|
زن می خواست جامعه را فتح کند برعکس شد
|
|
۱:۱۵, ۲/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۰ ۱۰:۲۴ توسط ريحانه الرسول.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
خانم رجبي عزيز
كه فقط واقعا خودت ميدوني چقدر برام عزيزي. تمام نوشته هاتو با يه بغض و يه نم اشك خوندم . شايد هيچ كس به اندازه من عمق اين فاجعه رو حس نكنه. فقط ميخوام بدوني كه با تمام وجود آرزو ميكردم كه اين نوشته ها مال تو نباشن. اما يه برق كوچولو ته دلم درخشيد يه خوشحالي عجيب . به خدا به حساب بدجنسي نزار ولي خوشحالم از اينكه از مهر ديگه نمي خواي سر كار بري چون واقعا دلم براي خنده هاي از ته دلت تنگ شده بود. دلم براي خنده هاي از ته دل حميده كوچولو تنگ شده بود. دلم براي شبهايي كه خانوادگي پارك ميرفتيم تنگ شده بود . و براي بيشتر ديدنت. و براي خوشحالي تو من اينجا اعتراف ميكنم كه خانم رجبي بهترين زن داداش دنياست . كه فقط يه دونه است. شايد الان اونقدر كه زن داداشم رو دوست دارم داداشم رو دوست نداشته باشم . قابل توجه دوستمون كه گفتن پس خدا كجاي برنامه ريزي شماست(البته خطاب به خانم رجبي) بايد بگم يه بار ديگه تمام نوشته هاشون رو بخونيد مي فهميد خدا كجاست. ايشون به خاطر خدا دست روي زانوشون گذاشتن يا علي گفتن رفتن سر كار تا كمك خرج خانواده باشن و حالا هم براي رضاي خدا و حفظ بنيان خانواده شون ميخوان كه خونه رو به بهترين جا براي خانواده تبديل بكنن. دقيق بخونيد چيز هاي ديگه اي هم هست. اما حرف جدي زن تنها كسيه كه هر وقت اراده كنه ميتونه جامعه رو فتح كنه. باور كنيد كه تربيت يه فرزند خوب از داشتن ده تا شغل هم زمان سخت تره. فرزندان ما هم ميتونن جامعه رو فتح كنند.همه كارها رو لازم نيست هميشه خودمون انجام بديم. چرا ما زن ها نبايد در اوقات بيكاري كه در منزل داريم به بازي و آموزش مهارت هاي زندگي در سنين كودكي به بچه ها نپردازيم . تقويت بنيان هاي فكري و ايدئولوژيك كودكان در همين 5 سال اول زندگيشون ميتونه دينداري اونها رو تا اخر عمر تضمين كنه. و اين مهم تنها به تماشا نكردن فيلم هاي والت ديزني و گوش نكردن موسيقي حاصل نميشه. من بچه هايي رو ديدم كه با وجود خانواده مذهبي و ديندار و مادراني خانه دار به دليل مشغله زياد همون مادران خانه دار وقتي وارد مدرسه شدن دچار دوگانگي شدن. تربيت نسل سالم و فرزندان سالم هنريه كه خداوند در وجود مادران قرار داده و براي اينكه فرزندان خوبي داشته باشيم اول بايد مادران خوبي باشيم. بايد براي خوب شدن خودمون زحمت بكشيم. و كار بيرون از خانه تمام اين فرصت هاي ما رو مي سوزونه. بار ها و بارها گفتم اول خودمون رو اصلاح كنيم تا جامعه اي صالح داشته باشيم. يا علي |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |