کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۱:۵۱, ۱۲/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۳ ۳:۰۸ توسط soora.)
شماره ارسال: #425
آواتار
(۱۲/خرداد/۹۳ ۱:۴۸)علمدار133 نوشته است:  باز عبدالرحمن بد حرف زد
الان اگه به من بگه تازه وارد شیشه یوزرش رو پائین میارم
این بنده خدا داره خودمونی میشه کجاش تازه وارده؟Angry

خانم (سورا)سوارBig Grin
روی دکمه اعتبار کلیک کنین اولی از پائین خنثی هست یعنی امتیازی نمیده این مدلش هم تازه اومده تو تالار قبل نبود قبلا ها که عبالرحمن کوچیک بود یه امتیاز منفی بود که الحمدالله از اون موقع که ایشون اومد حذفش کردن چون خیلی منفی میداد به این واونCool

سورا Big Grin
ایرادی نداره آقای علمدار، آقای عبد الرحمن قراره هر چند وقت یکبار اشک منو در بیارن Big Grin از قدیم گفتن هر چه از دوست رسد نکوست. ....
از طرفی اصلا بد حرف نزدن، خوب تازه واردم. . .
ممنون از راهنمایی تون. ...

امشب آقای علمدار بهم قسمت اعتبار ها رو یاد دادن، اینقدر ذوق زده شدم که خواب از کلم پریده.... انگار از تاریکی به روشنایی رسیده باشم،چقدر علم پیشرفت کرده Big Grin
دیدم چه دوستان خوبی دارم که به حرف هام اهمیت دادن و برام ارزش قائل شدن نوشته های من کوچکترین و خوندن و هم دیدم پیام های زیبایی برام گذاشتن.... حتی اگر اعتبار هم بهم نمیداند یا اعتبار منفی بهم میدادن، باز خوشحال میشدم چون میدونم دوستان خوبی دارم ..... ممنون بابت محبتتون
تا صبح ذوق مرگ نشم خوبه من جنبه ی این همه خوشحالی وندارم Big Grin.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، ضحی ، علمدار133 ، السا ، Ali#59 ، رضوانه ، دل خسته ، azade ، حضرت عشق ، Bamdaad ، جویای حقیقت ، Mohammad Trust ، رهگذر.
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) - soora - ۱۲/خرداد/۹۳ ۱:۵۱

[-]