|
*** توصیه رهبری به آقاتهرانی: زود ازدواج کنید و بچه دار شوید
|
|
۱۸:۰۹, ۱۳/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۱۱ توسط JohnShepard.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
![]() من با خودم گفتم دیگه کسی به این حرفا گوش نمی ده، یه سر اومدم اینجا واقا چی بگم، شگفت زده شدم! الان زاینده رود خشکه، مردم استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری دارن به نبود آب اعتراض می کنن، نبود کار هم که خب بهتر از من می دونین دیگه، یه سر برید تو خیابونا شهرتون ترافیک رو هم ببینین. آلودگی هوا هم که هیچی، سطح اقتصادی مردم هم که می دونین دیگه. حالا برید بچه دار شین! همش دارن می گن امسال خشک سالیه و به خاطر خشک سالی آب نداریم! شما برید یه نگاه به میانگین بارندگی شهر های استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری بندازین و آمار بارندگی امسال رو هم ببینین. شرایط از متوسط به بالا هست. حالا چرا آب نداریم و مجبورن دروغ بگن خشک سالیه؟ شاه بررسی کرده بود گفته بود جمعیت مناسب ایران 68 ملیون نفره ( رقم رو دقیق یادم نیست ولی همین حدود بود و زیر 70 بود) حالا می گیم شاه اون موقع گفت و الان تکنولوژی بشر پیشرفت کرده و یکم زیاد تر از اون رقم رو ایران می تونه بدون مشکل داشته باشه. الان با 75 ملیون نفر کلی مشکل هست. اگه بیشتر بشه فاجعه ای درست می شه که دیگه کاریش نمی شه کرد. عاقل باشین! اگه جمعیت زیاد شد دیگه نمی شه کمش کرد! همین هم که مونده از دست می ره! یکم فکر کنین، کاری نکنین که آیندگان و حتی خودتون تو دردسر خیلی بزرگی بیافتین. ایران زمین زیاد داره ولی زمین داشتن ملاک جمعیت نیست! ایران سرزمین خشکیه و آب تایین کننده جمعیته. خلاصه جمعیت زیادتر باعث نابودی ایران می شه! اگه هم فک می کنین وضع آب تغییری می کنه، یا شغل زیاد می شه و مشکلات ترافیک و آلودگی و اینا رفع می شه، اول وایسید رفع بشه و بعد اقدام به افزایش جمعیت کنین! افزایش جمعیت یکی از بزرگترین خطرات برا ایرانه، حداقل به آینده بچه هاتون فکر کنین!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |