کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات در جلسات خواستگاری
۲۲:۰۱, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #42
آواتار
(۳۰/تیر/۹۳ ۲۰:۰۶)رضوانه نوشته است:  دوستان انگار سوء تفاهم شد...
بابا من نگفتم که خواهر یا مادر اون آقا پسر به تنهایی نرن
من با این رفتنه مشکلی ندارم
مشکل من با مدل برخورده
یکی میاد میشینه صحبتشم میکنه
سوالاشم میپرسه
هیییچ مشکلی هم پیش نمیاد
مطمئن باشید آقای مهدی سینا اگر معمولی هم صحبت کنن میتونن به همه مواردی که گفتید پی ببرن
البته خانم ها این بخش صحبت من رو بهتر متوجه میشن...

بحث من اینه که این زل زدنه و لام تا کام حرف نزدنه زشته!
خیلی زشته!!!
سلام
نه سوتفاهم نیست
من یکم جنبه های خشن رو هم در نظر میگیرم که همش بحث ملایم نباشه.وگرنه یکی میاد هم حرف میزنه هم انتخاب ولی یکی میاد فقط ریزگیری کنه و ... .

خانم موزه ، شاید دوستان از این کلاس میخوان نهایت استفاده رو ببرن و زودتر به برنامه های بلد مدتی که دارن برسن .
لطفا به کسی برنخورهCool
راستی اینجا چون هم مجرد و هم متاهل داریم هم اینکه از دوسو پسر و دختر هستن یکم تو بحثها میشه نتایج خوبی گرفت و هم اینکه دوستان کمی با واقعیتهایی که دیدن رو اینجا بهتر به اشتراک میزان تا با ضریب خطای کمتر به نتایج رسیم. البته همونطور که دوستا گفتن این پاسخها مسی و از موقعیتی با موقعیت دیگه فرق میکنه.
خدا همه رو عاقبت به خیر کنه.Blush

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، شیدا ، زینب خانوم ، عشقم کربلا ، رضوانه ، nilooo70
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: سوالات در جلسات خواستگاری - mahdy30na - ۳۰/تیر/۹۳ ۲۲:۰۱

[-]