کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات در جلسات خواستگاری
۸:۲۸, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #43
آواتار
خوب!
دیگه دختر خوبی شدم و پایین پست های همه تشکر میزنم،Big Grin اما جا داره اینجا هم به صورت کتبی از همه دوستان بابت حضور در این هم اندیشی تشکر کنم...
دیگه وقتشه که جلسه دوم رو بررسی کنیم...
جلسه دوم زمانیه که باید پسر و خانواده اش و روابط خانوادگی اش بررسی بشن...
این جلسه اگه 3 ساعت هم طول بکشه ایرادی نداره، به شرط این که ساعت مناسبی برای آمدن انتخاب بشه...
یعنی مثلاً حول و حوش 5 بعدازظهر که 8:30 - 9 تشریف ببرن که به سیاهی شب برخورد نکنن که راهزنا جلوی راهشون رو بگیرن...Big Grin
توی این جلسه خواهید دید که پسره چقدر قیافه اش با دقعه قبل فرق داره...
چون دفعه قبل خیلی کوتاه ایشون رو دیده بودین...
و همین جا هم ذکر کنم که کسی رو به خاطر قیافه جلسه اول رد نکنین...
شاید در ملاقات های بعدی چهره اش در دل شما بنشینه...
بهتره واسه این جلسه یه سری وسایل پذیرایی دو نفره اونجایی که میخواین صحبت کنین بذارین که کسی مثل پیامهای بازرگانی هی نیاد میوه و شیرینی بده...
توی آنتراک مامان گلتون یه چایی میارن و دوباره بقیه بحث ها...
داخل پرانتز هم یه چیزی بگم روحیه تون شاد بشه:
بابای من وقتی میخواست بره خواستگاری مامانم، کتاب آیین همسرداری علامه امینی رو خونده بود...
رفته بود طبق اون کتاب سوال میپرسید، میدید خانم هم داره طبق همون کتاب جواب میده...ب
عداً فهمیده بود که مامانم هم اون کتاب رو خونده بوده...HappyHappy
حالا ممکنه حکایت شما بشه...
اگه رفتین یه جایی دیدین دختره داره این سوالا رو میپرسه، یا پسره جواب این سوالا رو تند تند میده، بدونین هر دو این تاپیک رو خوندن...Big Grin
آشنایی ندین تا بعد عقدBig Grin
و اما سوالاتی که باید پرسیده بشه رو به صورت کلی مینویسم که همونطور که قبلاً گفتم با فرهنگها و اولویتهای متفاوت سوالات ممکنه فرق کنه...
بهتره توی این جلسه از خود آقا پسر شروع کنین...
یعنی شناخت اخلاقیات آقا پسر:
  • اعتقادات مذهبی تون در چه حده؟ واجبات یا مستحبات یا مکروهات؟
  • اهل موسیقی و فیلم هستین یا نه؟
  • اهل دوست و رفیق هستین یا نه؟
  • خسیس هستین یا دست و دلباز؟
  • اخلاق بدتون که همه تو خونه ازش مینالن چیه؟
  • اخلاق خوبتون چیه؟
  • اهل گردش و تفریح هستین یا نه؟
  • روابطتون با پدر و مادر و خواهر و برادر چجوریه؟
  • با عمو و عمه و خاله و دایی چی؟
  • مهمونی هاتون چجوری برگزار میشه؟
  • فامیل تون اهل حجاب هستن یا لاقیدن؟
  • اهل محبت کردن به مادر و خواهرتون هستین؟
  • از کدوم رفتار مامان و باباتون تو زندگیشون خوشتون اومده که دلتون میخواد شما هم انجام بدین؟
  • از کدوم رفتارشون بدتون اومده که به خودتون گفتین هرگز انجامش نمیدم؟
  • ببخشید اینو میپرسم، اما به نظرم لازمه، دوست دختر داشتین قبلاً؟
  • تا حالا مشروب خوردین یا سیگار کشیدین؟
  • وقتی عصبانی میشین چی کار میکنین؟
  • اهل قهر هستین؟
  • اهل منت کشی چی؟
  • خوش خوراکید یا بد غذا؟
همونطور که قبلاً هم گفتم، این سوالات طبق اصولی که من براش اهمیت قائل بودم طراحی شده...
مثلاً پسری بود که خیلی هم پسر خوبی بود، اما یه بار یه قلپ مشروب خورده بود که ببینه مستی چجوریه؟
من هم گفتم آدمی که یه بار این خلاف رو امتحان کرده، شاید یه بار هم بخواد نعشگی رو تجربه کنه و اونوقت منو بیچاره کنه...
به همین دلیل رد کردم...

یه نکته دیگه این که تمام این سوال و جواب ها قبلاً در حیطه خواهر و برادر و پدر و مادر امتحان شده و قبلاً نه دختر شوهر داشته که بدونه چطور باید با شوهر رفتار کنه و نه پسر زن داشته که بدونه چطور باید با زنش رفتار کنه...
حواستون باید به این نکته باشه...

حالا سر هر کدوم از سوالا که براتون شبهه ایجاد شد، سوال رو نقل قول کنین که من توضیح بدم که از هر سوال قراره چیو بفهمیم...
اما در کل این جلسه جلسه ایه که باید توش از خود پسر و اخلاقیاتی که براتون مهمه شناخت پیدا کنین...
مثلاً یه دوست تازه واردی داشتیم به نام بهسا که خواستگاری داشتن که اومدن و گفتن:

نقل قول:
تو جلسه خواستگاری حرفمون به خیانت در زندگی زناشویی کشیده شد

ازشون سوال کردم اگر خانمی به شما بگه همسرش بهش خیانت کرده و دیگه نمیتونه باهاش ادامه بده شما چی بهش میگید؟

ایشون گفت اتفاقا یه خانمی از اطرافیان(حالا این ادم کیه بوده و چرا از همه جا از این آقا نظر خواهی کرده خدا میدونه) بهم این مشکل رو گفته و منم گفتم مقصر خودت بودی که نیازهای همسرت رو براورده نکردی

بهشون گفتم شما قبلا با کسی ارتباط داشتید و اون گفت نه

گفتم من ادمی هستم اگر متوجه بشم همسرم با کسی ارتباط داشته حتما رابطه رو بهم میزنم

پرسید در هر سطحی از ارتباط باشه

گفتم در هر سطحی باشه

گفت اما مردها خیلی براشون سخته چون نیازهاشون از خانم ها قوی تره

و این رو هم گفت که آدم ها جایز الخطا اند

ایشون از بچه های تالار مشاوره خواسته بودن که بچه ها هم تا حدودی نظراتشون رو گفتن و ایشون به آقای شهاب مرادی معرفی شدن...
اینجا قصد راهنمایی و مشاوره رو نداریم...
اما اینو از یه روانشناس معروف نقل میکنم که اگه مردی توی خواستگاری از نیازهاش و مزاجش و ... صحبت کرد، بلافاصله رد کنید...
این کار بسیار زشت و ناپسندیه...
حالا دیگه بقیه سوال و جواب ها بسته به خود طرف، میتونه باعث به هم خوردن جلسات یا ادامه روند بشه...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، یاســین ، mahdy30na ، عشقم کربلا ، اولولالباب ، رضوانه ، السا ، elahe.sd ، nilooo70
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: سوالات در جلسات خواستگاری - زینب خانوم - ۳۱/تیر/۹۳ ۸:۲۸

[-]