|
تمرین و تغییر در سبک زندگی
|
|
۷:۴۹, ۲۲/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مرداد/۹۳ ۷:۵۵ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
من دیگه در مورد علم و اسلام حرفی نمیذارم و اجازه میدم خودتون بهش فکر کنین...
اگر هم ناظر بخش، صلاح دید، میتونه اون بخش از جمله رو پاک کنه، تا همه چی ختم به خیر بشه... اما در مورد حرف رضوانه جان! اینا رژیم لاغری نیست... یکی از پسر عموهای من لاغره، اما فشار خون داره، چربی خون داره، کبدش چرب نوع 2ئه... تازه راه میره، زیر پاش هم یهو خالی میکنه... هر لاغری ای، نشانی از سلامت نیست... هرچند، هر کی که سلامته، حتماً لاغره... برادرشوهر من چند سال پیش یه غده توی پاش پیدا شد که باعث شد یکسالی بلنگه... دکتر بهش گفته بود، مرغ رو از زندگیت حذف کن... خواهرشوهرم اخیراً دیسک کمرش زده بیرون و دکتر رفته... دکتر به ایشون هم گفته، مرغ به هیچ وجه نخور... اگرم میخوای بخوری، باید استخونش رو دربیاری و بپزی... از قرار معلوم قسمت افتضاح هورمون هایی که به مرغ ها میدن، میره توی استخونش... بعد از این ماجرای روغن پالم، خداییش میبینم هیشکی به فکر من نیست... بعدشم! قراره مضرات رو از زندگی حذف کنیم، مسلماً به مفیدات (!) رو میاریم دیگه... مثلاً یه هفته موبایل رو خاموش کنیم، فکر کنم با خانواده بیشتر میگردیم دیگه... اما مضرات خوراکی جایگزینش نون و پنیر و سبزی یا نون و پنیر و گردوئه... ![]() والا... چه شماها باشین و چه نباشین، من خودم رویه زندگیم رو تغییر میدم... کاشکی یه دستگاه تست خون اینترنتی اختراع شده بود، من از همین جا از هر کدومتون یه آزمایش خون کامل میگرفتم تا کمبود آهن، مشکل آنزیم های کبدی، قند و چربی خون و کمبود کلسیم همه رو یه چک میکردیم، ببینیم چند درصد جوونای ایران مشکل دارن... توی اطراف من که همه مشکل دارن... حداقل یکیشو دارن... سورا جان! روغن پالم روغن گیاهیه که از خرما میگیرن و به شدت مضره... یعنی اگه بیشتر از یه حدی مصرف بشه، مثل بقیه روغن های گیاهی توی رگ های قلب رسوب میکنه و سکته ایجاد میکنه... اما چربیهای حیوانی اینطوری نیستن... اینا اومدن توی لبنیات حیوانی، چربی گیاهی، اونم از نوع بسیار زیاد و غیر مجازش ریختن... مردم هم یک هفته لبنیات نخریدن، حالشون اومد سر جاش... این که حالا باید بیشتر از این تحریم بشن رو من زیاد در جریان نیستم... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تالارهای گفتگو، فضایی برای تمرین صعه صدر | سعدی | 5 | 2,206 |