|
دین .علم . عقل(احکام بی دلیل)
|
|
۲۰:۰۸, ۵/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۰ ۸:۳۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
این مبحث پاسخی است خیلی از مباحث در زمینه احکام اسلامی گاهی از خودمان سوال میکنیم که چرا احکام را اجرا میکنیم . با این که شاید به نظر من یا روشنفکران و ... دلیلی برای ان یافت نمیشود و ان قانون ظالمانه به نظر میرسد اگر شما خداوند را قبول دارید حتما میدانید که : خداوند کمال مطلق است و در هر کمال و خوبی و حسنی که به ذهن ما برسد یا نرسد کامل است و در ان صفت خوب از او بالاتر یافت نمیشود خداوند حکیم ترین است . عالم ترین است یعنی اگر حکمی را صادر کرد حتما مصاحتی در ان است و با توجه به علم بینهایت و کاملش ان حکم را صادر کرده خداوند عادل است و به کسی سر سوزنی ظلم نمیکند و کوچکترین حرکت خوب و بدی را بدون پاداش و عذاب قرار نمیدهد . چرا که اگر عقاب کسی که به شما ظلم کرده را ندهد به شما ظلم کرده و خدا ظالم نیست . خداوند مهرباترین بخشنده ترین و خوبترین خوبی هاست . بنده اش را بسیار دوست میدارد و او عشق میورزد . پس علم و حکمت و عدالتش در مسیر محبت و دوست داشتن بنده اش میباشد و هر حکمی را که صادر میکند برای خیر و پیشرفت بنده اش میباشد . با این اوصاف من یا فلان دانشمند بیشتر میداند یا خدا؟!!! چه کسی به من با این همه دانش و قدرت (مطلق)اشنا تر و مهرباتر است؟!! خدا توان کمک به مرا دارد یا کس دیگر؟ خدا قصدش از روی علم و شناخت و عشقش به بنده درست تر است و یا ..... این از دید کسی است که خدا باور است و از دید کسی که خدا باور نیست ...ایا این دلیلی برای باور خداوند نمیباشد؟ یا الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
| پیام در این موضوع |
|
دین .علم . عقل(احکام بی دلیل) - وحید110 - ۱/خرداد/۹۰, ۱۲:۱۴
عمل کردن به دستورات دین عاقلانه یا خرافات - وحید110 - ۲/خرداد/۹۰, ۱۸:۵۲
دین . روح . - وحید110 - ۳/خرداد/۹۰, ۱۱:۰۹