگر بعید نیست ...دلیل ارائه کنید ... حدسی که نمی شود نقل قول:مربوط به سایت ویکیپدیا ... اصل مصاحبه رو هم اگه دارید ، بذارید ، چون تو صفحات قبل گشتم و پیدا نکردمhttps://www.youtube.com/watch?v=QTTW8M_etko خودم هم ندیدم ... یکی از سایت ها بهش استناد کرده بود ... یخ و آتش ... تاریکی و روشنایی ... مساله ی من این نبود ....سوال من در مورد ربط مهرپرستی بود با زرتشتی ها من خودم شاید تا حدودی قبول داشته باشم که خدای نور انگاره های شیطانی دارد ...ولی بحث رو چگونگی اثبات این امر است و حدودش
نقل قول:اگر زرتشتی ها آتش پرست بودند ، که خیلی غلط کردن ! و کافر بودن و دینشون هم کفرآلود بوده !خوب این بحثش جداست و تاپیک جدایی را می طلبد .. سوال من در مورد ربط مهرپرستی بود با زرتشتی ها ... چون شما مطرح کردید .. وگنه مشخصه که زرتشتی ها اگر دین الهی داشتند خیلی منحرف شده ... و مارتین هم اگر ازش استفاده کرده از یک دین به شدت منحرف شده استفاده کرده ....نتیجش هم الهی و توحیدی نخواهد بود بالطبع ...واضحه... ولی اینکه آیا زرتشتی ها شیطان را ستایش می کردند یا نه ...این رو باید اثبات کرد و ادله منطقی و معتبر براش ارائه داد نقل قول:بنده طبق مطالبی که خونده بودم قبلا احساس میکردم که مهرپرستی و زرتشت نقاط مشترکی دارند!خوب دوست گرامی بنا بر احساس و حدس این ها که نمی شود نتیجه گیری کرد ... =================================== نقل قول:و بنده پیش بینی میکنم که در آخر هم همین جبهۀ لوسیفر (باراتیون ها) نقش اصلی رو در مقابله با جبهه دنریس طوفان زاد (تارگرین ها) ایفا میکنن و در آخر هم دوباره یکی از خاندان باراتیون که نمادشون *گوزن* (که خیلی معنی داره) به حکومت میرسه.آن لینک هم لینک همین ارسال شما بود ...در ارسال شماره ی 9 آن تاپیک داشتید ولی هنوز من نفهیدم .... دنریس و اژدها ها که آتش دارند طرف کدام خدا هستند در تئوری شما؟؟؟ طرف خدای نور هستند یا تاریکی؟؟ قبل تر گفتید با باراتیئون ها می جنگند ... اگر بر این باورید اخوی این جنگ رو چطور توجیح می کنید؟؟ جنگ اژدهایی که آتش دارد با خدای نور و جلوه آتش که شما میفرمایید جن است؟؟؟ موفق باشید |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مقالۀ *لوسیفر برمیخیزد* نوشتۀ فیلیپ جونز | Justice Bringer | 22 | 23,948 |
۱۷/مهر/۹۲ ۱۹:۴۰ آخرین ارسال: عدالت |