کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سریال کتاب مقدس (The Bible)
۱۳:۴۸, ۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۳ ۱۸:۵۲ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #12
آواتار
من شخصا عذر خواهی میکنم از نبودم همینطور از حاج مجید املشی و سایر دوستان برای نبودنم و رسیدگی نکردن به مشکلات دوستان زیر نویس های جدا گونه گزاشتم قسمت به قسمت که کارتون راه بندازه http://uploadkadeh.ir/repyw5m98sd0/کلا_ت...h.zip.html

(۲۳/تیر/۹۳ ۱۴:۲۲)CiViLBAX نوشته است:  با سلام

یه سوال
زیر نویس قسمت های اول و دوم همچنین سوم و چهارم فقط یک فایل برای 2 قسمت هستن. لطف بفرمایید یه توضیحی بدین چجوری از یه فایل زیر نویس برای 2 تا فایل مالتی مدیا استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟
ضمنن این پست آخر که گذاشتین همون سریاله یا یکی دیگست. اگه محبت کنین یه نظمی به تاپیک بدین خیلی عالی میشه
یا حق
من شخصا عذر خواهی میکنم از نبودم همینطور از حاج مجید املشی و سایر دوستان برای نبودنم و رسیدگی نکردن به مشکلات دوستان زیر نویس های جدا گونه گزاشتم قسمت به قسمت که کارتون راه بندازه
http://uploadkadeh.ir/repyw5m98sd0/کلا_ت...h.zip.html

(۲۵/تیر/۹۳ ۲۰:۳۵)M912 نوشته است:  این چه طرز تاپیکه؟

میخوام اپیزود 3رو دانلود کنم نمیشه رسیدگی کنیدحداقل چندتا لینکئ خوببذارین مرسیHeart
لینک ها همه گی سالم هستند و کار میکنند دوست عزیز

(۲۶/تیر/۹۳ ۰:۰۹)elahe9597 نوشته است:  بیرون سی دی ش هست من تهیه کنم ؟ چون حجم ترافیکم کمه نمیخوام دانلود کنم ؟

در ضمن یکم من اینجا ناشی ام نمیتونم از مطالب سایت استفاده کنم چون سایت خیلی پر محتواست من یکم گیج شدم یکی باشه کمکم کنه ممنون میشم
این مستند خیلی بدرد بخور و مطالبش عالی هستش ولی برگرفته از انجیل هستش در ضمن توصیه میکنم دان کنی چون تو بیرون موجود نیست در ضمن نگران ترافیکتم نباش
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پیام در این موضوع
سریال کتاب مقدس (The Bible) - cena - ۱/تیر/۹۳, ۲۳:۱۰
پاسخ به: سریال کتاب مقدس (The Bible) - cena - ۸/مرداد/۹۳ ۱۳:۴۸

[-]