کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمبود عاطفه و مسائل مرتبط با آن
۲۰:۱۳, ۲۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان عزیزم
داداشا و آبجی های بزرگتر از خودم سلام Angel

به نظر شما من چیکار کنم؟ فرض کنید یه نوجوونی هست کمبود محبت داره می خواد این کمبودو جبران کنه.

ازدواج کنم؟ Wink ارده می دونم خنده تون گرفت آخه تو جامعه ی ما ازدواج تو سن من یه چیز عجیبه Dodgy

با رفیقام رفت و آمد کنم؟ نمیشه آخه... اذیتم میکنن!

پس من چیکار کنم یه پیشهادی بدین لطفا.

حداقل بگین چجوری از دست رفیقای نابابم خلاص شم تا با چشم شهوت به من نگاه نکنن و منم بتونم باهاشون رفت و آمد کنم.

مرسی منتظرتونم.

در پیام خصوصی هم در خدمتم همه جوره.... مرسی ممنونم Heart
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Rangheshafagh ، mahpare ، فدايي ولايت ، رکن الهدی
۲۲:۴۹, ۲۵/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۴ ۲۲:۵۴ توسط Rangheshafagh.)
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام داداش گل
ببین مشکل کمبود محبت حتی تو افراد میانسال و کهنسال هم وجود داره حالا چه رسد به سن شما که در آغاز دوره بحرانی نوجوانی و پایه گذار شخصیت جوانی و پیری هستی...
کمبود محبت مادی یا معنوی؟؟
معنوی بیش تر و همیشه مدنظر قرار می گیره
سعی کن خودت خودت رو بسازی چون یه منی هم تو وجودت هست که هرزگاهی اگه ازش یاد کنی یا بری تو خلوت خودت با اون من هستی
با من شخصیتت آشتی کن ، از هیچی نرنج به خودت اینو ثابت کن که قانون طبیعت اینه
خودت خودتو بساز ، سعی کن همیشه طوری باشی که همه بخاطر کاری که بلدی یا انرژی که داری پشتت باشن و هوادارت و اون توانایی هایی رو که نداری در باطن تقویت کن
دوست خوب سخت پیدا میشه ، تعامل اجتماعی داشته باش اما فقط برا درس و ورزش
با هیچکی درد و دل نکن هیچکی مهربون و دلسوزت نیس و نخواهد بود فریب دلسوزی و محبت های الکی رو نخور.
زیادی هم به کسی محبت نکن من از دوست زیاد کشیدم و زندگیمو به فنا دادم.
خودت باش خودت حتی اگه دلت پر بود به کسی نگو. حتی درس خوندن دو ساعت بیشترت رو به دوستت نگو.
نوجوانی و اوایل جوونیم اینقدر زجر نکشیده بودم که اخیرا کشیدم. بعضی از دوستای زندگیت رو خط بزن باور کن اونقدر راحت میشی . بزار هرچی دلشون میخواد بگن. خوشحال باش به اینکه اونقدر مهمی که پشت سرت حرف میزنن

ازدواج تو سن شما اصلا بد نیست بشرطی که حمایت و رضایت خونواده ها باشه
خود من پسرداییم متولد 77 بود با یه دختر متولد 75 از روی همین کمبود محبت دوست شده بود ( علتی این کمبود هم جدایی پدر و مادر - زن دوم پدر و صیغه ی مادر ) بخاطر آبرو و گناه نکردن با حمایت و رضایت خونواده ها عقد کردن فردا هم عروسیشون هست البته خدا عاقبت بخیر کنه اما خوشبینیم...
کمبود رو میشه با هنری ورزشی یا چیزهای دیگه گذاشت کنار فقط اراده میخواد و مرد میدون
بسم الله..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حدیث عشق ، soheil_17 ، mahpare ، فدايي ولايت ، رکن الهدی
۲۳:۲۰, ۲۵/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #3
آواتار
اینو دیدید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-38999.html
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheil_17 ، شیدا
۱۳:۳۷, ۲۶/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #4
آواتار
دوستای خوب انتخاب کنید. لازم نیست 100 تا دوست داشته باشین. اگر خوب نیستن تا یه مدت با کسی دوست نباشید.

یه سوال : منظورشما از کمبود محبت چیه؟Huh

سن شما برای یادگیری مهارت بهترین سنه. خودتونو مشغول کنید. الان که امتحاناست. بعداز امتحان ها برید و تو کلاسای فنی حرفه ای که رایگانه و فقط 10 تومن هزینه مدرک میگیرن ثبت نام کنید. از جوشکاری داره تا کلاسای نت ورک و....

یخورده علایقتونو توضیح بدید تا بیشتر کمک کنیم.

ولی اینو بدونید بیشتر ماها همچین روزایی رو گذروندیم. دوست خوب تو این سن خیلی موثر. باکسایی دوست باشید که به خاطر خوبیشون نتونید ازشون جدا شید نه اینکه به خاطر بدیشون ازشون بترسید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Rangheshafagh ، رکن الهدی
۱۴:۲۷, ۲۶/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
اوه اوه ، بچه ها ، ورژن 95 فدایی ولایت اومد Big Grin قدیمیهای تالار میدونن چی میگم...

ببین داداش من ، بنده به شخصه در زمینه کمبود عاطفی یا ازدواج توی سن پایین ، ید طولایی در تالار دارم که البته واسه سالهای اخیرهBig Grin

اولین و بهترین راه اینه که اصن بیخیالش بشی ، به کمبود های عاطفیت فکر نکنی. فکر کن همه چی آرومه!Angel
دقیقا میدونی چرا؟ چون این مساله ، چیزیه که هر چی بیشتر بهش فکر کنی ، بیشتر داخلش فرو میری. یعنی خیلی هم بی دلیل!
منظورم اینه که گاهی اوقات شاید مشکل عاطفیت اووونقدر ها هم بزززرگ نباشه ، ولی چون بهش فکر میکنی ، چون فکر میکنی مشکل حادیه ، واقعا هم همینطور میشه
حتی این مشکل هم نه ، هر مشکلی که داشته باشی ، اولین کاری که باید انجام بدی اینه که فکر کنی هیچ مشکلی نیست ، و اون مشکلو کوچیک فرض کن

و اما بعد ... خیلی از راه هایی که دوستان اینجا میگن ، شاید درست باشه ها ، ولی ،نه ما شما رو درست میشناسیم و نه شما مارو
پس یکی از بهترین کارایی که میتونی انجام بدی اینه که بری پیش یه مشاور. خیلی از مسائل یا مشکلاتی که فکر میکنی خیلی بزرگن ، شاید بشه با یه مشاوره ساده حلش کرد!
ینی دو راه داری . یا این تاپیک 20 صفحه جلو میره و تو هم در نهایت تقریب به نتیجه و نقطه ی خاصی نمیرسی، یه جورایی مثل من . یا اینکه مثل یه مرد میری پیش یه مشاور و کارو یه سره میکنی ، بازم یه جورایی مثل من!
اگه مشاور خوب سراغ داری ، بهتره که بری پیشش . اما اگه نداری ، یه سایتی هست به اسم 09640.ir
توی بخش پاسخگویان برخط که وسطای صفحست ، یه منویی با دوتا سربرگ هست که سمت راستی یعنی زمانبندی پاسخگویی رو انتخاب میکنی
بعدش در نوار روز پاسخگویی ، همه موارد ، و در بخش تخصص ، مشاور رو میزنی . توی این صفحه ، آیدی یاهوی پاسخگوها و ساعت کاریشون هست . اگه بطور مثال خواستی با مشاوری که از ساعت هشت تا ده کار میکنه حرف بزنی ، حتما باید سرساعت هشت آنلاین باشی و یه سلام بهش بدی تا اولین نفر باشی و یه ساعت توی صف نمونی
نکته بعدی اینکه باید خودت هم آیدی یاهو داشته باشی و یاهو مسنجر داشته باشی تا بتونی باهاشون حرف بزنی
نکته آخر هم اینکه کلا مشاورشون رایگانه

شرمنده که فقط راهنمایی کار با سایت شد ، اما در حقیقت جواب تو همینه... برو ببینم چیکار میکنیBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Rangheshafagh ، شیدا ، Eve ، رکن الهدی ، mahpare
۲۰:۲۶, ۲۶/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام داداش گل

بنده بهت همین فدایی ولایت رو معرفی میکنم. ادم یه دوستی مثل ایشون داشته باشه ، خودش سراغ بقیه افراد دیگه نمیره ، یعنی وقت نمیکنه بره. ماشاا... Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، فدايي ولايت ، شیدا ، علی املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]