(۳۱/خرداد/۹۳ ۹:۱۲)میلاد.م نوشته است: بسم الله
.
.
دوستان ، خصوصا روی سخنم با صاحب تاپیکه .
شما تو پست اولت گفتی که :
در مورد همه چی که نمی شه باشه،مثلا من یه تاپیک بزنم در مورد همه چی توش هر چی می خواید بنویسید،!!ً!
اما بقیه نکاتی که گفتید و در فوق آوردم میشه عامل جدا کننده این تاپیک از تاپیک های دیگه،
.
.
خوب ، حالا من پست های این تاپیک رو خواندم، 90 درصدشون،اصلا ربطی به چیزهایی که شما گفتی ندارن، (فعالیت روزانه و ...)
کلا دو تا حالت دارن :
1-در خنده حلال می گنجن.
2-اسپم هستن.
.
.
خوب،اسپم ها که تکلیفشون مشخصه،
اونهایی هم که در خنده خلال می گنجن،چه دلیلی داره که در تاپیک دیگری پیگیری بشن،
.
.
الان خدایی شما جای من بودید چه می کردید ؟؟؟
آیا اینجا فیس بوکه، ؟؟؟
ما اینجا میایم که وقتمون تلف بشه ؟؟؟ و ده تا تاپیک سبک خنده حلال داشته باشیم ؟؟؟
اینجا میایم که چت کنیم ؟؟؟
ما نمی خوایم به چیزهای مهم تر هم وقتمون رو بگذرونیم ؟؟؟
الان این تاپیک چه سودی به حال ما و شما داره رفقا ؟؟؟
.
.
====================================================================================
.
لطفا فعلا در مورد همه چی ،چیزی نذارین ،تا اول یک سود از این تاپیک مشخص بشه ....
- اینجا تالار گفتمانه،دفعه ی قبل هم خانم حدیث گفتند که چت روم نیست.چت روم ینی جایی که توش حرف میزنن،محل گفتمان...اینجا هم تالار گفتمانه.

- یک سود : مجرد ها که اغلب جوون هم هستند،به جای جمع شدن در چت روم هایی که منظور شماست،در یک تالار مذهبی جمع میشن و درباره ی خودشون صحبت میکنند.
- پست های تایپیک به دو بخش اسپم و غیر اسپم تقسیم میشه.
- بخش های غیر اسپم،فقط برای خنده حلال نیست.در واقع هر چیز خنده داری که برای خنده حلال نیست.مهم فقط اینه که اینجا نشه کپی پیست جوک.
- در ضمن من یه بار هم قبلا گفتم،تمام تواپیک این سایت وزین،داره در عقلانیت و گفتمان انسان ساز،غوطه ور میشه...بزارید یه دونه تایپیک هم ( یه دونه تایپیک! ) همینطوری باشه.
- و در اخر هم باید بگم که هر تایپیکی که نباید هدفدار و سودمند باشه...اگر اینطوری لطفا بگید تا من در ارسال بعدی یه فهرستی از تایپیک های غیر سودمند ارائه بدم که همونقدر که ناظران گیر این تایپیک دادن اونجا رو هم منور بفرمایند.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته.