|
دعوت به قرائت چهل روز زیارت عاشورا برای مجرّدان تالار
|
|
۷:۵۵, ۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۷:۵۶ توسط M03TAFA.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۶/تیر/۹۳ ۲۲:۱۶)Hadith نوشته است: ای بابا ای بابا آقا این زیر پوست من داره یه چیزی هی وول وول میخوره . اصلا در پوست خود نمیگنجم خدایا شکرت خدایا ببن این آدما این خوبا دارن برای بنده هات دعا میکنن خودت همه حاجت های دلشونو بده خودت حاجت رواشون کن همونقدری که دل ما جوونا رو شاد کردن 100 برابر دلشونو شاد کن . خدایا خودت ظهور امام زمانو که تنها خواسته مشترک دل همه همه همه ماست رو برسون . الهی آمین آقا منم هستم فقط اینکه من یکمی زود تر شروع کردم حالا باید دوتا بخونم یا همون یدونه کافیه؟ چیجوری کنم نیتمو عوض کنم یا دوبار بخونم یا میشه به همین عمل یه نیت دیگه هم اضافه کرد؟ ![]() 1. Hadith 2.رضوانه 3.عشقم کربلا 4.hessam 5.alisolton 6.help me 7.فدایی ولایت 8.پرنیان 9.عبدالرحمن 10.Bahar 11.مجتبی 110 12.شیدا 13. نهج الحسین (علیه السلام) 14.ali 64 15.السا 16.مجید املشی 17.aakbarib 18.ساجد 19.یاسین 20. محمد تراست 21. مجنون الحسین 22. حضرت عشق. 23. moze84 24.amirhq21 25.mosi34 پا نوشت : اصلا از خوشحالی دلم داغ شده هیچ جوره هم خنک نمیشه نمیدونم چه کنم خخخخخ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قراری برای قرائت سوره ی یاران امام زمان در شبهای جمعه | علی 110 | 576 | 164,874 |
۳/آذر/۹۶ ۲:۱۱ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 18,057 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,483 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| <<<ختم زیارت عاشورا در40روز>>> | رهگذر. | 169 | 41,580 |
۲۳/تیر/۹۳ ۱۲:۳۵ آخرین ارسال: رهگذر. |
|