|
دانلود معجزات علمی قران
|
|
۱۰:۳۹, ۳۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۳ ۱۰:۴۴ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
البته منظور بنده در مورد موضوع جنین شناسی بود نه موضوع ماه و نورافشانی آن بنده درمورد موضوع جنین صحبت کردم اگر به نقل قولی که از شما کردم توجه می کردید. از اون دید پاسخ بدهید.(یادتون نرود نگاهتان بخش جنین باشد) فرموده بودید در پست های سابق حقیقت مسلمی بوده و انتظار دارید همه آن را بدانند.اگر حقیقت مسلمیست چرا در عصر حاضر که خیلی تفاوت دارد از هرنظر با عصر مذکور وخیلی برتر نسبت به آن عصر که شما باور دارید همه باید آنرا بدانند چرا من نمی دانستم چرا مثل می زنم مادربزرگ من نمی داند؟ پس نتیجه می گیریم طوری نبوده که شما انتظار داشتید و دوم اینکه ویکی پدیایی که مکرر آن را معرفی می کنید(و من از نظر روایی و تاریخی و سیاسی این سایت را در حد صفر هم قبول ندارم ولی درمورد علمی اظهار نظر خاصی نمی کنم شاید معتبر باشه شاید نباشد) افاضات فرمودند: تا سده ی 18 باور غالب چیز دیگری بود و این مضاف می شود بر دلیل بالا و حرف شما ابطال می شود. تا اینجا کافیه ولی من چیزهای دیگری هم اضافه می کنم ثانیا کتب یونانی زمان پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ترجمه نشده بودند اکثر آنان در دوره ی بنی العباس ترجمه شدند طبق اعتراف خودتان در پست بالا اکثریت بی سواد بودند اونایی که عربی خواندن را بلد نیستند توقع دارید یونانی بخوانند؟ پروسه را نگاه کنید شما: 1- کتب یونانی 2- بخش علمی 3- بخش ارسطو 4- بخش زیست 5- بخش جنین بعد این موضوع موضوع مهمی نبوده که حتما سینه به سینه رفته باشد و اصلا شخصش هم نبوده برای سینه به سینه نقل شدن اونهم چیز طولانی و علمی و نقلی واقعا حرفتون بی منطقه. بعد هم طرف توی اعراب جاهلی پی خرافات بوده برید بخونید خیلی زیاده اونا منطق و علم را قبول نمی کردند خرافات می پذیرفتند و دختر زنده به گور می کردند در منجلاب بودند به تعبیر بلند امیرالمؤمنین حضرت علی(علیه السلام) حتما بروید بخوانید در نهج البلاغه بود فکر کنم و همچنین به سخنان جعفر طیار به حاکم حبشه. آیا این ها دنبال علم بودند؟ بعد شاعران بزرگ عرب زبان و مادیونی چون ابن ابی العوجا در مقابل همه چیز قرآن کلمات و بلاغت و فصاحت کم آوردند در عربی اینقدر قرآن مفاهیم عظیم دارد آنقدر بلاغت و فصاحت دارد که اونهایی که مدعی بودند شاعرترین مردم کم آوردند.کلمات به صحیح ترین نحو اوزان مرتب و کلمات متناسب واقعا هرچیز درمورد قرآن بگویم کم است اصلا کسی نیستم که بتوانم در مورد این کتاب بزرگ حرف بزنم. شما خودتان احتمالات را غیر قابل رجوع می دانید بعد خودتان رجوع می کنید؟ منابعتان برای رد این کافی نیست. من سخنان یکی از دانشمندان شما را شنیدم در این مورد که او تصدیق می کرد. نام کاربری عزیز من همیشه فکر می کردم بی منطق نیستید اما 1-شما اگر حقیقتی خیلی صحیح و واضح باشد می گویید قبلا بوده و همه می دانستند و از مسلمات فلانیه و بهمانیه است و از اینطور حرفها 2-اگر یکذره پایین تر باشد می فرمایید از متشابهات قرآن 3-اگر جور دیگری باشد می گویید با علم نمی خواند و باز هم جور دیگر. پی نوشت 1: اگر قرآن حتی مطلب علمی هم نداشت تبعیت از آن برای یک مسلمان رسمی که امیدوارم من باشم واجب بود. پی نوشت 2: آقای نام کاربری از اینکه از صبح تا حالا بیدار بودید متشکرم ولی به دلایل بالا و یکسری دلایل دیگر که هنوز کامل منسجم و منظم نشدند برای ارائه نمی تونم سخنانتون را بپذیرم از دوستان خواهش میکنم مباحثه ی با آقای نام کاربری را مثل سابق به عهده بگیرند چون منطقشون حداقل در این تاپیک مورد پسند نبود. یاعلی(علیه السلام) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ایا معجزات علمی قران چیزی میدانید؟ | sibten | 8 | 2,729 |
۸/خرداد/۹۵ ۲۰:۲۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| دلایل علمی که نشان از حقانیت علمی احکام اسلامی دارد | أین المنتظر | 19 | 15,076 |
۷/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۶ آخرین ارسال: s@m@neh |
|
| معجزات علمی قرآن | sajjadbest22 | 0 | 1,440 |
۲۲/تیر/۹۲ ۱۷:۳۷ آخرین ارسال: sajjadbest22 |
|