کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود معجزات علمی قران
۲۲:۰۵, ۲۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۳ ۲۲:۵۸ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #32

نقل قول:و مورد دیگر اینکه شما می گویید این پدیده قبلا کشف شده بود شاید درست باشد اما اینان را یک مرد امی و درس نخوانده نمی دانست و همچنین این که در بین اعراب زمان جاهلیت فکر نکنم کسی به فکر این موضوعات بود .

من نگفتم قبلا کشف شده بوده. گفتم یک حقیقت مسلم شناخته می شده، طوری که انتظار دارم هر فرد درس نخوانده ای هم ازش آگاه بوده باشه.

نکته این که در این عبارت «وَدَاعِيًا إِلَى اللَّهِ بِإِذْنِهِ وَسِرَاجًا مُّنِيرًا» که دو کلمه (سراج و منیر، و نه سراج و ضیا) در کنار هم استفاده شدن برای دروغ بودن ادعای کتاب کفایت می کنه. با وجود معنای تشبیهی مسلمی که به کار برده شده استدلال شما درست نخواهد بود، چون در این بحث ساختار عبارت مد نظر هست، نه مفهوم جمله. بنابراین باید ضیاء در کنار سراج استفاده می شد اگر کتاب راست می گفت.

...

اما آیا واقعا آیه چنین چیزی می گه. آیه می گه خورشید درخشنده و ماه تابان هست. چیزی که هر فردی تنها با نگاه کردن به خورشید و ماه بهش پی می بره. (گفتن این جمله به دونستن این که ماه از خودش نوری نداره هم نیازی نداره)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: دانلود معجزات علمی قران - namekarbary - ۲۹/تیر/۹۳ ۲۲:۰۵

[-]