|
دلایل علمی که نشان از حقانیت علمی احکام اسلامی دارد
|
|
۲:۵۱, ۲۸/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۰ ۲۲:۰۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
پژوهشگر هلندی: کلمه «الله» آرامش بخش است یک پژوهشگر هلندی غیرمسلمان چندی پیش تحقیقی در دانشگاه آمستردام انجام داده و به این نتیجه رسیده بود که ذکر کلمه جلاله «الله» و تکرار آن و نیز صدای این لفظ، موجب آرامش روحی میشود و استرس و نگرانی را از بدن انسان دور میکند. این پژوهشگر غیرمسلمان هلند طی گفتگویی در این باره گفت: پس از انجام تحقیقاتی سه ساله که بر روی تعداد زیادی مسلمان که قرآن میخوانند و یا کلمه "الله" را می شنوند، به این نتیجه رسیدم که ذکر کلمه جلاله «الله» و تکرار آن و حتی شنیدن آن، موجب آرامش روحی میشود و استرس و نگرانی را از بدن انسان دور میکند و نیز به تنفس انسان نظم و ترتیب میدهد. وی در ادامه افزود: بسیاری از این مسلمان که روی آنان تحقیق میکردم از بیماریهای مختلف روحی و روانی رنج میبردند. من حتی در تحقیقاتم از افراد غیرمسلمان نیز استفاده کرده و آنان را مجبور به خواندن قرآن و گفتن ذکر «الله» کردم و نتیجه باز هم همان بود. خودم نیز از این نتیجه به شدت غافلگیر شدم، زیرا تأثیر آن بر روی افراد افسرده، ناامید و نگران، تأثیری چشمگیر و عجیب بود. این پژوهشگر هلندی همچنین گفت: از نظر پزشکی برایم ثابت شد که حرف الف که کلمه «الله» با آن شروع میشود، از بخش بالایی سینه انسان خارج شده و باعث تنظیم تنفس میشود، به ویژه اگر تکرار شود و این تنظیم تنفس به انسان آرامش روحی میدهد. حرف لام که حرف دوم «الله» است نیز باعث برخورد سطح زبان با سطح فوقانی دهان میشود. تکرار شدن این حرکت که در کلمه «الله» تشدید دارد نیز در تنظیم و ترتیب تنفس تأثیرگذار است. اما حرف هاء حرکتی به ریه میدهد و بر دستگاه تنفسی و در نتیجه قلب تأثیر بسیار خوبی دارد و موجب تنظیم ضربان قلب میشود. «الذين آمنوا وتطمئن قلوبهم بذكر الله ألا بذكر الله تطمئن القلوب»
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۰۵, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
گوشت حلال یا گوشت حرام؟***
متنی که پیش رو دارید بر گرفته از مصاحبهای است که سايت فرهنگي تبیان با خانم لیلا شهرستانی انجام داده است . خانم لیلا شهرستانی محقق علوم اسلامی است که در امریکا زندگی می کند و در رشته میکروبیولوژی تحصیل کرده. اوي دوره لیسانس را دردانشگاه کالیفرنیا استیت یونيورسیتی فولرتون در رشته بیولوژی و دوره فوق لیسانس را در کالیفرنیا استیت پلی تکنیک یونيورسیتی در رشته میکرو بیولوژی سپری کردهاست. درجریان تحقیقات دانشگاهی جرقهای در مطالعات میان رشتهاي بین علوم اسلامی و میکروبیولوژی در ذهن ایشان زده می شود که باب جدیدی را در فعالیتهای ایشان میگشاید. خانم لیلا شهرستانی محقق علوم اسلامی ميگويد : رشتهی تحقیقاتی من در میکروبیولوژی در مورد لاکتوفرین بود. لاکتوفرین یک مولکول پروتئینی است که در خون ما وجود دارد، این ماده در کلستروم (آغوز) شیر مادر به میزان زیادی وجود دارد. این ماده خاصیت ضد میکروبی دارد یا این که خیلی شدید جلوی میکروبها را میگیرد. کاری که لاکتوفرین میکند این است که آهن را به خودش جذب میکند یعنی این که هر میکروبی که در قسمت لاکتوفرین باشد به خاطر این که آهن ندارد نمیتواند رشد کند و میکروفیلم درست کند . ماجرا این گونه بود که در یکی از رستوران های آمریکا به نام جکین باکس تقریباً حدود 6 یا 7 سال پیش اتفاقی افتاد که عده ای به علت مصرف گوشت آلوده از اسهال خونی مردند و بعد که تحقیقات شد معلوم شد که علت آن باکتری بوده. باکتریها البته در دستگاههای گوارشی مثل روده و ... هستند یعنی در بدن همهی انسان ها وجود دارند ولی وقتی از طریق خوردن وارد بدن بشوند باعث ابتلا به اسهال خونی خواهند شد که درصد تلفاتش بالا است. در این رستوران هم متوجه شدند که مدفوع زیر ناخن آشپز رستوران به گوشت منتقل شده و تعدادی از مشتریان را کشته . شرکتی که تامین کننده گوشت در آن ایالت بود به استاد بنده پروژه ای را داد که براساس آن قرار شد ما در گوشت، لاکتوفرینها را فعالتر کنیم که اگر باز هم میکروبی در آنها نفوذ کرد امکان رشد نیابد. مبلغ این قرارداد 15 میلیون دلار بود و چون پروژه من هم در مورد همین لاکتوفرین بود با 5 نفر دیگر کار را شروع کردیم اما متاسفانه میزان نفوذ لاکتوفرین در گوشتها در حین آزمایش متغیر بود و این امکان وجود نداشت که به ماده ثابتی برسیم که اضافه کردن آن به گوشت میزان محافظت در برابر باکتری ها را افزايش دهد. ما در لابراتوار لاکتوفرین را فعال میکردیم (این لاکتوفرین با بافری خاص تحت PH خاصی فعال میشد)؛ وقتی که تست میکردیم لاکتوفرین در حالت عادی باکتریها را از بین میبرد اما روی گوشت که امتحان میشد گاهی موفق و گاهی ناموفق بود. من آزمایش روی نمونهها را انجام میدادم و گوشت میگرفتم و محلولهای متفاوت را آزمایش میکردم، روزی مجبور شدم که گوشت از منزل ببرم که گوشت اسلامی بود وقتی این تست را انجام دادم دیدم ای بابا! جوابها خیلی فرق میکند با گوشتهای دیگر؛ یعنی اولاً وقتی ما این باکتریها را میگذاشتیم روي گوشت درصد نفوذ آنها خیلی کمتر بود یعنی واقعاً اصلاً خود باکتری بدون لاکتوفرین هم نفوذ نمیکرد! وقتی هم که میشستیم اصلاً ديگر باكتريي روي گوشت نمانده بود. کنترلر آزمایش ما آب بود یعنی هر آزمایش با محلولی خاص صورت می گرفت و کنترل آن با آب بود. من دیدم خود باکتری وقتی به گوشت اسلامی میرسد نفوذ نمیکند و اگر هم کمی نفوذ کند با آب کاملا تمیز میشود. سبحان الله! الان از اسپریهای مختلف استفاده میکنند. ولی همان آب از همه چیز بهتراست .وقتی استادم جواب آزمایش را دید تعجب کرد من گفتم که امروز یک فرقی کرده، من امروز گوشت حلال آوردهام، ایشان ،آقای دکتر نرن نایدی، و یک هندی هستند که دكترايشان را از سوئد گرفتهاند و قبلاً به واسطه کشف دلایل میکروبیولوژیک مرگ تعدادی از زنان که از وسایل خاص بهداشتی استفاده میکردند شهرت دارند؛ ايشان به من گفتند که خودشان – با اینکه مسلمان نیستند- از گوشت حلال استفاده میکنند. در لابراتوار بعضی برایشان سوال شده بود که این چه گوشتی است که اینقدر نسبت به نفوذ باکتریها مقاوم است. بر میگردم به قسمت لاکتوفرین – دلیلی که لاکتوفرین کار میکند این است که آهن را میگیرد به خودش؛ و وقتي آهن نباشد باکتری ها نمی توانند رشد کنند. وقتی که ما گوشت را اسلامی سر میبریم، اول شاهرگ زده میشود، بدون اینکه نخاع قطع بشود، وقتی شاهرگ قطع میشود چونكه نخاع قطع نشده قلب هنوز در حال تپیدن است. وقتی قلب میزند همه خون از بدن خارج میشود و از آنجا که تمام آهن در گلبول قرمز است، وقتی که همه خون خارج میشود دیگر گوشت آن آهن را ندارد و به خاطر همین نیازی به لاکتوفرین برای از بین بردن آهن نداریم. باکتریها هم به علت نبود آهن در خون جذب نمیشوند و اگر بشوند با شستشو با آب ساده از بین میروند |
|||
|
|
۲:۲۹, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
این کار شما خوب است ، اما توجه کنید که ما علل الشرایع نداریم در اسلام
یعنی اگر خدا چیزی را حرام یا واجب کرد ، حتما نباید پشت آن دلیلی علمی باشد و ما نباید عبودیت را با علم اثبات کنیم. مثلاً به قول یکی از فضلای مشهد ، فرض کنید ما به فلان خارجی فهماندیم که گوشت خودک بد است ، چون فلان مریضی را دارد ، فلان کرم مضر را دارید و همه قوبل کردند و گوشت خوک شد حرام ، حالا 10 سال بعد یک دانشمندی روشی را پیدا کرد که همه این ها را برطرف کرد ، آن موقع خیلی ها ریزش می کنند ، چون احکام را با مستندات علمی پذیرفته اند. پس باید همیشه اول عبودیت را به مخالفان دین فهماند ، بعد یک نشانه از هزاران نشانه ممکن برای این حکم را به او با این بیان نشان داد ، صرفا جهت بیان اعجاز حکم خدا. |
|||
|
|
۳:۲۱, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
دقیقاً درست است
ولو هیچ دلیل علمی هم نداشته باشیم برای انجام احکام چون حکم خداست و ما عبد هستیم بی چون و چرا باید بپذیریم ولی دانستن این مسائل هم باعث میشود تا حقانیت اسلام و احکام خدا بیش از پیش مشخص شود نه اینکه چون علمی هست پس انجامش میدهیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! با تشکر از تذکر به جای شما |
|||
|
|
۲۱:۵۲, ۱۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۰ ۲۱:۵۳ توسط ياسر.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
من هم با ali_tavanaie موافقم . نبايد طوري عمل كرد كه اگه يه حديث به نظر شيك نيومد يا دليل علمي براش نداشتيم نپذيريم . حال اين نپذيرفتن يا علني است يا [b]قلبي[/b] . |
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۱۸/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۰ ۲۳:۵۹ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
از رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) روایت شده که می فرمایند :
گاو گوشتش مرض ، شیرش دوا و روغن آن ( خوئک یا همان خوش گوشت که در جگرکی ها بفروش می رسد ) شفاست . |
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۲۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۰ ۱۲:۰۹ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
پیامیر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): او شما را از هفت چيز آفريده : يعنى از استخوان ، پى ، رگها، گوشت ، پوست ، مو، و روح ؛ و شما را از هفت چيز، روزى داد: يعنى نخست در شكم مادران ، از خون حيض ، سپس شير، سپس آب ، سپس روييدنى هايى كه از زمين برويند، سپس ميوه هاى درختان ، پس از آن گوشت گوسفندان ، و سپس عسل زنبوران عسل . پس بر هفت عضو در پيشگاه خداوند، سجده كنيد.
|
|||
|
|
۱۲:۱۳, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
لطفا سعی کنید هر جا حدیثی ذکر می کنید ، منابع آن را نیز جهت تحقیق بهتر ارائه نمایید. |
|||
|
|
۱۲:۵۵, ۲۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۰ ۱۲:۵۷ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۳/بهمن/۹۰ ۱۲:۰۹)منتقم زهرا نوشته است: (۲۳/بهمن/۹۰ ۱۲:۱۳)دل خسته نوشته است: سلام مستدرك الوسائل : ج 4 ص 485 ح 5230. |
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
اگه نام اون دانشمند هلندی رو بگید ممنون میشم
|
|||
|
|
۱۴:۵۶, ۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
با سلام به همه ی دوستان
در راستای همین موضوع جایی مطلبی رو خوندم که جالب توجه و تامل برانگیز بود. حیفم اومد دوستان هم از این موضوع بی بهره بمونن لینک: اقتصاد از منظر قرآن کریم امیدوارم مورد توجه قرار بگیره |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود معجزات علمی قران | yashar1374 | 58 | 19,126 |
۲۷/آبان/۰۲ ۹:۴۸ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| طراحی مذهبی و توضیحات علمی | قبیله منتظر | 3 | 1,018 |
۳۰/آذر/۹۶ ۱۷:۲۹ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| روش علمی-تجربی: خوب یا بد؟ | سعدی | 33 | 9,943 |
۱۶/آبان/۹۶ ۰:۰۳ آخرین ارسال: سعدی |
|
| رابطه کرامات و مکاشفات با حقانیت يك فرد و الهي بودن آن | مصطفي مازح7610 | 21 | 9,028 |
۱۲/تیر/۹۶ ۰:۳۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| زلزله چرا؟ : تفسیر علمی احادیث مربوط به زلزله | سعدی | 45 | 12,999 |
۱۵/دی/۹۵ ۱۶:۱۳ آخرین ارسال: سعدی |
|
| ایا معجزات علمی قران چیزی میدانید؟ | sibten | 8 | 2,729 |
۸/خرداد/۹۵ ۲۰:۲۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| برسی اعجاز علمی قرآن کریم | Silence | 59 | 21,017 |
۲۰/شهریور/۹۴ ۲۱:۲۱ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|