۱/خرداد/۹۳, ۱۱:۲۹
بنام الله
باسلام
قصد بروز رسانی تایپک طرح 40روز بدون گناه را دارم
چهل روز بدون گناه {حرکت اول}
![[تصویر: siqrqp_535.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7718216448/siqrqp_535.jpg)
با توجه به ایام پر از خیر برکت رجب و شعبان و رمضان
و اینکه 38روز به شروع ماه مبارک رمضان باقی مانده بهتر انست که در خود تحولی ایجاد نموده
بیایید اندکی بیندیشیم – تصمیم بگیریم – تمرین کنیم – عمل کنیم. پرواز را بیاموزیم و به آن قلههای رفیع اخلاقی و عرفانی برسیم. هم به آرامش و نشاط دنیوی و هم به سعادت و خوشبختی اخروی برسیم.
و
از همه دوستان دعوت می کنم تا با ایجاد یک طرح دوباره 40 روزه و ترک گناه در این مدت به یک تزکیه نفس جمعی دست پیدا کنیم
من أخلص لله أربعین صباحاً، فجّر الله ینابیع الحکمة من قبله علی لسانه:
هر کس چهل روز خود را برای خداوند خالص کند، خداوند چشمه های حکمت را از دلش بر زبان وی جاری و روان می کند.
راهکارهایی برای دوری از گناه
راحتترین راه گناه نکردن، در محیط و فضای آلوده وارد نشدن در آب گناه مسموم کننده است. واقع شدن در فضای آلوده به گناه، مثل واقع شدن در محیطی آغشته به بیماری واگیر است
دوری از دوستان و آشنایان و معاشرانی که اهل معصیت و گناه هستند
برای دوری از بدیها و پلیدیها و گناهان همین بس که از آنچه در دیگران میبینیم و نمیپسندیم. دوری کنیم. این سفارش علی (علیه السلام) است که فرمودند: برای تربیت خود همین بس که از آنچه در دیگران میبینی و نمیپسندی دوری کن
* از 1خرداد تا مورخه 10تیرماه1393*
و از دوستان خواهشمند است که در صورت شرکت در طرح روند کار خود را گزارش دهند
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
باسلام
قصد بروز رسانی تایپک طرح 40روز بدون گناه را دارم
چهل روز بدون گناه {حرکت اول}
![[تصویر: siqrqp_535.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7718216448/siqrqp_535.jpg)
همه ما خواهان سلامت و سعادت و نیکبختی در دنیا و قرار گرفتن در قرب الهی و محشور شدن با اولیاء خدا در آخرت هستیم. اما در بستر حرکت و تلاش در جهت رسیدن به اهداف متعالی فوق بعضاً در گرداب گناه و آلودگی گرفتار میشویم. میلغزیم، میلنگیم، میمانیم.
با توجه به ایام پر از خیر برکت رجب و شعبان و رمضان
و اینکه 38روز به شروع ماه مبارک رمضان باقی مانده بهتر انست که در خود تحولی ایجاد نموده
بیایید اندکی بیندیشیم – تصمیم بگیریم – تمرین کنیم – عمل کنیم. پرواز را بیاموزیم و به آن قلههای رفیع اخلاقی و عرفانی برسیم. هم به آرامش و نشاط دنیوی و هم به سعادت و خوشبختی اخروی برسیم.
و
از همه دوستان دعوت می کنم تا با ایجاد یک طرح دوباره 40 روزه و ترک گناه در این مدت به یک تزکیه نفس جمعی دست پیدا کنیم
من أخلص لله أربعین صباحاً، فجّر الله ینابیع الحکمة من قبله علی لسانه:
هر کس چهل روز خود را برای خداوند خالص کند، خداوند چشمه های حکمت را از دلش بر زبان وی جاری و روان می کند.
راهکارهایی برای دوری از گناه
راحتترین راه گناه نکردن، در محیط و فضای آلوده وارد نشدن در آب گناه مسموم کننده است. واقع شدن در فضای آلوده به گناه، مثل واقع شدن در محیطی آغشته به بیماری واگیر است
دوری از دوستان و آشنایان و معاشرانی که اهل معصیت و گناه هستند
برای دوری از بدیها و پلیدیها و گناهان همین بس که از آنچه در دیگران میبینیم و نمیپسندیم. دوری کنیم. این سفارش علی (علیه السلام) است که فرمودند: برای تربیت خود همین بس که از آنچه در دیگران میبینی و نمیپسندی دوری کن
* از 1خرداد تا مورخه 10تیرماه1393*
✔نماز اول وقت (حتی و به ویژه نماز صبح)
✔مراقبت از زبان (مراقبتی بسیار شدید)
✔انس با قرآن (شامل تلاوت مداوم در روز، تفکر در آیات و عمل به دستورات)
✔نظم (در همه ی ابعاد زندگی و به وِیژه اعمال عبادی)
✔سحر خیزی
✔وفای به عهد
✔صدق (حتی در جایی که به ضرر ماست)
✔رعایت احترام والدین و همچنین سادات
✔استغفار دائم و تلاش مجاهدانه برای ترک معصیت (به ویژه معاصی زبان و چشم و شکم و گوش)
✔صله رحم
✔بازکردن گره از مشکلات مومنین
✔مراقبت در کسب روزی حلال
✔خوش خلقی و گشاده رویی و حقیقتاً متواضع، صابر (بر بلا و مصیبت و سختی اطاعت خدا و پرهیز از گناه) و حلیم (فروبرنده ی خشم)
✔فهم دقیق و عمیق و از روی تحقیق معارف دین!
✔مورد ویژه خانم ها هم حجاب کامل و حفظ حیای حقیقی (در تمام شئون و مراتب آن) + اطاعت از همسر
✔پاک کردن حقوق مالی (به ویژه حق الناس و دیون مالی)
✔نماز شب و شب زنده داری
✔شرکت در مراسم عزاداری سیدالشهدا و حتی برپایی انفرادی آن (ولو در حد مداومت بر زیارت عاشورا و گوش دادن روضه و ریختن اشک برای حضرت)
✔جمع شدن با کسانی که محب اهل بیت هستند در مجالسی برای انس گرفتن و دوستی کردن و خواندن احادیث اهل بیت
✔ اظهار فقر و بیچارگی بر سر سجاده به پیشگاه الهی در تمام زمینه ها(عاجزانه و حقیرانه و ملتمسانه مکرر در مکرر)
✔توسل به اهل بیت
✔کم کردن شدید ارتباط به ویژه ارتباط و انس قلبی با کسانی که آنها با خدا انسی ندارند و محب اهل بیت نیستند و از اینها مهمتر از دشمنان اهل بیت بیزار نیستند!!!
✔اعمال عبادی
(مانند زیارت اماکن مقدس، خواندن زیارت جامعه کبیره، تلاوت سوره اسراء در شبهای جمعه، تأکید فراوان بر خواندن نوافل به ویژه نافله های صبح، مغرب، عشا و شب، تأکید ویژه بر خواند تعقیبات نماز، خواندن نمازهای مستحب مانند نماز امیرالمومنین و نماز جعفر طیار و ..و ادعیه ای مانند ندبه و کمیل و دعاهای صحیفه سجادیه و زبان ذاکر به اذکاری چون صلوات و استغفار و...)
(مانند زیارت اماکن مقدس، خواندن زیارت جامعه کبیره، تلاوت سوره اسراء در شبهای جمعه، تأکید فراوان بر خواندن نوافل به ویژه نافله های صبح، مغرب، عشا و شب، تأکید ویژه بر خواند تعقیبات نماز، خواندن نمازهای مستحب مانند نماز امیرالمومنین و نماز جعفر طیار و ..و ادعیه ای مانند ندبه و کمیل و دعاهای صحیفه سجادیه و زبان ذاکر به اذکاری چون صلوات و استغفار و...)
با ذکر صلوات اعلام امادگی کنید و مواردی رو که انتخاب کردید ذکر کنید
و از دوستان خواهشمند است که در صورت شرکت در طرح روند کار خود را گزارش دهند
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیگه اگه منو ندیدین حلالم کنین چون فک کنم دق کنم.