کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(B+) معیاری برای گمراه نشدن!!!!$#
۱۷:۴۸, ۲۶/آذر/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام علی جان
این مضمونی که شما از قول استادتون نقل کردید در برخی از روایات هم آمده(به عنوان مثال روایت معروف حضرت مسیح علیه و علی امه السلام درباره دوست و همراه خوب آمده است). اما خود این ابزار تشخیص از جنس درک قلبی است و در صورت بروز اختلاف، تشخیص مشکل خواهد بود که افراد به جمع بندی برسند.
به همین دلیل در موقع بروز اختلاف عموما همدیگرو رها میکنن و هر یکی میگه که دیگری اشتباه فهمیده و امکان تفاهم هم چندان بالا نیست.
هر چند با این نگاه موافقم و اون رو یکی از ابزار میدونم اما باید روی منطق فهم و تفاهم بیشتر تمرکز کنیم. چرا که موارد زیادی بودند و هستند که واقعا تشخیص انحرافشون برای امثال بنده که درکم و قوه تشخیصم پایینه سخته و اون افراد می تونن جلوه خودشون رو تغییر بدن.
فردی بود که مدتی پیش ایشون میرفتم. تا شما رو میدید اسم خودتو و خانوادت رو بهت میگفت.از مشکلاتم بدون اینکه حرفی زده باشم خبر داشت. حتی هم اتاقی هامو تو دانشگاه میشناخت. بسیار هم خوشچهره بود .فوق العاده چهره جذابی داشت. سید و روحانی و...
با اجنه هم مرتبط بود و در کتابهاش به دانشمندانی استناد میداد که اصلا کتابی نداشتن و من بعد فهمیدم که از خودشون سوال میکرده با کمک جن ها.
اتفاقا بنده رو هم خیلی تحویل میگرفت و مدام این آیه رو میخوند که " من اعتصم بالعروه الوثقی فهو محسن"
منم که کم جنبه و منتظر تحویل گرفته شدن و مدام از ایشون بیشتر خوشم میامد. تا اینکه یکی از دوستان از این رفت و آمد من خبردار شد و بهم گفت که ایشون از طرف رهبری ممنوع المنبر هست. و انقلاب و امام و .. قبول نداره و باطل میدونه و معتقده که انقلاب اسلامی ظهور رو به تاخیر انداخته و همون حرفای حجتیه و وظیفه ما مخالفت یا این نظامه و...
الان که یاد اون دوره میفتم خیلی احساس نزدیکی به خدا داشتم.
کار پیچیده است. باید روی این موضوع مهم که شما فرمودید بیشتر کار کنیم.
ممنون از شما بابت دقت نظرتون.
ضمنا اگر به داستان گفتگوی حضرت امیرالمومنین با حسن صباح در مسجد کوفه مراجعه کنیم، نکاتی زیادی راجع به این موضوع توش پیدا میکنیم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، احیاء ، اسماعیل ، Ramin_Ghn ، وحید الف ، یا ثارالله ، در جستجوی سختی ، Hadith ، قلب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
RE: مهمترین پست ارسالی من!! معیاری برای گمراه نشدن!!!! - محسن1979 - ۲۶/آذر/۸۹ ۱۷:۴۸

پرش در بین بخشها:

بالا