|
چهل روز بدون گناه { حــرکـت دوم }
|
|
۵:۴۲, ۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
✔انس با قرآن سوره ضحی بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ به نام خداوند رحمتگر مهربان وَالضُّحَى ﴿۱﴾ سوگند به روشنايى روز (۱) وَاللَّيْلِ إِذَا سَجَى ﴿۲﴾ سوگند به شب چون آرام گيرد (۲) مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى ﴿۳﴾ [كه] پروردگارت تو را وانگذاشته و دشمن نداشته است (۳) وَلَلْآخِرَةُ خَيْرٌ لَّكَ مِنَ الْأُولَى ﴿۴﴾ و قطعا آخرت براى تو از دنيا نيكوتر خواهد بود (۴) وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى ﴿۵﴾ و بزودى پروردگارت تو را عطا خواهد داد تا خرسند گردى (۵) أَلَمْ يَجِدْكَ يَتِيمًا فَآوَى ﴿۶﴾ مگر نه تو را يتيم يافت پس پناه داد (۶) وَوَجَدَكَ ضَالًّا فَهَدَى ﴿۷﴾ و تو را سرگشته يافت پس هدايت كرد (۷) وَوَجَدَكَ عَائِلًا فَأَغْنَى ﴿۸﴾ و تو را تنگدستيافت و بىنياز گردانيد (۸) فَأَمَّا الْيَتِيمَ فَلَا تَقْهَرْ ﴿۹﴾ و اما [تو نيز به پاس نعمت ما] يتيم را ميازار (۹) وَأَمَّا السَّائِلَ فَلَا تَنْهَرْ ﴿۱۰﴾ و گدا را مران (۱۰) وَأَمَّا بِنِعْمَةِ رَبِّكَ فَحَدِّثْ ﴿۱۱﴾ و از نعمت پروردگار خويش [با مردم] سخن گوى (۱۱) شان نزول ابن عباس مى گويد : پانزده روز گذشت ، و وحى بر پيامبر (صلى الله عليه وآله وسلّم) نازل نشد ، مشركان گفتند : پروردگار محمد ، او را رها كرده ، و دشمن داشته ، اگر راست مى گويد ماموريت او از سوى خدا است ، بايد وحى به طور مرتب بر او نازل مىشد ، در اينجا سوره فوق نازل گشت ( و به سخنان آنها پاسخ گفت ) . ✔اعمال عبادی مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْمالِكُ وَاَ نَا الْمَمْلُوكُ وَهَلْ يَرْحَمُ الْمَمْلُوكَ اِلا الْمالِك مولاى من اى مولاى من ، تويى مالك و منم مملوك و آيا رحم كند بر مملوك جز مالك ؟ مناجات حضرت امیر(علیه السلام) رو میخونی با خودت میگی مالک یعنی صاحب همه چیز، صاحب جسم و جان و قلب حرم اوست من دلم رو به چه کسی اجاره دادم ؟!صاحب خانه کجاست؟! ببخش ببخش اگر اموالت را غصب کردم العفو انت المالک و انا المملوک.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چهل روز بدون گناه {حرکت اول} | انصارالمهدی | 90 | 53,239 |