کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3... اون نقطه ای که می خواهی بهش برسی کجاست ؟!
۱۵:۴۴, ۱۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
(۱۷/تیر/۹۳ ۳:۲۴)aaaaa نوشته است:  لیعبدون
ولی آیا خدا به عبادت ما نیازی داره؟
صد در صد خیر! (البته که توضیح واضحات است )
داستانه (البته واقعی ) طالوت و جالوت رو به یادتون می آورم ...
تا حالا خوندید ؟! اگر هم خوندید دوباره بخونید ...
طالوت سپاهیان خود را حرکت داد و آنها را از شهر خودشان دور ساخت، تا به نزدیکى سپاه دشمن رسیدند،
و خواست توان جنگى و رزمى آنها را بیازماید و از میزان صبر و تحمل و فرمانبردارى و اطاعت آنها آگاه گردد،
لذا در لحظاتى که به شدت خسته شده بودند و تشنگى بر آنان چیره گشته بود، بدانان گفت: شما به زودى از نهرى خواهید گذشت و خداوند به وسیله آن شما را در بوته امتحان و آزمایش قرار مى‏دهد تا آنان را که اطاعت مى‏کنند از نافرمانان مشخص سازد.
بنابراین، کسى که از آن آب ننوشد و لذّت آن را نچشد، از پیروان من خواهد بود، ولى هر یک از شما مى‏تواند تنها یک مشت از آب برگیرد و تشنگى خود را به‏وسیله آن برطرف سازد و کسى که بیش از دیگران بیاشامد، از پیروان من نیست. ولى آن‏گاه که به رودخانه رسیدند، بیشتر آنها با فرمان طالوت مخالفت کرده و بدون توجه به نهى او، خود را از آن سیراب ساختند:
فَلَمّا فَصَلَ طالُوتُ بِالجُنُودِ قالَ إِنَّ اللَّهَ مُبْتَلِیکُمْ بِنَهَرٍ فَمَنْ شَرِبَ مِنْهُ فَلَیْسَ مِنِّى وَمَنْ لَمْ‏یَطْعَمْهُ فَإِنَّهُ مِنِّى إِلّا مَنِ اغْتَرَفَ غُرْفَةً بِیَدِهِ فَشَرِبُوا مِنْهُ إِلّا قَلِیلاً مِنْهُمْ؛
و آن‏گاه که طالوت لشکر کشید، گفت: به راستى که خداوند شما را به نهر آبى مورد آزمایش قرار مى‏دهد، کسى که از آن بیاشامد، از پیروان من نیست و کسى که از آن ننوشد پیرو من است، مگر این‏که کفى بیشتر نیاشامد، ولى همه لشکریان به جز افرادى اندک، از آن آب نوشیدند.
....

الان اینجا ملاک چه بود جز فرمانبرداری ؟! جز بندگی !
خداوند هم همین رو می خواهد !
بندگی ... فرمان برداری ...

حالا کسی بگوید چرا آب نخورم ! یا بخورم !! ای چه فرقی به حاله خداوند دارد ؟! پس می خورم !! این خارج از بندگی هست !
فقط خداوند می خواهد همین را بسنجد که طرف چه مقدار در مقابله حرفاهای خداوند فرمانبردار هست .
چقدر بنده است ...

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، help me ، السا ، شیدا ، مصباح ، soora
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: 3... اون نقطه ای که می خواهی یهش برسی کجاست ؟! - فاطمه خانم - ۱۷/تیر/۹۳ ۱۵:۴۴

پرش در بین بخشها:

بالا