کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات در جلسات خواستگاری
۱۸:۵۱, ۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #71
آواتار
سلام بر دوستان گلم!!!

چه خبر بوده چند روزه 7 صفه تاپیک جدید!!!!

منم بگم؟؟؟

میگم!! زیاد خواستگاری رو جدی نگیرید!!! خبری نیست! اولا که خواستگار بسیار کمه و دوره زمونه خانم موزه تموم شده که برای دختری هر چقدر هم وجنات داشته باشه 200 خواستگار پیدا بشه!!

نکته مهم اینه!! دختر خانمهای عزیز! خواستگاری که به منزل شما پا می ذاره در درجه اول می خواد ببینه شما چه شکلی هستید!!

اگه جذبش بکنید ینی ظاهرتون طوری باشه که جذبش بکنید می ره سراغ سوال جواب!!!

من خودم یه خواستگار داشتم که سوالای شب اول قبر رو از من پرسید!! Big Grinدو سه تایی هم بودن که تو جلسات خواستگاری دقیقا همون چیزای که من می خواستم جواب می دادن ولی در عمل 180 درجه متفاوت بودند!!!!

دوستان من برخلاف خانم موزه 25 -20 تا خواستگار بیشتر نداشتم که نصف اونها اصلا از من خوششون نیومد!! نصف دیگه هم یا دروغ میگفتن یا شرایط ایده ال من رو نداشتن! موند یه نفر که ایشون هم حدود 30% از شرایط منو داشت و ما الان 20 ساله با هم زندگی میکنیم و بدون هم می میریم!!!

اصلا چنین چیزی نیست که کسی 100% خصوصیاتی که ما می خوایم داشته باشه و راست هم باشه!! جلسات خواستگاری پر از دروغ و ادعا و اشتباه هست!! تمام چیز هایی که تو خواستگاری می پرسید باید برید تحقیق من خودم یه خواستگاری داشتم که هر دو تمایل داشتیم !!ولی از اسم مدرسه ، دانشگاه، آدرس منزل برادر و همه و همه دروغ بود و ما بعد از سه جلسه بعد از تحقیق تازه فهمیدیم!! در مورد همسرم هم بگم که به نظرم بد بود ولی چون موردهای قبلی از ایشون بدتر بود و من نمیخواستم دیر ازدواج کنم ایشون رو پذیرفتم !!! ولی در تحقیق بسیار بهتر از چیزی بود که تو خواستگاری بود !! از اساتید دانشگاهش گرفته تا محل کار و زندگی همه ازش تعریف میکردن و تعریف درست.....

شما باید یک ادم واقعی رو بشناسید نه یه آدم عروسکی در جلسه خواستگاری!!! تحقیق مهمتره!! روش آشنا شدن هم به نظر من اصلا و اصلا مهم نیست مگر اینکه شرایط غیر طبیعی باشه!!! که در اون صورت هم باز تحقیق و پرس و جو بهتر جوابی میده تا سوال و جوابهای چاخان و الکی تو خواستگاری!!!

در ضمن شما گاهی مجبورید بین بد و بدتر انتخاب کنید چون خواستگار خوب براتون نمیاد یا به ندرت میاد!! مخصوصا تو این دوره زمونه!!!! تازه سنتون هم بالا میره اگه تو انتخاب عجله نکنید!!!در اون صورت دوستانی که اعتقاد دارند روش سنتی و واسطه جواب میده بیان بگن اگه طرف کسی رو نداشت که براش خواستگار پیدا کنه!! چه طوری باید ازدواج کنه؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، ELENOR ، یاســین ، زینب خانوم ، Eve ، شیدا ، mahyamatin ، mahdy30na ، Mohammad Trust ، عشقم کربلا ، رضوانه ، یا زهرا ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
پاسخ به: سوالات در جلسات خواستگاری - zahra11 - ۱/مرداد/۹۳ ۱۸:۵۱

[-]