|
دانلود معجزات علمی قران
|
|
۱۳:۰۷, ۳۰/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۳ ۱۳:۰۸ توسط III I III.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۳ ۱۶:۴۹)namekarbary نوشته است: همون طور که گفتم جنین شناسی قرآن از جنین شناسی یونانی ها تجاوز نمی کنه به نقل از سایت ویکیپدیا قسمتی از تاریخچه جنین شناسی رو مجدد مطالعه می کنیم: http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D9%8...8%B3%DB%8C نه تنها یونان باستان تا سده ی 18 جنین شناسی در این خد مضحک بوده است اما در 1400 سال پیش دقایقی در باب جنین شناسی مطرح میشه که بشر مدرن با این همه ابزار کمتر از 30 سال است که به آن دست یافته به خصوص اینکه ابتدا استخوان شکل میگیره و بعد روی آن گوشت میاد! آیه 14 سوره مومنون: ثُمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظَمًا فَكَسَوْنَا الْعِظَامَ لحَْمًا ثُمَّ أَنشَأْنَاهُ خَلْقًا ءَاخَرَ فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الخَْالِقِي آنگاه از آن نطفه ، لخته خونی آفریدیم و از آن لخته خون ، پاره گوشتی، واز آن پاره گوشت ، استخوانها آفریدیم و استخوانها را به گوشت پوشانیدیم، بار دیگر او را آفرینشی دیگر دادیم در خور تعظیم است خداوند، از آن بهترین آفرینندگان در این مستند هم : مستند «کتاب الهی» The Divine Bookبه آن مفصل اشاره شده توسط کسی که پروفسور جنین شناسی است!
چقدر جالب هست انکار بدیهیات توسط کافران!
چه جونی میکنند که حق رو بپوشانند!
بعضی از دوستان و تلاش پیگیرشون برای پوشاندن حق و انکار حق باعث شد مقداری درک کنم که چگونه میشه منکر معجزه هم شد و با وجود معجزه اقرار نکرد و زیر بار حق نرفت ![]() مسئله بسیار واضح است منتها برای کسی که خواب است نه کسی که خود را به خواب زده و با لگد هم بیدار نمیشه ![]() (۳۰/تیر/۹۳ ۱۲:۵۷)namekarbary نوشته است: من قضاوت رو به خواننده هوشیار می سپارم. منم همینطور قضاوت در مورد این اظهارات این کاربر کافر به اعتراف خودش را به خوانندگان هوشیار می سپارم |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ایا معجزات علمی قران چیزی میدانید؟ | sibten | 8 | 2,735 |
۸/خرداد/۹۵ ۲۰:۲۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| دلایل علمی که نشان از حقانیت علمی احکام اسلامی دارد | أین المنتظر | 19 | 15,085 |
۷/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۶ آخرین ارسال: s@m@neh |
|
| معجزات علمی قرآن | sajjadbest22 | 0 | 1,443 |
۲۲/تیر/۹۲ ۱۷:۳۷ آخرین ارسال: sajjadbest22 |
|