|
دانلود معجزات علمی قران
|
|
۱۵:۱۱, ۲۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۵/تیر/۹۳ ۱۳:۴۴)namekarbary نوشته است: من دو دریایی ندیدم که به این شکل کنار هم باشن. این ها در قسمتی از دریا به وجود میان که رودخونه به دریا می ریزه و هر لحظه مقدار آب شیرین بهش اضافه می شه. برای همین هست که این مرز باقی مونده، نه این که دو دریا پابرجا مونده باشن و با هم ترکیب نشده باشن.وقتی یک رود وارد دریا که بشه جزئی از اون دریا میشه و دیگه برای خودش هویت رود رو نداره پس تبدیل به دو دریای مجزا میشه و شما نمی تونید رود رو از دریا تفکیک کنید (۲۵/تیر/۹۳ ۱۳:۴۴)namekarbary نوشته است: فکر می کنم معنای به هم تجاوز نمی کنن یا نمی آمیزن مشخص باشه. معنای این که بینشون برزخی هست هم فکر می کنم روشن هست.اما این تفاوت ها برمی گرده به تفاوت های زبان ببینید در آیه 20 از عبارت "يَبْغِيَانِ" استفاده میشه. عبارت رو با Google translate به فارسی برگردونید تا ببینید چه نتیجه ای داره. بنده جستجو کردم دقیقا عبارت "تجاوز کردن از" رو آورده. اگه به عکس دقت کنید دو دریا از همدیگه تجاوز نمی کنه اگر بحث از "نفوذ کردن" بود عبارت "ترشح" رو می آورد یا اگر که قرار بود با هم "ترکیب" بشه از عبارت "جمع" یا "تولیف" استفاده می کرد. پس میشه نتیجه از آیه 20 نتیجه گرفت که دو دریا نه اینکه در هم نفوذ نکنند، بلکه منظور این هست که به مرز همدیگه تجاوز نمی کنند. (۲۵/تیر/۹۳ ۱۳:۴۴)namekarbary نوشته است: در حالی که نه به هم می آمیزن صحیح هست و نه این که حائلی بینشون وجود داره.اما اینکه شما می فرمایید بین دو دریا حائلی وجود نداره به نظر بنده نظریه محکمی نیست وقتی چیزی دیده نشه دلیل بر این نیست که وجود نداره مثل عبور جریان برق از سیم وجود داره اما دیده نمیشه سوال : از کجا بفهمیم برق وجود داره ؟ جواب : وقتی لامپ روشن شد می گوئیم برق جریان داره (۲۵/تیر/۹۳ ۱۳:۴۴)namekarbary نوشته است: ترکیب شدن یا نشدن دو رود نشانه چی هست دقیقا و چه نتیجه ای باید ازش بگیریم که موفق نشدیم نتیجه بگیریم؟! این طور که می فرمایید انتظار داشتیم از نظر فیزیکی یک اتفاق بیفته و یک نیروی الهی رویداد دیگه ای رو رقم زده و ما باید اون رو نشانه چیزی بدونیم؟ من متوجه نشدم.نشانه برحق بودن قرآن اینطور نیست ؟!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ایا معجزات علمی قران چیزی میدانید؟ | sibten | 8 | 2,729 |
۸/خرداد/۹۵ ۲۰:۲۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| دلایل علمی که نشان از حقانیت علمی احکام اسلامی دارد | أین المنتظر | 19 | 15,075 |
۷/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۶ آخرین ارسال: s@m@neh |
|
| معجزات علمی قرآن | sajjadbest22 | 0 | 1,440 |
۲۲/تیر/۹۲ ۱۷:۳۷ آخرین ارسال: sajjadbest22 |
|