|
3... اون نقطه ای که می خواهی بهش برسی کجاست ؟!
|
|
۱۵:۴۴, ۱۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۷/تیر/۹۳ ۳:۲۴)aaaaa نوشته است: لیعبدونصد در صد خیر! (البته که توضیح واضحات است ) داستانه (البته واقعی ) طالوت و جالوت رو به یادتون می آورم ... تا حالا خوندید ؟! اگر هم خوندید دوباره بخونید ... طالوت سپاهیان خود را حرکت داد و آنها را از شهر خودشان دور ساخت، تا به نزدیکى سپاه دشمن رسیدند، و خواست توان جنگى و رزمى آنها را بیازماید و از میزان صبر و تحمل و فرمانبردارى و اطاعت آنها آگاه گردد، لذا در لحظاتى که به شدت خسته شده بودند و تشنگى بر آنان چیره گشته بود، بدانان گفت: شما به زودى از نهرى خواهید گذشت و خداوند به وسیله آن شما را در بوته امتحان و آزمایش قرار مىدهد تا آنان را که اطاعت مىکنند از نافرمانان مشخص سازد. بنابراین، کسى که از آن آب ننوشد و لذّت آن را نچشد، از پیروان من خواهد بود، ولى هر یک از شما مىتواند تنها یک مشت از آب برگیرد و تشنگى خود را بهوسیله آن برطرف سازد و کسى که بیش از دیگران بیاشامد، از پیروان من نیست. ولى آنگاه که به رودخانه رسیدند، بیشتر آنها با فرمان طالوت مخالفت کرده و بدون توجه به نهى او، خود را از آن سیراب ساختند: فَلَمّا فَصَلَ طالُوتُ بِالجُنُودِ قالَ إِنَّ اللَّهَ مُبْتَلِیکُمْ بِنَهَرٍ فَمَنْ شَرِبَ مِنْهُ فَلَیْسَ مِنِّى وَمَنْ لَمْیَطْعَمْهُ فَإِنَّهُ مِنِّى إِلّا مَنِ اغْتَرَفَ غُرْفَةً بِیَدِهِ فَشَرِبُوا مِنْهُ إِلّا قَلِیلاً مِنْهُمْ؛ و آنگاه که طالوت لشکر کشید، گفت: به راستى که خداوند شما را به نهر آبى مورد آزمایش قرار مىدهد، کسى که از آن بیاشامد، از پیروان من نیست و کسى که از آن ننوشد پیرو من است، مگر اینکه کفى بیشتر نیاشامد، ولى همه لشکریان به جز افرادى اندک، از آن آب نوشیدند. ....الان اینجا ملاک چه بود جز فرمانبرداری ؟! جز بندگی ! خداوند هم همین رو می خواهد ! بندگی ... فرمان برداری ... حالا کسی بگوید چرا آب نخورم ! یا بخورم !! ای چه فرقی به حاله خداوند دارد ؟! پس می خورم !! این خارج از بندگی هست ! فقط خداوند می خواهد همین را بسنجد که طرف چه مقدار در مقابله حرفاهای خداوند فرمانبردار هست . چقدر بنده است ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |