|
خبر های خیلی خووووب از طرف مجردها ...
|
|
۱۹:۵۶, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
فقط اینو میدونم که نباید به خاطر ترس از بی پولی ازدواج نکنیم شما پشتتو به ائمه گرم کن دلتو به خدا قرص کن برو جلو واسه ازدواجت پا پیش بذار ببین خدا چجوری تو همین سن 17 سالگیت کار جور میکنه روزیتو میرسونه . عزیزم روزی هر بنده ی خدا دست خداست . از اینا نترس که اخر عاقبت ترس از بی پولی و به فکر این بودن که من هنوز اماده نیستم یا ترس از مسخره کردن دیگران کاری سرت میاره که اخر سر مثل من به گناه بیوفتی حالا شاید تو ایمانت قوی تره گناه کمتری بکنی اما نیاز به شریک و همدم تو زندگی و نیاز به استقلال و حتی نیاز به مسئولیت پذیری بعد از نوجوانی اگه بهشون پاسخ داده نشه خوردت میکنه ...
ماها وقتی بچه ایم تو تشکمون ی زن هست (مادر) وقتی ازدواج میکنیم هم هست (همسر) پس اینجوری خوابیدن (نه از نظر جنسی از نظر عاطفی) برای انسان خوابیدن طبیعی و جزو حق های پایه ای هر انسانی عنوان میشه نه مثل الان من و شما که حد اقل 10 ساله داریم بالش بغل میکنیم میخوابیم خیلی از رفتار های طبیعی انسانی تو جامعه ما داره ترد میشه چیزایی که قبلا داشتیم مثل گرفتن دست ها یا به آغوش کشیدن اینا بار احساسی که داره باعث تخلیه روانی میشه اما خیلیا اینارو میچسبونن به مسائل جنسی ... ختم کلام : آقا از من میشنوی هرچه زود تر زن بگیر که بی پولی هم حتی از دردی که بی همسری بهت میده خطرناک تره |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| «مهم» (مجردها حتما بیان تو) از ازدواج چه می دانیم؟؟؟ «مهم» | أین المنتظر | 73 | 44,121 |
۲/آبان/۹۶ ۱۲:۵۰ آخرین ارسال: safetyshoes |
|
| نظرسنجی(عامل ناکامی در ازدواج مجردها) | یا زهرا | 27 | 10,088 |
۱۱/آذر/۹۵ ۱۷:۳۳ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| پیشنهاد راه هایی برای تسکین و آرامش دل مجردها | nafas | 3 | 1,883 |
۲۵/اردیبهشت/۹۵ ۱۰:۲۸ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| خانواده چیست؟ *مجردها یا علی * | مرهم | 22 | 10,175 |
۴/مهر/۹۴ ۱۲:۵۱ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|