|
افزایش دختران مجرد / کمبود 100 هزار پسر آماده ازدواج
|
|
۱۰:۲۰, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۲۰ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۹:۰۳)آلاله نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمسلام همکار گرام چند نکته هست که لطفا بخونید. من نه اینکه طرفداری کنم نه، بلکه برای روشن شدن اینهارو میگم. خانم هیچوقت دستش به سمت شوهر دراز نیست، بلکه اگه بحث نفقه رو مدنظر بگیرید ، وظیفه مرد هست که در شان خانم خودش پرداخت کنه و امور مربوطه او رو براش فراهم کنه/ دراسلام هرگز بیان نشده تا زمانی که همسر اول رو داری و ایشون اجازه ندادن و نتونی تعادل انصاف در همه امور را بین انها برقرار کنی بری زوج دوم بگیری. شرمنده ما از ازدواج فقط 4تا رسمی یاد گرفتیم و ازدواج سنت من است و تعادل و انصاف و .... رو اصلا به گوش ما نخورده. بعدشم زن میتونه برای نفقه کل ایام گذشته خودش هم که با شوی گران ازدواج کرد میتونه مطالبه کنه. حتی میتونه زوجه در ایام وفات هم مطالبه نفقه کنه . چیه تاحالا نمیدونستین دیگه. ![]() ماده 1107 قانون مدنى ایران مى گوید« نفقه عبارت است از همه نیازهاى متعارف ومتناسب با وضعیت زن از قبیل مسكن، البسه، غذا، اثاث منزل وهزینه هاى درمانى وبهداشتى و خادم درصورت عادت یا احتیاج به واسطه نقصان یامرض» این ماده اصلاحى مصوب 1381 است. متاسفانه عدم اگاهی به مواد قانونی و عدم اگاهی به مبانی اسلامی مارو وادار میکنه با نگاهی دیگه به خیلی مباحث نگاه کنیم. بحث ناقص العقل ، ببخشید که ما فقط یک حدیث رو میگیریم اصلا همون رو انگار فقط میبینیم. اگر بحث ناقص العقل بودن باشه که باید به گوینده این جمله کمی شک داشت. میگم که ما کلا هرچی صرف داره رو میبینیم. آيا زنان ناقص العقل هستند؟ نهج البلاغه، خطبه 80 -ناقص العقل بودن زنان - حقوق زناین دو لینک رو چه اقایون و خانم ها مطاله بفرمایید. فعلا فکر کنم دو بحث رو توضیح دادم و اگه حرفی مونده بگید. با تشکر از شما که وقت کردید و با دقت خوندید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ازدواج دختران جوان با مردانی به سن پدرشان! واکاوی علت!! | AMINI | 0 | 1,138 |