|
«آقا» گفتند چمرانی که من میشناختم همین بود...
|
|
۰:۵۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اردیبهشت/۹۳ ۱:۰۳ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این نشد شما باز شرط گذاشتید! شما گویا خودتان به چیزی که میگید عمل نمیکنید ![]() میگید با دقت بخون خودتان نمیخونیدالبته با دقت! ببنید عرض کردم نقل قول:معمولا تاپیکهایی که میزنم از دوستانی که وقت میگذارن تشکر میکنم حتی نظرشان مخالف نظرات من باشد. توضیح دادم وقتی نمیرسم و وقتی ندارم که بخونم در تاپیکهایی که میزنم برای احترام به نظر دوستان تشکر را میکنم و بعد سر فرصت جواب را میدهم. نقل قول:تا زمانی که در تأیید افکار و سخنها، چیزی فراتر از ماهیتشون دخیل هست، یعنی بخاطر اینکه سمت کلی حرکت فلانی مثبت هست عیبهاش رو بگیم عیب نداره، یا بخاطر اینکه حرف خوب هم داشته نترسیم که اگر بدون تبصره تأییدش کنیم گناه تأیید باطل گردنمون بیفته، تا این زمان آیا من میتونم مخالف حاتمیکیا که همدستهای شما(و همدستهای ما نیز) هست بحث منطقی کنم؟ خواهشا وارد این که هم دسته یا هم حزبی یا ..... نشویم سعیمان این باشه حق را بگیم هر چند در خیلی مسائل با طرف مقابل مشکل ولی اگر در موضوعی حق را گفت بپذیریم نقل قول:اگر میدونسته، الکی گفته، اگر نمیدونسته هم الکی گفته! ببینید طرفی که پرسیدم کسی بود که تقریبا در این بحثها نبود فقط تشکرش را دیدم گفتم شاید اطلاع داشته باشد ولی شما با برداشت قبلی دارید به موضوعات نگاه میکنید ![]() نقل قول:اما آیا تمام صحبتهای اون فرد رو میشد اینطور حساب کرد؟ صحبت راجع به یک موضوع است و تعمیم دادنش غلط نقل قول:چون یک نفر در کنار بعضی حرفهای اشتباه، به بُعدی از مسئلهی حجاب فیلم هم بطور سرسری اشاره کرده، دیگه کلاً ایراداتی که در بحث حجاب عنوان بشه مانند دیگر حرفهای اون فرد خاص همهشون اشتباه هست! بگذارید یک خاطره بگم یه بنده خدایی از نمایش فیلم صداش در اومد گفت این چه طرز حجاب است به اطلاع امام رسوند امام گفتند فیلم را بیارید ببینم وقتی امام فیلم را دید گفت بگویید بروند یک مقدار بیشتر تزکیه نفس کنند ![]() مواظب باشیم نظر ما با نظر شرع مخلوط نشود. نقل قول:چون رهبر از نحوهی نمایش شهید چمران راضی بودن، هرچه مسئلهی فنی و محتوایی که ممکن هست در فیلم به نظر کسی بیاد، الیالابد مردود هست! میشه دقیقا بفرمایید در کدام پست اینگونه بیان کردیم که شما همچین برداشتی کردید؟ ![]() ریز بینی بسیار خوب است ولی این ریز بینی اگر ما را از اصل غافل به فرعیات بکشاند بدانجایی که نباید میرویم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |