|
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۱:۵۱, ۱۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۳ ۳:۰۸ توسط soora.)
شماره ارسال: #425
|
|||
|
|||
(۱۲/خرداد/۹۳ ۱:۴۸)علمدار133 نوشته است: باز عبدالرحمن بد حرف زد سورا ![]() ایرادی نداره آقای علمدار، آقای عبد الرحمن قراره هر چند وقت یکبار اشک منو در بیارن از قدیم گفتن هر چه از دوست رسد نکوست. ....از طرفی اصلا بد حرف نزدن، خوب تازه واردم. . . ممنون از راهنمایی تون. ... امشب آقای علمدار بهم قسمت اعتبار ها رو یاد دادن، اینقدر ذوق زده شدم که خواب از کلم پریده.... انگار از تاریکی به روشنایی رسیده باشم،چقدر علم پیشرفت کرده ![]() دیدم چه دوستان خوبی دارم که به حرف هام اهمیت دادن و برام ارزش قائل شدن نوشته های من کوچکترین و خوندن و هم دیدم پیام های زیبایی برام گذاشتن.... حتی اگر اعتبار هم بهم نمیداند یا اعتبار منفی بهم میدادن، باز خوشحال میشدم چون میدونم دوستان خوبی دارم ..... ممنون بابت محبتتون تا صبح ذوق مرگ نشم خوبه من جنبه ی این همه خوشحالی وندارم .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,042 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,752 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,584 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 283,892 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,102 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,720 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|