|
اشکالات و باگها
|
|
۲۲:۲۷, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #366
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۳ ۲۲:۲۰)Mitsonary نوشته است: کاری کنند که در صورت پر شدن صندوق نامه ی هر شخص ، نامه های قبلی فرد با توجه به تاریخ ارسالی ، ( یعنی قدیمی ها ) به مرور حذف شوند ، یعنی در صورت پر شدن صندوق ، به ازای هر نامه ای که میاد ، از آخر به تعدادش از نامه های قدیمی حذف شه ،سلام ممنون از پیشنهادات شما ولی چنین چیزی خیلی دردسرسازه. اصلا هیچ جا چنین کاری نمیکنن. خوب ما نمی تونیم چنین تصمیمی برای کاربران بگیریم پس نهایتا یک عده خیلی کم شاید از این قابلیت استفاده کنن اینکه می بینید ما محدود کردیم به دلیل برخی مسائل بود که ثابت شد این محدودیتها از برخی معضلات جلوگیری کرده اگر کسی صندوقش پره و شما باهاش کار دارید، می تونید در قسمت اعتبارات بهش خبر بدید. یا با ارسال ایمیل (یا به بنده بگید) (۵/مرداد/۹۳ ۳:۴۲)Mitsonary نوشته است: ضمنا مدیر محترم نمی دونم خواه ، یا ناخواه کاری کرده اند که پسورد رو نگه نمیداری سایت! یعنی شما مرورگرتو میبندی دوباره باز می کنی باید حتما دوباره لاگ این شی ، در مورد سایت های مختلف امتحان کردم ، حتی قبلش فکر می کردم از فایرفاکس هست که با کروم هم امتحان کردم دیدم نه ، از خود تالار هست...http://forum.bidari-andishe.ir/thread-33...#pid270153 شاید به صورت آزمایشی به حالت قبل برگرده... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |