تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دعوت به قرائت چهل روز زیارت عاشورا برای مجرّدان تالار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
بسم الله الرّحمن الرّحیم

«وَقُل رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا»

سلام و عرض ادب!
هرچند فکر می‌کنم عنوان موضوع،گویای محتوای آن است،اما توضیحی مختصر عرض می‌کنم؛
با توجّه به اینکه بسیاری از دوستان طبق تجربه خاصیّت قرائت چهل روزه‌ی زیارت عاشورا را برای تأهل مجرّب دانسته‌اند و با توجّه به رشد موضوعات ازدواج و دغدغه بودن این موضوع برای بسیاری از کاربران عزیز در این تالار،
اولّین و شاید تنها کاری که از دست همه‌ی ما برمی آید،دعا برای گشایش در امر ازدواج این عزیزان است..

به همین دلیل،به صورت دسته جمعی،از اولّین روز ماه مبارک رمضان،به مدّت چهــــل روز،باهم زیارت عاشورا به نیّت گشایش در امر ازدواج این عزیزان قرائت خواهیم کرد.
اگر هم بتوانید اسم ببرید که عالیست..

برای آقایان وخانمهای بزرگوار مجرّدی که قصد ازدواج دارند.

هرکسی که مایل به شرکت در این طرح است،با ذکر صلواتی در ذیل همین تاپیک اعلام امادگی کند لطفاً..

افوّض امری الی الله..
آقا ما داریم لیستمونو واسه دعا آماده میکنیمااااBig Grin
دیگه کسی نبوووود؟!
Blush شمام جای خواهر برادرای ما!!

اللهم صل علی محمدو آل محمد و عجل فرجهم
(۶/تیر/۹۳ ۲۲:۲۲)رضوانه نوشته است: [ -> ]آقا ما داریم لیستمونو واسه دعا آماده میکنیمااااBig Grin
دیگه کسی نبوووود؟!
رضوانه جان،اینجا نباید اعلام آمادگی برای حضور در لیست داشته باشند.
اینجا کسانی که میخوان زیارت عاشورا بخونن،اعلام آمادگی می‌کنن..Smile
(۶/تیر/۹۳ ۲۲:۲۷)Hadith نوشته است: [ -> ]رضوانه جان،اینجا نباید اعلام آمادگی برای حضور در لیست داشته باشند.
اینجا کسانی که میخوان زیارت عاشورا بخونن،اعلام آمادگی می‌کنن..Smile
آها٬ از اون جهت؟!
اوکی٬ منم میخونم ان شاءاللهAngel
منم هستم .
اللهم صل علی محمد و آل محمد
.
.
.
از فردا شب شروع میشه دیگه ، آره ؟؟؟؟؟
از اولین روز ماه رمضان ان شاءالله.
اگر فردا شروع ماه مبارک رمضان باشه،بله .
چقدر دیر تاپییک رو زدید...
ولی تاپیک خوبیه ... یه قانون بزارید حالا هر کس هم دیر رسید از اون ور میتونه چند روز بیشتر بخونه... ولی مهلت ثبتنام رو محدود نکنید و به کار بر ها پیام دعوت بفرستید.

بعد اینکه پیشنهاد میدم یه هماهنگی ایجاد کنید همه تقریبا تا جایی که براشون مقدوره تو یه تایم مشخص بخونن مثلا 11 شب .
یا بعد نماز صبح
سلام به دوستان
من هم هستم به شرطی که برای برادرانم و بنده هم دعا کنیدBig Grin

یا علی(علیه السلام) مدد
(۶/تیر/۹۳ ۲۳:۰۴)مرهـم نوشته است: [ -> ]چقدر دیر تاپییک رو زدید...
ولی تاپیک خوبیه ... یه قانون بزارید حالا هر کس هم دیر رسید از اون ور میتونه چند روز بیشتر بخونه... ولی مهلت ثبتنام رو محدود نکنید و به کار بر ها پیام دعوت بفرستید.

بعد اینکه پیشنهاد میدم یه هماهنگی ایجاد کنید همه تقریبا تا جایی که براشون مقدوره تو یه تایم مشخص بخونن مثلا 11 شب .
یا بعد نماز صبح

اینجوری سخت میشه..
فعلاً همه ان شاءالله از روز اول ماه مبارک شروع می کنیم،هرکسی هر ساعتی از روز تونست،بخونه..
چون هرکسی برنامه‌ی خاص خودش رو داره و هماهنگیش سخت‌ه و برای بچه ها محدودیت ایجاد میشه.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع