|
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۰:۱۶, ۲۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #623
|
|||
|
|||
|
ﺧﺒﺮ ﻓﻮﺭﯼ ﺍﺯ ﭼﯿﻦ 卂妝十夾太乗乗¥乗醂煅排埔泄覯狿母 墄嫺媯覛 毎廿 卄廾丸毋忒娉溈毋牀姆才 媯覛毎廿 卄廾丸 毋忒娉溈毋牀姆才 媯覛毎廿 卂妝十夾太乗䅈乗 ¥ ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﺩﺍﺩﻣﻮﻥ ﺑﺮﺳﻪ ایشالا ﺷﺎﯾﻌﻪ ﺑﺎﺷﻪ مورد داریم پسره هدفش از مدرسه رفتن فقط این بوده که یاد بگیره اسم و فامیلیشو بنویسه ولی از ترس سربازی الان در حال کار روی پایانه نامه دکترای تخصصیشه مسافر تاکسی آهسته روی شونهی راننده زد چون میخواست ازش یه سوال بپرسه، راننده جیغ زد، کنترل ماشین رو از دست داد، نزدیک بود که بزنه به یه اتوبوس ! از جدول کنار خیابون رفت بالا نزدیک بود که چپ کنه، اما کنار یه مغازه توی پیاده رو متوقف شد . . . برای چندین ثانیه هیچ حرفی بین راننده و مسافر رد و بدل نشد ! سکوت سنگینی حکم فرما بود تا این که راننده رو به مسافر کرد ! و گفت: هی مرد! دیگه هیچ وقت این کار رو تکرار نکن، من رو تا سر حد مرگ ترسوندی! مسافر عذرخواهی کرد و گفت: من نمیدونستم که یه ضربهی کوچولو آنقدر تو رو میترسونه . . . راننده جواب داد: واقعآ تقصیر تو نیست، امروز اولین روزیه که به عنوان یه رانندهی تاکسی دارم کار میکنم، آخه من ۲۵ سال رانندهی ماشین جنازه کش بودم…! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,046 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,768 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,615 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 283,911 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,150 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,724 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|