کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پروژه ی غربگرایی تالار (ISI کعبه مقاله نویسان، سوال،نقد )
۱۸:۳۹, ۲۳/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۱۳ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام خدمت بیداری اندیشه ها و گروه پژوهش غربزدگی و غربگرایی در ایران اسلامی(پروژه ی جامع

من این قسمت تحقیق گروه رو که خوندم

[تصویر: 4.gif]غرب گرایی در استاندارهای علم و زبان علم و مجله ی ISI

برام سوالاتی پیش اومد و نقدی هم دارم .Smile

نقل قول:غرب زدگی در این حوزه یعنی اینکه صبر کنیم ببینید غرب چیو جدیدا فهمیده برای سلامتی بده ما هم همونو اعمال کنیم!

در صورتی که اصولا صهیونیسم شیطانی در راستای پروژه ی Bioterrorism (تروریسم بیولوژیکی) سعی در از بین بردن انسانها (مخصوصا مسلمانان) دارند ک با روایات آخرالزمانی ما هم جور هست!
بنابر این بدیهیه که استانداردهایی که اونها اعلام میکنن اونها اینقدر محکم و قابل اعتماد نباشه!

ببخشید من اصلا این بخش رو متوجه نمیشم . اثبات شده و یا یک فرضیه هست ؟ میشه منابع معرفی کنید ؟

نقل قول:
ISI توهم توسعه‌یافتگیه. نباید فراموش کنیم که تمام کسانی که در ISI مقاله دادن، در حقیقت، نتیجه تحقیقات‌شونو مفت و مسلم و بدون هیچ چشم ‌داشتی و کاملاً‌ خالصانه، در اختیار سایر کشورها از مسلمان گرفته تا مسیحی و یهودی و کافر حربی قرار میدن!

مفت و مسلم و بدون هیچ چشمداشت کمی اغراق نیست ؟
تمام دنیا از مقالات سایر کشور ها استفاده میکنن / در یک مقاله گاهی صد ارجاع داریم به مقالات دیگه که از کشور های مختلف هستن .

در ضمن جایگاه ایران از لحاظ ارجاع مقالات به دانشمندان و یا نویسندگان ایرانی 36 در بین 39 کشور پرکار در زمینه ارسال و ارجاع مقالاته.بیشتر ما هستیم که داریم استفاده میکنیم/

نقل قول:
آیا قبول داریم که جوانان و نخبگان یک جامعه سرمایه های آن جامعه هستند؟؟؟
خب اینا دارای ایده های نو هستن در همه زمینه ها

قبول دارین که جامعه خودمان ،مقاله ISI را یک ارزش کرده؟
مگر نمی شود خودمان از مقالات عالی استفاده کنیم و ایده ها را به عمل تبدیل کنیم؟؟؟
چرا؟؟؟

برای پیاده کردن یک مدل ساده در اراضی کشاورزی یک میلیون دلار خرج میشه تا به نتایج قابل قبول برسن.اینجا به دانشجو میگن بیا این داده های در حد افتضاح خطا دار و برو تحقیق کن. Smile. بعد ایده میدی با این اوضاع و تنها میگن خوبه.آفرین.SmileSmile
الان نقد شما به مدیران کاملا عادلانست. مدیران پول نمیدن به دانشجو.این مقالات میشه یه امتیاز واسه استاد که ارتقا بگیره و دانشجو هم دلش خوش باشه بره دکترا که بیکار نباشهSmile.یا بره اونور که حداقل اینده ای داشته باشه.

نقل قول:
چرا هر روزه نبوغمان را به شکل ترجمه شده!(انگلیسی) در اختیار جامعه ای میگذاریم در ازای دریافت هیییییچ؟

از ایده های ما هر روزه علیه خودمان استفاده می شود....
غربی ها به پیشرفت میرسند و ما درجا میزنیم!!!!
این است فلسفه عمیق! نوشتن مقاله ISI!

ما داریم از اون ها استفاده میکنیم. صرفا رتبه ی 18 در تولید مقالات نمیشه استفاده دیگران از ما . در ضمن به مقالات نگاهی بندازیم میبینبم که همین مقالات ادامه ی مقالات سایر کشور هاست.تبادل علم کار خوبی نیست ؟Cool

بر علیه ما چجوری دارن استفاده میکنن ؟

البته این ها تنها سوال و نقد های منه. از گروه پژوهش برای این پروژه ی جامع ووقتی که برای تحقیق و مطالعه گذاشتن تشکر میکنم . کار گروهی و منسجم همیشه مورد احترامه.من یادم رفته بود که این سوالات رو همون موقع بپرسم.الان یادم افتاد.چون دارم مقاله مینویسم .اما بگم خستم از بازار سیاه انقلاب که میگن مقاله ی ISI فقط 4 میلیون تومانConfused.

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ballista ، یاســین ، أین المنتظر ، مجتبی110 ، Justice Bringer ، عبدالرحمن ، السا ، ضحی ، Havbb 110 ، میلاد.م ، رضوانه ، azade

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۴۰, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
اورکا ............اورکا............

بالاخره یافتم ، این لینک رو میخواستم واستون بذارم که اون موقع پیدا نکردم و اون یکی لینک رو گذاشتم

http://shiateb.com/pages/?current=viewdo...1&sel=1660

فقط تیتر لینک های داخل مقاله رو بخونید

پ.ن : افرادی که افسردگی دارن نخونن چون میفهمن دنیا از اونی هم که فکرشو میکردن زشت تره
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، Havbb 110
۱۱:۲۱, ۲۶/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۲۲ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #22

(۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۸:۴۵)Havbb 110 نوشته است:  احسنت

ما هم ISI رو فقط به عنوان یک مثال اوردیم اگر دقت کرده باشی. موضوعی که داشتیم میگفتیم غرب زدگی در استانداردهای جهانی بود

ببینید ، استانداردهای جهانی ممکنه درست باشن ممکنه غلط

ولی بعضی (که ما بهشون میگیم غرب زده) تصور میکنن که هرچیزی که از غرب آمد و تمدن غرب گفت از وحی خدا هم صحیح تر و بی عیب تره. حرف ما این بود ک اینطور نیست... این استانداردها امکان اشتباه هم توش هست! بعنوان مثال استاندارهای توسعه ، بعنوان مثال سنجش سطح علمی و تولید علم با معیار ISI ، بعنوان مثال....

خب در مورد غربزدگی حرفتون درسته! اما در مورد مثالتون هنوز به توافق جامع نرسیدیمWink!
حالا نمی خوام مته به خشماش بگذارم و یک مطلب حاشیه ای رو اینقدر کش بدم...

ایکاش یک تایپیکی رو اختصاص بدیم و در مورد استاندارد های جهانی بحث کنیم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Havbb 110 ، اسکای
۱۷:۴۵, ۱۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #23
آواتار
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۴۸)مجتبی110 نوشته است:  دوست عزیز می شه یک توضیحی در مورد ISI بدید من بدونم چه درکی از ISI دارید! Smile

حرفاتون خیلی ممزوجه و کلا همه چیز رو با هم قاطی کردید! معلوم نیست نظر شما دقیقا چیه! آیا مقالاتمون ابدا نباید ترجمه بشه؟
آخه قبلا با بعضیا در مورد ISI صحبت کردیم که بعد از مدتها بحث فهمیدم نمی دونن ISI دقیقا چیه! فکر می کردن ISI اسم مجلستBig Grin! البته جسارت نباشه ها شما که ایشالا می دونید ISI چیه!

خب حالا می شه توضیح بدید تعیین ارزش علمی ISI بر اساس چه معیاری است؟

آقا معلم برعکس! جوری به شما جلوه داده شده که انگار ISI جزو مظاهر شیطانیست!

ISI به لوسیفر ربط پیدا نکنه صلواتBig Grin!
خب این کاملا طبیعیه! هیچ کشوری تحقیقات مهمش رو وارد ISI نمی کنه! شما خیال کردید مراکز مهم تحقیقاتی ما تو علوم استراتژیک مثل نظامی و پزشکی و هسته ای و ... میان نتایج تحقیقاتشون رو وارد ISI می کنن! خیر! هرگز چنین اتفاقی نمی افته!
ISI فقط معیاری هست برای اینکه اساتید بفهمند اون پژوهشگر سرش به تنش می ارزه!
در واقع در بین این همه مجلات بدرد نخور وقتی یک مقاله ای تو ژورنال دارای امتیاز ISI (چه ایرانی باشه چه خارجی) چاپ می شه معلومه اون مقاله بدرد بخور بوده! چون اولا داوری مقالات ISI سخت تر هست و ثانیا مقالات ISI بیشتر تو دید عموم قرار می گیره بنابراین تو مقطع دکتری اکثر دانشگاه ها می گن تز دانشجو باید تو مجلات ISI چاپ بشه وگرنه هر مقاله ی چرتی رو شما می تونی با پول تو یکی از ژورنال ها چاپ کنید!

من جملتون رو کامل می کنم: معمولا این مجلا تنها از سوی کشورهای جهان سومی مثل ما به روز میشود و هیچگاه هم بدرد کسی هم نمی خورد!
خب حالا که خوب یا بد، این اتفاق افتاده! حالا که بالای 500 میلیون نفر تو جهان دارن با این زبون صحبت می کنن! حالا چه کار می توان کرد؟! شما می خوای زبان بین المللی رو عوض کنی! هر موقع تو علم و صنعت و سیاست انقدر قدرتمند شدید که تونستید زبانمون رو بهشون تحمیل کنید اون موقع چشم ما زبان بین المللی رو می کنیم فارسی! مقالاتمون رو هم فارسی می دیم!
دوست من کمی از تخیلات ذهنی و ایده آل ها و شعار زدگی درباید و واقع بین باشید!

دوست عزیز تو جمله بندی ها بیشتر دقت کن! Wink (شوخی کردم جسارت نشه)
من یک سری دلایل دارم، دوست دارم یک نفر واقع بینانه و بدور از شعار زدگی (اونهم نه از موضع بالای منبر،) بیاد نقضش کنه!

خب پس همگی برویم شتر سواری کنیمBig Grin!

در ضمن من خودم قبلا گفتم من این نظام ارزشیابی علمی رو قبول ندارم، چون تولید مقاله با تولید علم فاصله بسیار زیادی داره!

خلط مبحث نکنید لطفا، این جملات قشنگه ولی هیچ ربطی به بحث ما نداره، از منبر بیاید پایینWink!

من هم همینطور. اما تاسف می خورم برای قشری که شعار زدگی تا مغز استخوانش نفوذ کرده و بدون خواندن دقیق صحبت های طرف مقابل ژست روشنگری به خود می گیرند.

دوست گلم که احساس میکنی خیلی عالمی...خوب بخون مطالبمو بعد هر سمتی خواستی برو. من برام اهمیتی ندارد تو و امثال تو چیکار میکنن. این مطلبم واسه این مینویسم که اون عده ای که با این حرکتهات دورت جمع میکنی بفهمن حرفات جز یه مشت عبثیات و توهمات نیست.

دونه دونه جمله هاتو ج میدم فکر نکنی بلد نیستم مثه امثال تو حرف بزنم.

""""دوست عزیز می شه یک توضیحی در مورد ISI بدید من بدونم چه درکی از ISI دارید! Smile

حرفاتون خیلی ممزوجه و کلا همه چیز رو با هم قاطی کردید! معلوم نیست نظر شما دقیقا چیه! آیا مقالاتمون ابدا نباید ترجمه بشه؟
آخه قبلا با بعضیا در مورد ISI صحبت کردیم که بعد از مدتها بحث فهمیدم نمی دونن ISI دقیقا چیه! فکر می کردن ISI اسم مجلستBig Grin! البته جسارت نباشه ها شما که ایشالا می دونید ISI چیه!

خب حالا می شه توضیح بدید تعیین ارزش علمی ISI بر اساس چه معیاری است؟

آقا معلم برعکس! جوری به شما جلوه داده شده که انگار ISI جزو مظاهر شیطانیست!

ISI به لوسیفر ربط پیدا نکنه صلواتBig Grin!""""""""

این چند خط نشانه شعور و درک و فهمت برای بحث کردنه. تحقیر من که فکر کردی با استهزای من بهش نایل شدی جز نشان دادن سطح شعور و ادبت نیست. امثال تو درکشون از معلم همینه. جنابعالی فهمت از مقام معلم همینه...شما با همون درکت از مقالات آی اس آی خوش باش. اصلا اگر شما نبودید که این جماعت آی اس آی کاسب نبودند.

اما برای بقیه دوستان...من معلم هستم.افتخارم معلمی هست...

*******خب این کاملا طبیعیه! هیچ کشوری تحقیقات مهمش رو وارد ISI نمی کنه! شما خیال کردید مراکز مهم تحقیقاتی ما تو علوم استراتژیک مثل نظامی و پزشکی و هسته ای و ... میان نتایج تحقیقاتشون رو وارد ISI می کنن! خیر! هرگز چنین اتفاقی نمی افته!
ISI فقط معیاری هست برای اینکه اساتید بفهمند اون پژوهشگر سرش به تنش می ارزه!
در واقع در بین این همه مجلات بدرد نخور وقتی یک مقاله ای تو ژورنال دارای امتیاز ISI (چه ایرانی باشه چه خارجی) چاپ می شه معلومه اون مقاله بدرد بخور بوده! چون اولا داوری مقالات ISI سخت تر هست و ثانیا مقالات ISI بیشتر تو دید عموم قرار می گیره بنابراین تو مقطع دکتری اکثر دانشگاه ها می گن تز دانشجو باید تو مجلات ISI چاپ بشه وگرنه هر مقاله ی چرتی رو شما می تونی با پول تو یکی از ژورنال ها چاپ کنید!******

منطق این همه جمله رو درک نکردم. اگر آخرین تحقیقات چاپ نمیشه و چیزای چرتم چاپ میکنن پس واسه چی مهمه؟؟؟؟
میخام بدونم منطق اینکه بفهمن یه پژوهشگر چیزی سرش میشه چطوری از توی مجلاتی که بدرد نمخوره معلوم میشه؟؟؟؟؟؟

نکته مهم!!!!!!!! دانشجو دارم چهارده تا مقاله آی اس آی داره در بهترین و معتبرترین ژورنال!!!!!! های رشتش، خودش مدرس دانشگاه هست. هنوز نمیتونه یه خط از خودش درباره رشتش بنویسه. سرکلاس من دو ترم هست که میگیره 3.این دانشجو از طرف چندین نهاد دولتی و غیر دولتی تجلیل ازش شده و به عنوان پژوهشگر برتر بخاطر بیشترین ارجاعات!!! انتخاب شده. این یه مثال.من برام سواله پژوهشگر یعنی چی؟؟؟پژوهشگر اگه ایشونن بنده جز قرقره نمودن حرفهای توی کتاب از ایشون چیزی نشنیدم. بخودشم گفتم.فرمودند بنده از عقب مانده های علم هستم.الحمدلله اولین بارم نیست استهزا میشم و عادت دارم

**********خب حالا که خوب یا بد، این اتفاق افتاده! حالا که بالای 500 میلیون نفر تو جهان دارن با این زبون صحبت می کنن! حالا چه کار می توان کرد؟! شما می خوای زبان بین المللی رو عوض کنی! هر موقع تو علم و صنعت و سیاست انقدر قدرتمند شدید که تونستید زبانمون رو بهشون تحمیل کنید اون موقع چشم ما زبان بین المللی رو می کنیم فارسی! مقالاتمون رو هم فارسی می دیم!
دوست من کمی از تخیلات ذهنی و ایده آل ها و شعار زدگی درباید و واقع بین باشید!******

چشم هر موقع آنقدر قدرتمند شدیم زبان بین المللی را عوض میکنیم. شما هم لطفا با زبان ملی خودت بنویس. زبان فارسی زبان ملی من هست. شما جزء همان پانصد میلیون نفر هستی. بنده واقع بین نیستم.بنده یک معلم هپروتی هستم که به زبان فارسی مینویسم.
شما که شعار زده نیستی یکی از واقعیت های عملی انجام شده توسط خودتان را ارایه بفرمایید.

******دوست عزیز تو جمله بندی ها بیشتر دقت کن! Wink (شوخی کردم جسارت نشه)
من یک سری دلایل دارم، دوست دارم یک نفر واقع بینانه و بدور از شعار زدگی (اونهم نه از موضع بالای منبر،) بیاد نقضش کنه!*******

شما اصول مباحثه رو یاد بگیر بعد تعیین تکلیف بفرمایید که از روی منبر دلایلتون نقض بشه یا از پایینش. همچنان منتظر اقدام عملی و سخنان واقعگرایانه شما هستم...

**********خب پس همگی برویم شتر سواری کنیمBig Grin!

در ضمن من خودم قبلا گفتم من این نظام ارزشیابی علمی رو قبول ندارم، چون تولید مقاله با تولید علم فاصله بسیار زیادی داره!*******

حرفی ندارم بگم.....

***********خلط مبحث نکنید لطفا، این جملات قشنگه ولی هیچ ربطی به بحث ما نداره، از منبر بیاید پایینWink!

من هم همینطور. اما تاسف می خورم برای قشری که شعار زدگی تا مغز استخوانش نفوذ کرده و بدون خواندن دقیق صحبت های طرف مقابل ژست روشنگری به خود می گیرند.************

شرمنده فراموش کردم مقداری توهین و تحقیر قاطی جملاتم کنم تا خلط نشه و مانند پاسخ شما پربار شود!!!!!
شما لحن نوشته هایتان جز توهین دستوری هم هست. الحمدلله تنوع دارد!!!!

شما متاسف باش برای ما.....انشالله خدا اصلاحمان کند اگر هم نکرد نابودمان کند شما جایتان تنگ نشود...

از بقیه دوستان هم بابات این لحن عذرخواهی میکنم. لحن نوشته در شان این تالار نبود فقط در شان این دوستانی بود که احساسی میشوند و خودشان و درکشان و اصولشان را مرکز عالم میدانند و بقیه متوهم هستند. بازهم عذر میخاهم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا