کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خلاصه‌ای از Gamification و استراتژی جذّابیّت بازی‌ها!
۰:۰۱, ۱/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۳ ۰:۰۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۹/اسفند/۹۲ ۲۲:۳۸)MohammadSadra نوشته است:  بی نهایت مفید و زیبا بود. لطفاً به شکل ریز و با یک مثال حل شده این مبحث رو تکرار کنید و بحث کنید. ممنون میشم.

تاکید می کنم اگر مثال حل شده ای رو بیارید و مرور کنید بهترین منبع برای یادگیری خواهد بود. این روش بینهایت برای ما مهم و ضروریه.

اولین بار بود که با این روش روبرو شدم. سعی می کنم از این روش تو کارهای بعدیم استفاده کنم.

پ.ن.
یکی از معضلات کلاس های ما، مخصوصاً تو درس های سنگین و سختی مثل کنترل، اینه که دانشجوها حس و حال ندارن. یا به عبارت خودشون انگیزه ندارن. اگر بشه درس رو براشون بازی وار (گیمیفای) کرد مطمئنم بینهایت تو آموزش اثر خواهد داشت. دوست دارم این روش رو تست کنم.

http://en.wikipedia.org/wiki/Gamification_of_learning
ابتدا عذر خواهی می‌کنم از بابت این تأخیری که در پاسخگوئی ایجاد شد؛یادم بود که بیام و توضیح بدم..

یک مثال ملموس،این‌ه که یک شرکت رو در نظر بگیرید که نیاز به پیدا کردن تبحّر کارمندانش در یک فرآیند و پروسه‌ی تعیین شده رو داره.
می‌تونه در یک اقدام خیلی بدوی،بیاد یه دوره آموزشی بذاره که هزینه زیادی رو در بر می گیره.
اما میاد اون "فرآیندی" رو که نیاز داره کارمندهاش درش متبحّر بشن رو در قالب یک بازی (غالباً بازی های موبایل) به کارمندانش عرضه می کنه و برای کسی که بتونه بیشترین امتیاز رو در اون بازی بیاره یه جایزه و امتیاز و حتی ارتقای سمت،تعیین می‌کنه.
شما ببینید برای اینکه یه نفر امتیاز بالاتری نسبت به بقیه کسب کنه،باید در "زمان" مشخص،یک "فرآیند" مشخص رو با هزینه‌ی به مراتب کمتر از هزینه شرکت در دوره آموزشی، تکرار کنه و این تکرار باعث می‌شه فرآیند در ذهنش ملکه بشه و بتونه در دنیای واقعی این روال رو با کمترین خطا و بیشترین سرعت اجرا کنه.
به زبان عامیانه،محیط کاری رو برای کارمندانش مجازی سازی می‌کنه و درگیر سناریوهائی می‌کنه که به واقعیت نزدیک و البته جذّابند!
در آموزش هم تقریباً همین وضعیت خواهد بود،به شرطی که الگوریتم فرآیند به درستی نوشته بشه و روی تک تک مراحلش کار بشه و البته روی جذّابیت gamification کار بشه.
این فاکتور جذّابیت خیلی مهم‌ه،چون علّت کسل شدن دانشجوها یا روزمرّگی کار بعضی کارمندها همین‌ه.
حتماً نتیجه می‌ده.Smile

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: PWLG ، MohammadSadra ، اولولالباب ، mahdy30na ، Eve ، مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: خلاصه‌ای از Gamification و استراتژی جذّابیّت بازی‌ها! - Hadith - ۱/مرداد/۹۳ ۰:۰۱

پرش در بین بخشها:

بالا