|
چهل روز بدون گناه { حــرکـت دوم }
|
|
۵:۴۶, ۲۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
بار خدايا، مرا در اصلاح خويش به كارى فرمان داده اى كه خود به گزاردن آن تواناتر از من هستى و قدرت تو بر آن و بر من از قدرت من بيش است. پس مرا به كارى بر انگيز كه تو را از من خشنود مى گرداند و خشنودى خود از من بخواه، بدان هنگام كه از عافيت بر خوردار باشم. دعای22صحیفه سجادیه
✔اعمال عبادی مناجات شعبانیه خداوندا، برمحمد و خاندان محمد درود فرست و آن دم که تو را خوانم، دعایم بشنو؛ و چون تو را ندا دهم ندایم بشنو؛ و آنگاه که با تو راز گویم، به من رخ بنمای که [از همه جهان و جهانیان] به سوی تو گریختهام و در پیشگاهت ایستادهام، نالان و زاران و بیبرگ و نوا، و به پاداشی که نزد توست امیدوارم. و تودانی که در دل چه دارم و از نیازم آگهی و نهادم میشناسی؛ و کار این سرای و آن سرایم برتو پوشیده نیست. [و تودانی] آنچه خواهم که به زبانم رانم و بنمایم و خواستهام گویم و آنچه برای سرانجام خویش بدان امیدوارم. سرورا، سرنوشتم به دست توست و هر آنچه تا واپسین دم حیاتم، نهان و عیان از من سرزند، تو دانی. و کاستی و فزود و سود و زیانم تنها به دست توست نه دگری. معبودا، اگر مرا از رزقت ناکام گردانی، کیست که روزیام دهد؟ و اگر به خواریام کشانی، کیست که یاریام دهد؟ معبودا، از خشم تو و فرود آمدن کیفرت به تو پناه برم. ✔شرکت در مراسم عزاداری سیدالشهدا و حتی برپایی انفرادی آن (ولو در حد مداومت بر زیارت عاشورا و گوش دادن روضه و ریختن اشک برای حضرت) <<<ختم زیارت عاشورا در40روز>>> ✔انس با قرآن بنده باش! وَ اعبُد رَبَّکَ حَتّی یَأتِیَکَ الیَقین (الحجر/99) آب باید برود توی برگ تا سبز و شاداب باشد؛ و گرنه روی برگ که فایده ای ندارد و بدتر آن را می پوساند می گویی نه؟ امتحان کن! از درخت توت یک برگ بچین و بگذار توی یک ظرف آب چند روز دیگر بیا و تماشا کن! قرآن مثل آب است، آب حیات ، و ما مثل همان برگ. پس اگر قران را فقط در شبهای قدرروی سر بگذاریم که سبزنمی شویم، حیات پیدا نمی کنیم. قرآن باید بیاید توی سر، وتوی ذهن وزندگی ما و دریک کلمه هرچه قرآن می گوید ماباید بگوییم چشم! اسم این کار را بندگی می گذارند و قرآن ازما همین رامی خواهد. وَ اعبُد رَبِّک : بندگی کن پروردگارت را |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چهل روز بدون گناه {حرکت اول} | انصارالمهدی | 90 | 53,238 |