کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دین .علم . عقل(احکام بی دلیل)
۲۰:۰۸, ۵/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۰ ۸:۳۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام
این مبحث پاسخی است خیلی از مباحث در زمینه احکام اسلامی

گاهی از خودمان سوال میکنیم که چرا احکام را اجرا میکنیم . با این که شاید به نظر من یا روشنفکران و ... دلیلی برای ان یافت نمیشود و ان قانون ظالمانه به نظر میرسد اگر شما خداوند را قبول دارید حتما میدانید که :
خداوند کمال مطلق است و در هر کمال و خوبی و حسنی که به ذهن ما برسد یا نرسد کامل است و در ان صفت خوب از او بالاتر یافت نمیشود
خداوند حکیم ترین است . عالم ترین است یعنی اگر حکمی را صادر کرد حتما مصاحتی در ان است و با توجه به علم بینهایت و کاملش ان حکم را صادر کرده
خداوند عادل است و به کسی سر سوزنی ظلم نمیکند و کوچکترین حرکت خوب و بدی را بدون پاداش و عذاب قرار نمیدهد . چرا که اگر عقاب کسی که به شما ظلم کرده را ندهد به شما ظلم کرده و خدا ظالم نیست .
خداوند مهرباترین بخشنده ترین و خوبترین خوبی هاست . بنده اش را بسیار دوست میدارد و او عشق میورزد . پس علم و حکمت و عدالتش در مسیر محبت و دوست داشتن بنده اش میباشد و هر حکمی را که صادر میکند برای خیر و پیشرفت بنده اش میباشد .
با این اوصاف
من یا فلان دانشمند بیشتر میداند یا خدا؟!!! چه کسی به من با این همه دانش و قدرت (مطلق)اشنا تر و مهرباتر است؟!!
خدا توان کمک به مرا دارد یا کس دیگر؟ خدا قصدش از روی علم و شناخت و عشقش به بنده درست تر است و یا .....
این از دید کسی است که خدا باور است و از دید کسی که خدا باور نیست ...ایا این دلیلی برای باور خداوند نمیباشد؟

یا الله
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، سپهسالار ، ehsan_mt ، MiNuTeS ، سوفیا ، خادمة الزهرا ، ترنم وحیدی ، MESSENGER ، Abasaleh ، Admirer ، emadm ، rastin ، فاطمه خانم ، omidman ، fighters ، Asma ، kashkol-ir ، مصباح
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
دین . روح . - وحید110 - ۳/خرداد/۹۰, ۱۱:۰۹
دین و لذت - وحید110 - ۵/خرداد/۹۰, ۱:۰۹
RE: دین .علم . عقل - وحید110 - ۲/تیر/۹۰, ۱۰:۵۹
RE: دین .علم . عقل - وحید110 - ۲۵/اسفند/۹۰, ۱۹:۰۷
RE: دین .علم . عقل - وحید110 - ۱۴/دی/۹۱, ۱۲:۰۱
RE: دین .علم . عقل - omidman - ۱۷/دی/۹۱, ۱۱:۳۲
چرا باید احکام را اجرا کنیم ؟ - وحید110 - ۵/تیر/۹۰ ۲۰:۰۸