|
دانلود معجزات علمی قران
|
|
۸:۳۱, ۳۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۳ ۸:۳۵ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
نقل قول:عذرخواهی می کنم پستتون مبهم استببنید من دقیق تر پاسخ می دم. اما من روش شما رو برای مباحثه درست نمی دونم. هر کسی می تونه در هر زمینه ای شروع به مطالعه کنه. خوب، چند تا از قدما هستن که بحثی رو بر مبنای بازتاب دهنده بودن ماه داشتن. یکیشون ارسطو بوده که راجع به کرویت زمین بحث می کنه، یکیشون هم آناکساگوراس بوده. از تاریخ تمدن نقل قول می کنم: «ارسطو [اشاره به بازتابگر بودن ماه] میگوید که اجرام سماوی به خصوص زمین کروی شکل هستند زیرا فقط کرویت زمین می تواند این پرسش را پاسخ دهد که چرا در هنگام خسوف وقتی که زمین بین ماه و خورشید قرار می گیرد شکل ماه منحنیست» یه جای دیگه (در مورد علم شتارهشناسی آناکساگوراس) «خسوف وقتی رخ می دهد که زمین بین ماه و خورشید قرار گیرد و کسوف هنگامی که ماه بین زمین و خورشید حائل شود.» خب حالا می شه فرضیات خیلی زیادی اینجا مطرح کرد. -پیامبر از بازتابی بودن ماه آگاه نبوده (که در موردش بحث شد) -بازتابی بودن ماه در میان اعراب هم یک چیز شناخته شده بوده. -علمای عرب از این مسئله آگاه بودن و پیامبر از این طریق از این مسئله آگاه شده. -خدای متشخص با پیامبر سخن گفته. و و و صدها فرضیه می شه در این مورد مطرح کرد. صحبت قطعی جزئیات تاریخی در این سطح که مبطل نظریات بالا باشه هم نیازمند گزارش لحظه به لحظه زندگی پیامبر هست که شدنی نیست. و البته ما به دنبال سازگارترین و سادهترین تبیینها هستیم نه پیچیده ترینها و مستبعدترینهاشون. این جا هم تخصصی بررسی شده موضوع این ادعای علمی. http://www.answering-islam.org/Quran/Sci...ht_wc.html که البته اینم به فی*ل*تر شکن نیاز داره. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ایا معجزات علمی قران چیزی میدانید؟ | sibten | 8 | 2,732 |
۸/خرداد/۹۵ ۲۰:۲۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| دلایل علمی که نشان از حقانیت علمی احکام اسلامی دارد | أین المنتظر | 19 | 15,082 |
۷/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۶ آخرین ارسال: s@m@neh |
|
| معجزات علمی قرآن | sajjadbest22 | 0 | 1,443 |
۲۲/تیر/۹۲ ۱۷:۳۷ آخرین ارسال: sajjadbest22 |
|